Cnm bnm ck gecmis olsun ama benimde kaburgam batiyor yatinca geciyor benimde ay ay hic bitmicek bu sizlanmalar olsun napalim buz hepiniz raziyiz kucaginuza alana kadar bebelerimizi Yat sende dinlen cnm
kızlar son bir haftadır işkence çeker gibi yşıyorummmm
bir sırt ağrım var tarifi olamaz yani...beni yatağa bağladı resmen...belim ağrımıyor fakat sırtımın sol tarafındaki kemikler sanki birbirine geçmiş etlerime batıyor....sadece tam düz sırtüstü yatarsm geçiyor..oturarak bile yatamıyorum...çok feci bir ağrı..sabah kalkıyorum hiç bişey yok..kahvaltıyı hazırlıyorum işte o kadar iyiyim,o kahvaltıyı yapmak zehir oluyor...yürüyüşede çıkamıyorum..aniden geliyor ve kendimi yerlere atasım geliyor..bir haftadır kesintisiz geçmedi..çevremde ikiz doğum yapanlar iyice moralimi bozdu..hepsi çekmiş ve doğurana kadar geçmiyomuş...doktor ta yapcak bişey yok dedi...haftaya diğer doktoruma gidicem onada sorucam...şuan bile bu mesajları zorla yazıyorum
kızlar son bir haftadır işkence çeker gibi yşıyorummmm
bir sırt ağrım var tarifi olamaz yani...beni yatağa bağladı resmen...belim ağrımıyor fakat sırtımın sol tarafındaki kemikler sanki birbirine geçmiş etlerime batıyor....sadece tam düz sırtüstü yatarsm geçiyor..oturarak bile yatamıyorum...çok feci bir ağrı..sabah kalkıyorum hiç bişey yok..kahvaltıyı hazırlıyorum işte o kadar iyiyim,o kahvaltıyı yapmak zehir oluyor...yürüyüşede çıkamıyorum..aniden geliyor ve kendimi yerlere atasım geliyor..bir haftadır kesintisiz geçmedi..çevremde ikiz doğum yapanlar iyice moralimi bozdu..hepsi çekmiş ve doğurana kadar geçmiyomuş...doktor ta yapcak bişey yok dedi...haftaya diğer doktoruma gidicem onada sorucam...şuan bile bu mesajları zorla yazıyorum
Kizlar ben Yazmayi atladim hugun dr a gittikkizimi girdum gelisim 1hafta geri cikiyor22haftalik gorunuyr usg debnm bol protein yemem gerekiyormus dr dedi kizim 476gr olmus biraz daha iyi beslemm gerkiyod galiba dr normal dedi cok harektli kzim kpirdak masallhBanada kizdi hirazcikkilom yuzundEn 12 kilo almisim diguma kadar insallh 20kiloyu bulmam toplamda
iyi olsunda yeterki sen ye boşver...bende 12 kilo aldım..hedefim 25 i geçmemek:) gerçi bu hedef için çabalamıyorum ama neyse...bizim bebişlerde 1 hafta önce bakıldı oğlan 499 gr,kızımızda 435 gr çıkmıştı...maaşallah analarıda alıyo danalarıda :)
demek sendede var..ya benimki hiç geçmiyor..tuvalette bile rahat yok valla nasıl bişey bu yaa...yaptığın bişey varmı yani ben ne yaptıysam işe yaramadı
Cnm sagol ben de kilo konusun da aslında takıntıli değilim onun icin birden kilo aldım ben yaptım birazcık cok hamur ısı ve Kebab yemiştim bugün ciddi düzenli ve az beslendin köfte yoğurt aksam üstü meyve arada 1bardak keci sutu buaradabuyun öğrendim ben pek yapmam ama hemen aldım kemikli etguzelce hasadım icine 500gr süzmez yoğurt la terbiye yaptım birde icine pilavlik bulgur koydum kemik suyu özellikle faydalımıs gelişimine bebegin ben bu hafta hiç balık yemedim ama yarın öğlen balık ızgara aksam da kurufaslye yicez insallh Mecburen dikkat edicem ben birde hergün kocaman dondurma yiyordum onuda yasakladı Dr um haftadn fazla 3kere dediSağlıkla büyüsün prensesin annesi... Maşallah...ben 1 haftada dönüşümlü yiyebildiğim kadar et, tavuk, balık, kuru baklagiller tüketmeye çalışıyorum ama bakalım cuma kontolum var bakalım doktorum ne der. bence kiloyu fazla takıntı haline getirme. bebeğin sağlıklı olsun kilo verilir nasılsa. benim arkadaşım 22 kilo aldı hamileliğinde doğumdan sonra hepsini verdi.
