2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

ne guzel yedıgınıze dıkkat edıyorsunuz , ben oldukca kılo aldım dolapta gordugumu canım ıstıyor

zaman oldukca gectı yavrularınızın cınsıyetı bellı olmadımı hala lıste eksık Allah hepımızınkıne saglıklı hayırlı dogmalarını kısmet etsın, cınsıyetın ne onemı var

o mide yanması beni öldürecek maden suyuna gelınce ben doktora soyledım günde 1 kere iç ama katkısız olsun meyvelı falan olmasın dedı zaten kalsıyum içerdiği için doktorlar tavsiye ediyor

Son düzenleme:

özellikle yemek yedikten sonra daha fazla oluyor. böyle devam ederse doktorumu arayıp danışıcam.maden suyuda içtiğim oldu ama soda beni daha çok rahatlatıyor.

o mide yanması beni öldürecek maden suyuna gelınce ben doktora soyledım günde 1 kere iç ama katkısız olsun meyvelı falan olmasın dedı zaten kalsıyum içerdiği için doktorlar tavsiye ediyor

bende 1 haftadır var daha yeni başladı erken başladı diye düşünüyorum ama bakalım doktorum ne dicek. bazen günde 1 şişe bazen 2 günde 1 şişe içiyorum. hatta midem yandığı zaman canım hiç bişey yemek istemiyor.

evet ben listenin sonlarındayım benden sonra olan açelya arkadaşımızın belli oldu ben hala bekliyorum nasipse benim önümüzdeki hafta kontrolüm ozaman bebeğim gösterirse ALLAH'ım nasip ederse inşallah öğrenicem cinsiyetini. benim için kız erkek farketmiyor sağlıklı olsun ikiside aynı ama eşim erkek diyip duruyor.. Mevlam hakkımızda hayırlı olanı gönlümüze sevdirsin. gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eylesin inşallah...

Maşallah cnm 4 kilo aldıysan çok iyi valla ben pek dikkat etmedim ama bende hamile kaldığımdan beri 3 kilo almışım. bende ceviz, badem, çekirdekli kuru üzüm, yiyorum, dondurma hamile kaldığım ilk günden beri hep yedim, halada yiyorum yeşillik bende çok yiyorum, sebze yemekleri, az yağlı, tuzsuz beslenmeye çalışıyorum. Sağlıkla büyüsün bebeklerimiz İNŞAALLAH..

çok güzel bi paylaşım olmuş canım. teşekkürler.. evet maden suyu daha sağlıklı ve faydalı aslına ama ben maden suyu içtiğim zaman pek rahatlamış hissetmiyorum kendimi ama soda daha çok rahatlatıyor.

Minigim biraz once beni kprkuttu cunku karnimin sag tarafinda top gibi sertlik hissettim birde sabit agri oldu. Hemen yattim ayaklarimi yukari kaldirdim. Bekledim bir sure gecmedi kendimi sıkmamaya rahatlatmaya calistim sonra yavas yavas sertlik gecti sizin hic oldumu boyle hic

yoruldugum zaman oluyor sertlik ve kasık ağrısı, fitil koyup dinlenince geçiyor iki güne kadar..

Dinlen yorulmuş olabilirin ben de oluyor arada endişe etme hiç birşey olmaz insallh Allah'ın izniyle bebeğine

yoruldugum zaman oluyor sertlik ve kasık ağrısı, fitil koyup dinlenince geçiyor iki güne kadar..

Dinlen yorulmuş olabilirin ben de oluyor arada endişe etme hiç birşey olmaz insallh Allah'ın izniyle bebeğine

İşin ilginc tarafi ben surekli yatak istirahatindeyim sadece tuvalet icin cikiyorum yataktan. Yani yorulmadim ama sizlerdede olduguna gore normaldir belki bebek hareket edince oluyodur. Yarin doktora gidicem kontrol icin disardan bakinca hamilelik lay lay lom gorunuyor halbuki hamilelik eşittir endise endise endişe

Kizlar destekleriniz icin hepinizden allah razi olsun biz iyiyiz ve bebeklerimde iyi olduguna inaniyorum. .
Karninda sertlesme olan arkadasim benimde oldu bir kac sefer gecen gece beni nst ye bagladilar amniyo sentez olacagim gece stresten dizlerimden asagi hic tutmadi ve dayanamiyacak kadar cok agridi acilde gecirdik geceyi nerefeyse stresten damarlarim tikanacakmis nst de iki kez toplandi bebeklerim normal degerler 7-8-9-10 ken bebekler toplandiginda 15-20oluyordu ama endise etmeyin bu deger bile cok dusuk sanci icin 50-60-70-80-90-100 onlar sanci var denilebiliyormus mumkun oldugunca oyle bisey oldugunda ayak lariniz kaldiripdinlenin ve stresden kacinin cunku ben anladimki ben strse girdikce onlar toplaniyorlar gobegimin sol tarafina ve orasi bayag sertlesiyor elimin eltinda top gibi hissediyorum

Gecmis olsun insallah sag salim kavusursun bebiklerine vakti geldiginde

Cnm Benm de oldu bir kaç kez toplanmam sancı ile ama Dr dinlen dedi gercekten gecti ya da ben panik yapıyorum etkileniyorum bu kasilmalr toplanma denilen olaydn galiba seni cooook öpüyorum insallh saglikla evladlarını kucağına

günaydın herkese
happywomen sevindim güzel hbrlere Rabbim korusun meleklerimizi
jakobi ben de de kasık ağrısı cok oluyor ben önceden ameliyet olmustum o yüzdenmiş
kızlar bi haftadır uyku düzenim cok kötü
gece 12 gibi yatıyorum
hemen uyuyorum ama 2 saat sonra sanki sabahmıs gibi uykumu almıs sekilde uyanıyorum
sonra tekrar uyumam sabahı buluyor
yani fiziksel bi ağrı filan olmuyor cok sükür ama
sabah sersem gibi oluyorum
napsam acaba?

Uyku düzensizliği gebelikte yaşanabilen birşeymiş.. Bende de var.. Sabaha kadar uyuyup uyanıyorum defalarca..

Dun kontrole gittim karnimda top gibi kasilma oluyor dedim. Rahim agzi uzunlugumu olctu. 12. Hafta 4 cm idi 17. Haftada yani simdi 2,8 olmus sık idrara cikiyorum diye prunol verdi haftada 2-3 kez kullan dedi. Haftada bir proluton depot kullan dedi. Ve artik yatma der sanmistim aksine hep yat dedi serlaj yapmadi ne oluyor neden bu kadar kisa surede bu kadar kuculmus yine aklimda soru isaretleri ile kaldim uc hafta sonra kontrole gel dedi

sen de yat cnm dinlen bol bol
sağlıkla kucağımıza alalım da
yalnız benim doktor daha hiç ölçmedi rahim ağzı uzunluğunu
benim mi hatırlatmam gerek acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…