Sudenaz 5. Denemende hamile kalmissin Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. Neden tutmamisti oncekiler DR degistirdinmi yani en son denememde su dr a gittim onun sayesinde oldu dedigin bir dr yada merkez var mi
bebeğimizin pıt pıtlarıyla anneler gününe uyanmak cok güzel,sükürler olsun..
güzel anneler günümüz kutlu olsun
ben o pıtpıtları ne zaman hissedicem arkadaşlar yaa.. hafif bir seyirme oluyor gibi dedim doktora,o bebek hareketi değil bağırsak hareketidir 20.haftaya doğru hissedersin dedi bana(
günaydın
tetanoz asısı yaptıran var mı?
beni sağlık ocağından aramıslardı 20.hafta demişlerdi
bu hafta mı sizce yoksa bitince mi?
Cnm bnm ben 20.hafta icinde vuruldun dr um ok dedi 2.var 24.hafta icinde vurdur gecirme cnm dr unu ara istersengünaydın
ben o pıtpıtları ne zaman hissedicem arkadaşlar yaa.. hafif bir seyirme oluyor gibi dedim doktora,o bebek hareketi değil bağırsak hareketidir 20.haftaya doğru hissedersin dedi bana(
günaydın
kızlar son bir haftadır işkence çeker gibi yşıyorummmm
bir sırt ağrım var tarifi olamaz yani...beni yatağa bağladı resmen...belim ağrımıyor fakat sırtımın sol tarafındaki kemikler sanki birbirine geçmiş etlerime batıyor....sadece tam düz sırtüstü yatarsm geçiyor..oturarak bile yatamıyorum...çok feci bir ağrı..sabah kalkıyorum hiç bişey yok..kahvaltıyı hazırlıyorum işte o kadar iyiyim,o kahvaltıyı yapmak zehir oluyor...yürüyüşede çıkamıyorum..aniden geliyor ve kendimi yerlere atasım geliyor..bir haftadır kesintisiz geçmedi..çevremde ikiz doğum yapanlar iyice moralimi bozdu..hepsi çekmiş ve doğurana kadar geçmiyomuş...doktor ta yapcak bişey yok dedi...haftaya diğer doktoruma gidicem onada sorucam...şuan bile bu mesajları zorla yazıyorum
Kizlar ben Yazmayi atladim hugun dr a gittikkizimi girdum gelisim 1hafta geri cikiyor22haftalik gorunuyr usg debnm bol protein yemem gerekiyormus dr dedi kizim 476gr olmus biraz daha iyi beslemm gerkiyod galiba dr normal dedi cok harektli kzim kpirdak masallhBanada kizdi hirazcikkilom yuzundEn 12 kilo almisim diguma kadar insallh 20kiloyu bulmam toplamda
kızlar son bir haftadır işkence çeker gibi yşıyorummmm
bir sırt ağrım var tarifi olamaz yani...beni yatağa bağladı resmen...belim ağrımıyor fakat sırtımın sol tarafındaki kemikler sanki birbirine geçmiş etlerime batıyor....sadece tam düz sırtüstü yatarsm geçiyor..oturarak bile yatamıyorum...çok feci bir ağrı..sabah kalkıyorum hiç bişey yok..kahvaltıyı hazırlıyorum işte o kadar iyiyim,o kahvaltıyı yapmak zehir oluyor...yürüyüşede çıkamıyorum..aniden geliyor ve kendimi yerlere atasım geliyor..bir haftadır kesintisiz geçmedi..çevremde ikiz doğum yapanlar iyice moralimi bozdu..hepsi çekmiş ve doğurana kadar geçmiyomuş...doktor ta yapcak bişey yok dedi...haftaya diğer doktoruma gidicem onada sorucam...şuan bile bu mesajları zorla yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?