günaydın herkeseee
nasıl gidiyor kızlar
ilk aylar midem bulandığı için cok ekmek yemiştim
şimdiye kadar 4 kilo aldım fazla yani
bu ay beslenmeme cok dikkat ettim
yani günde 3 dilim ekmek
bol yoğurt,salata,meyve,ceviz,badem tükettim
abur cubur yemedim
cnm tatlı cektiğinde dondurma yiyorum
ara öğünler de mısır gevreği ve süt harika oluyor
yani amacım aman zayıf olayımdan ziyade
sağlıklı beslenmek,bebeğimin sağlıklı olması
sonuc nasıl olcak bakalım 5.ay bitince sölerim
Arkadaşlar merhaba nasılsınız. keyifler nasıl. ya benim bi kaç gündür midemde yanma var, bazen 2 günde bir bazen günde 1 şişe soda içiyorum bi zararı varmıdır acaba.
internette biraz araştırdım zararı yok diye yazmışlar ama yinede içim rahat etmiyo. önümüzde haftaya doktora gidicem. ozaman onada sorarım artık.
gecmıs olsun canım,Karasunun dedıgı gıbı bende gavıscon surup kullanıyorum hıcbır zararı yok bebege, sızı epey rahatlatır ayrıca bır yerde okudum soda bebekte hıckırık yapabılıyormus fakat maden suyu ıcındekıler yonunden yararlıymıs hatta dogum sonrası sut artırıyormus gercı ne derece dogru bılemıyorum.
o mide yanması beni öldürecek maden suyuna gelınce ben doktora soyledım günde 1 kere iç ama katkısız olsun meyvelı falan olmasın dedı zaten kalsıyum içerdiği için doktorlar tavsiye ediyor
zaman oldukca gectı yavrularınızın cınsıyetı bellı olmadımı hala lıste eksıkAllah hepımızınkıne saglıklı hayırlı dogmalarını kısmet etsın, cınsıyetın ne onemı var
günaydın herkeseee
nasıl gidiyor kızlar
ilk aylar midem bulandığı için cok ekmek yemiştim
şimdiye kadar 4 kilo aldım fazla yani
bu ay beslenmeme cok dikkat ettim
yani günde 3 dilim ekmek
bol yoğurt,salata,meyve,ceviz,badem tükettim
abur cubur yemedim
cnm tatlı cektiğinde dondurma yiyorum
ara öğünler de mısır gevreği ve süt harika oluyor
yani amacım aman zayıf olayımdan ziyade
sağlıklı beslenmek,bebeğimin sağlıklı olması
sonuc nasıl olcak bakalım 5.ay bitince sölerim
içilebilir nitelikteki herhangi bir suya karbondioksit * eklendiğinde soda yapmış oluruz. yani musluk suyuna da co2 eklersek bundan da soda elde etmiş oluruz. maden suyu ise yerin en derin katmanlarından çıkar ve çıktığı yerin jeolojik özelliklerini taşır ve magmadan aldıkları karbondioksit gazının basıncıyla yeryüzüne çıkarlar. yeryüzüne çıkarken geçtikleri yolda mineraller de alırlar yani mineralce yüksektir ama sodada mineral yoktur. ikisi de mideyi rahatlatma özelliği taşır ama sodanın bundan başka işlevi yoktur oysa maden suyu aynı zamanda doğal bir mineral deposudur.
maden suyuna ruhsat sağlık bakanlığından alınır , sodanın ruhsatını ise tarım bakanlığı verir.
bir de şöyle bir laf söylemişler ki aslında bu kısaca özetliyor: "maden suyu bir ihtiyaç , soda ise bir tercihtir"
Minigim biraz once beni kprkuttu cunku karnimin sag tarafinda top gibi sertlik hissettim birde sabit agri oldu. Hemen yattim ayaklarimi yukari kaldirdim. Bekledim bir sure gecmedi kendimi sıkmamaya rahatlatmaya calistim sonra yavas yavas sertlik gecti sizin hic oldumu boyle hic
Minigim biraz once beni kprkuttu cunku karnimin sag tarafinda top gibi sertlik hissettim birde sabit agri oldu. Hemen yattim ayaklarimi yukari kaldirdim. Bekledim bir sure gecmedi kendimi sıkmamaya rahatlatmaya calistim sonra yavas yavas sertlik gecti sizin hic oldumu boyle hic
yoruldugum zaman oluyor sertlik ve kasık ağrısı, fitil koyup dinlenince geçiyor iki güne kadar..