Cnm sagol ben de kilo konusun da aslında takıntıli değilim onun icin birden kilo aldım ben yaptım birazcık cok hamur ısı ve Kebab yemiştim bugün ciddi düzenli ve az beslendin köfte yoğurt aksam üstü meyve arada 1bardak keci sutu buaradabuyun öğrendim ben pek yapmam ama hemen aldım kemikli etguzelce hasadım icine 500gr süzmez yoğurt la terbiye yaptım birde icine pilavlik bulgur koydum kemik suyu özellikle faydalımıs gelişimine bebegin ben bu hafta hiç balık yemedim ama yarın öğlen balık ızgara aksam da kurufaslye yicez insallh Mecburen dikkat edicem ben birde hergün kocaman dondurma yiyordum onuda yasakladı Dr um haftadn fazla 3kere dedi
evet zaten normalde hamur işi kilo yapıyor. mümkün oldukça uzak durmak gerekiyor ama bazen canımız isteyince tutamıyoruz kendimiziyediklerine dikkat edersen bence çok almazsın. hımm bende denerim bakalım nasıl olucak. yarın için size afiyet olsun bebeğine kilo olsun lop lop et olsun yarasın. :) bende hamile kaldığım günden beri hergün dondurma yiyorum umarım yasaklamaz :))
benden önde olan hamıle arkadaşlar bebeğinizi ilk ne zaman hissetmeye başladınız ben bu heycanı yaşamayı çok istiyorum sürekli kendimi dinliyorum ama sanırım erken
benden önde olan hamıle arkadaşlar bebeğinizi ilk ne zaman hissetmeye başladınız ben bu heycanı yaşamayı çok istiyorum sürekli kendimi dinliyorum ama sanırım erken
günaydın bugün kontrolümüz var
okuldan sora gidcez 2'de
gelince yazarım
biz geldik
bebiş 20 cm,376 gr
hersey normal dedi doktorum cok sükür
plasenta previa hakkında ilk aylar yanıltıcı oluyor
simdi bi tehlike yok dedi cok mutluyum
magnezyum,kan ilacı,kalsiyum yazdı tekrar
bizden hbrler böle
hepinizi oğlusumla öptük
biz geldik
bebiş 20 cm,376 gr
bizden hbrler böle
hepinizi oğlusumla öptük
Maşallah hayatım maşallah oğluna benim kızımda boy olarak onde gidiyor ama biz de babamiz 1.90 sadece birazcık zayıf kızım 476 gr Dr umuz ince uzun olucak diyor ama ben korkuyorum zayıf olucak diye cok sevindim Rabbim saglikla kucağınada almayı nasip etsin hepin saglikla doğuralım insallhhhh vakit geçsin hemen Eylül gelsinbiz geldik
bebiş 20 cm,376 gr
bizden hbrler böle
hepinizi oğlusumla öptük
saol cnm aminnnMAŞALLAHsağlıkla buyusun prensin annesi.. sukurler olsun cok sevindim senin adina.. sağlıkla tamamlamayi ve yavrularimizi saglikla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim. Masallah boyu uzun olucak oğlunun annesi :)
walla öle olcak galiba:))maaşallahh size canım...yalnız doktorun dediği gibi boyu şu zamana göre baya uzun geldi bana maaşallah...sen bi 60cm falan doğurursun..ona göre kıyafetler seç :)
cnm biz de baba da ben de normal boyluyum cok uzun diiliz amaMaşallah hayatım maşallah oğluna benim kızımda boy olarak onde gidiyor ama biz de babamiz 1.90 sadece birazcık zayıf kızım 476 gr Dr umuz ince uzun olucak diyor ama ben korkuyorum zayıf olucak diye cok sevindim Rabbim saglikla kucağınada almayı nasip etsin hepin saglikla doğuralım insallhhhh vakit geçsin hemen Eylül gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?