2012 eylul-ekim ayinda tup bebekle anne olucak kizlar buyrun

Cnm bnm ck gecmis olsun ama benimde kaburgam batiyor yatinca geciyor benimde ay ay hic bitmicek bu sizlanmalar olsun napalim buz hepiniz raziyiz kucaginuza alana kadar bebelerimizi Yat sende dinlen cnm

demek sendede var..ya benimki hiç geçmiyor..tuvalette bile rahat yok valla nasıl bişey bu yaa...yaptığın bişey varmı yani ben ne yaptıysam işe yaramadı

çok geçmiş olsun. Rahim büyüdükçe baskı yapıyor kaburgalara..

Geçmiş olsun canım.. ALLAH şifa versin.. rahat ettiğin pozisyon hangisiyse o şekilde istirahat et bol bol.ılık suyla duş al belki iyi gelir. inşallah en kısa zamanda geçer ağrıların.

Sağlıkla büyüsün prensesin annesi... Maşallah... ben 1 haftada dönüşümlü yiyebildiğim kadar et, tavuk, balık, kuru baklagiller tüketmeye çalışıyorum ama bakalım cuma kontolum var bakalım doktorum ne der. bence kiloyu fazla takıntı haline getirme. bebeğin sağlıklı olsun kilo verilir nasılsa. benim arkadaşım 22 kilo aldı hamileliğinde doğumdan sonra hepsini verdi.

demek sendede var..ya benimki hiç geçmiyor..tuvalette bile rahat yok valla nasıl bişey bu yaa...yaptığın bişey varmı yani ben ne yaptıysam işe yaramadı

O zaman sizede maşallah diyorum banada bnm kızım da iste 476 gr insallh birdahaki gidste haftaya. Pazartesi 550 600 arası olsa keske cnm bn kaburgam Batinca sırt üstü yatıyorum ve hafif hafif masaj yapıyorum parmaklarıma ve kızıma diyrumki hadı annecim git başka bir yere sıkış çabuk çık kaburgamın altından Şimdi patlaticam diyorum burda neyin varsa cidden ise yarıyor dene bak gerci sende iki tane oğlun laf dinler mı bilmiyorum uzanmak iyi geliyor bana

Cnm sagol ben de kilo konusun da aslında takıntıli değilim onun icin birden kilo aldım ben yaptım birazcık cok hamur ısı ve Kebab yemiştim bugün ciddi düzenli ve az beslendin köfte yoğurt aksam üstü meyve arada 1bardak keci sutu buaradabuyun öğrendim ben pek yapmam ama hemen aldım kemikli etguzelce hasadım icine 500gr süzmez yoğurt la terbiye yaptım birde icine pilavlik bulgur koydum kemik suyu özellikle faydalımıs gelişimine bebegin ben bu hafta hiç balık yemedim ama yarın öğlen balık ızgara aksam da kurufaslye yicez insallh Mecburen dikkat edicem ben birde hergün kocaman dondurma yiyordum onuda yasakladı Dr um haftadn fazla 3kere dedi

evet zaten normalde hamur işi kilo yapıyor. mümkün oldukça uzak durmak gerekiyor ama bazen canımız isteyince tutamıyoruz kendimizi yediklerine dikkat edersen bence çok almazsın. hımm bende denerim bakalım nasıl olucak. yarın için size afiyet olsun bebeğine kilo olsun lop lop et olsun yarasın. :) bende hamile kaldığım günden beri hergün dondurma yiyorum umarım yasaklamaz :))

WAlla cnm dikkt ediyorum alislinda insallh ok kilo almm son zamanlarda doktor yasak diyene kadar devam et sende yemeye:131::131::131:

Günaydın kızlar herkes icin guzel birgun olsun insallh ay benim kızım cok hareketli Allah Allah bu harekete kilosu iyi ile aslında bir vuruyor anam karnım resmen sallanıyor İzlemek cok zevkli karnım saga sola sallanıyor öptük hepiniz

günaydın bugün kontrolümüz var
okuldan sora gidcez 2'de
gelince yazarım

benden önde olan hamıle arkadaşlar bebeğinizi ilk ne zaman hissetmeye başladınız ben bu heycanı yaşamayı çok istiyorum sürekli kendimi dinliyorum ama sanırım erken

benden önde olan hamıle arkadaşlar bebeğinizi ilk ne zaman hissetmeye başladınız ben bu heycanı yaşamayı çok istiyorum sürekli kendimi dinliyorum ama sanırım erken

Cnm ben 16.haftada hissediyordum az az ama en net 19.hafta icinde galiba net hatırlamıyorum insallh sende hissediceksin en kısa zamn da az kalmış Rabbim herkese yaşatsın insallh

biz geldik
bebiş 20 cm,376 gr
hersey normal dedi doktorum cok sükür
plasenta previa hakkında ilk aylar yanıltıcı oluyor
simdi bi tehlike yok dedi cok mutluyum
magnezyum,kan ilacı,kalsiyum yazdı tekrar
bizden hbrler böle
hepinizi oğlusumla öptük

maaşallahh size canım...yalnız doktorun dediği gibi boyu şu zamana göre baya uzun geldi bana maaşallah...sen bi 60cm falan doğurursun..ona göre kıyafetler seç :)

MAŞALLAH sağlıkla buyusun prensin annesi.. sukurler olsun cok sevindim senin adina.. sağlıkla tamamlamayi ve yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Masallah boyu uzun olucak oğlunun annesi :)

Maşallah hayatım maşallah oğluna benim kızımda boy olarak onde gidiyor ama biz de babamiz 1.90 sadece birazcık zayıf kızım 476 gr Dr umuz ince uzun olucak diyor ama ben korkuyorum zayıf olucak diye cok sevindim Rabbim saglikla kucağınada almayı nasip etsin hepin saglikla doğuralım insallhhhh vakit geçsin hemen Eylül gelsin

MAŞALLAH sağlıkla buyusun prensin annesi.. sukurler olsun cok sevindim senin adina.. sağlıkla tamamlamayi ve yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Masallah boyu uzun olucak oğlunun annesi :)
saol cnm aminnn
maaşallahh size canım...yalnız doktorun dediği gibi boyu şu zamana göre baya uzun geldi bana maaşallah...sen bi 60cm falan doğurursun..ona göre kıyafetler seç :)
walla öle olcak galiba:))
cnm biz de baba da ben de normal boyluyum cok uzun diiliz ama
benim erkek kardeslerim ve babam uzun
Allahım sağlıklı olsunlar da
eveeeet eylül gelsin

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar.. benim dün ve bugün vajinadan bi sancı giriyor. normalmi bu sancılar. varmı böyle sancı hisseden arkadaşlar.. cuma kontrolüm var ogüne kadar beklicem artık inşallah herşey normaldir :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…