Dinlen yorulmuş olabilirin ben de oluyor arada endişe etme hiç birşey olmaz insallh Allah'ın izniyle bebeğine
Kizlar destekleriniz icin hepinizden allah razi olsun biz iyiyiz ve bebeklerimde iyi olduguna inaniyorum. .
Karninda sertlesme olan arkadasim benimde oldu bir kac sefer gecen gece beni nst ye bagladilar amniyo sentez olacagim gece stresten dizlerimden asagi hic tutmadi ve dayanamiyacak kadar cok agridi acilde gecirdik geceyi nerefeyse stresten damarlarim tikanacakmis nst de iki kez toplandi bebeklerim normal degerler 7-8-9-10 ken bebekler toplandiginda 15-20oluyordu ama endise etmeyin bu deger bile cok dusuk sanci icin 50-60-70-80-90-100 onlar sanci var denilebiliyormus mumkun oldugunca oyle bisey oldugunda ayak lariniz kaldiripdinlenin ve stresden kacinin cunku ben anladimki ben strse girdikce onlar toplaniyorlar gobegimin sol tarafina ve orasi bayag sertlesiyor elimin eltinda top gibi hissediyorum
Kizlar destekleriniz icin hepinizden allah razi olsun biz iyiyiz ve bebeklerimde iyi olduguna inaniyorum. .
Karninda sertlesme olan arkadasim benimde oldu bir kac sefer gecen gece beni nst ye bagladilar amniyo sentez olacagim gece stresten dizlerimden asagi hic tutmadi ve dayanamiyacak kadar cok agridi acilde gecirdik geceyi nerefeyse stresten damarlarim tikanacakmis nst de iki kez toplandi bebeklerim normal degerler 7-8-9-10 ken bebekler toplandiginda 15-20oluyordu ama endise etmeyin bu deger bile cok dusuk sanci icin 50-60-70-80-90-100 onlar sanci var denilebiliyormus mumkun oldugunca oyle bisey oldugunda ayak lariniz kaldiripdinlenin ve stresden kacinin cunku ben anladimki ben strse girdikce onlar toplaniyorlar gobegimin sol tarafina ve orasi bayag sertlesiyor elimin eltinda top gibi hissediyorum
günaydın herkese
happywomen sevindim güzel hbrlere Rabbim korusun meleklerimizi
jakobi ben de de kasık ağrısı cok oluyor ben önceden ameliyet olmustum o yüzdenmiş
kızlar bi haftadır uyku düzenim cok kötü
gece 12 gibi yatıyorum
hemen uyuyorum ama 2 saat sonra sanki sabahmıs gibi uykumu almıs sekilde uyanıyorum
sonra tekrar uyumam sabahı buluyor
yani fiziksel bi ağrı filan olmuyor cok sükür ama
sabah sersem gibi oluyorum
napsam acaba?
Dun kontrole gittim karnimda top gibi kasilma oluyor dedim. Rahim agzi uzunlugumu olctu. 12. Hafta 4 cm idi 17. Haftada yani simdi 2,8 olmus sık idrara cikiyorum diye prunol verdi haftada 2-3 kez kullan dedi. Haftada bir proluton depot kullan dedi. Ve artik yatma der sanmistim aksine hep yat dedi serlaj yapmadi ne oluyor neden bu kadar kisa surede bu kadar kuculmus yine aklimda soru isaretleri ile kaldim uc hafta sonra kontrole gel dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?