canım çok sevindim inşallah ameliyata bile gerek kalmaz ...rabbim yardımcın olsun...daha önce üçlü yada ikili test yaptırmışmıydın amniyo sentezi sadece birinemi yaptılar merak ettim...
Cnm ben sadece Demir kullaniyrm onuda sabah ac karnına alıyorum portakal suyu ile aslında Benm gebeliğin ilk dönemlerinden beri uykusuzluğum var o donem surekli yatakta oldugum icin diyordum bu uykusuzluk 16.haftalarda misil misil uyuyordum şimdi yine bozuldum bide geceleri ben kuran okumayı cok seviyorum kızımda sevdi neler yapıyor neler okurkenkarasu benim de öle oluyodu yazmıstım hatta
nedenini buldum
kan ilacını yatmadan icersem gece cin gibi uyanıyorum
enerji veriyor sanırım gündüz içmeye basladım sorun ortadan kalktı
hayırlı cumalar cnm sana ve herkesee
guzel fikir cnm ekleyelim listeye de liste sudenaz yapıyor ben hiç anlamam o işlerdenCanım bende gece uyanıyorum 1-2 kez kalkıp oturuyorum.. Sanırım gebelikle ilgili.
Bu arada 19+2 olduk. dünden beri yemek sonrası elimi göbek deliğimin altına koydugumda hisediyorum bebeğin hareketlerini. Hatta bu sabah eşimde elini koydu o da hissetti. Kalp atısı da bu da muhteşem bir duygu.. İnşallah sağlıkla kucağımıza alabiliriz..
Bu arada nacizane bir önerim var. Listeye doğum yapılacak hastaneyide eklesek mi acaba? fikir olur
İsim yazan hastane çıkısını hangi firma yapıyor?
Cnm özel İstinye Park'ta diye biliyorum mağazayı bir de Nişantaşı'nda varmış daha arkadasın almadım firmanın tlfnu kendim gidip secerim model sipariş vermeyelim dedim ama öğrenince özelden yazarım cnm sana benim cooook hoşuma gitti harika özellikle kiz bebek icin süper başlığı mükemmel
Tamam canım, firma adını öğrenelim bakalım.. Erkek bebeklere fazla bir şey yok zaten.. Oda takımları bile sıradan. Kızların herşeyi süslü püslü..
iyi geceler arkadaşlar.. bugün doktordaydım şükürler olsun herşey yolunda .. bebeğimin cinsiyetini kesin öğrenirim diye çok umutluydum fakat doktor kıza benziyor kesin bişey diyemem dedi. 20 haziranda tekrar randevu verdi 4lü taramaya giricem kısmet olursa ozaman kesinleşir dedi. görümcemin oğluna 5. ayın sonuna kadar kıza benziyor bu galiba kız falan demiş doktoru 6. ayında kesin erkek oldugunu öğrenmiş.. meraktan çatlıcam18.haftaya geldim hala kesin belli değil diyo yaa püfff .. hafta içi başka bi doktora daha gidicem. bakalım belki öğrenirim. öğrenemezsem mecbur 20 hazirana kadar beklicem başka çarem yok..
Sabah dr. kontrolümüz vardı. 313 gr. olmuş sıpa. 3 hafta sonra perinatoloji kontrolümüz var..
Oh ohhh maşallah erkek tikimi cnm senin bebegin insallh onda da hiçbir sorun çıkmıcak Benm gittiğim perinatoloji Dr U 22.haftayi geçirmeyin dedi bilgin olsun sen 20haftaliksin dimi
Walla cnm ben 12.haftamda gittiğim bir Prof kıza benziyor dedi kemik ölçüp 2gun sonra tüp bebe Dr uma gittim o da kıza benziyor dedi ve Benm 14haftada hamdolsun ki kiz dedi Dr umz insallh sonra o giderken toplamda peritanologta dahil 4ayri Dr da bugüne kadar kiz dedYani göstermiyor olabilir Benm kızımda bacakları kapatıyordu göstermiyordu ama kemik ölçümünden de kiz dıyordu tüp bebe Dr um hayrlisi olsun cnmm kiz erkek fark etmiyor önemli olan sağlıklı ve hayrli olması insallh sevindim ne guzel sorun yok buarada senin Dr ayda 1goruyor demekki seni ben bugüne kadar bazı zaman 12gun bazı zamanda haftada bir bazı zamnda15te bir gittim hiç ayda 1gitmedim benim Dr ciddi cok ilgili tüp bebe hastasiyla şimdi ilk defa ben dedim 19gun sonraya randevu aldım şaşırdı Dr um ee maşallah kuzum Artık kıpır kıpır icim daha rahat onun icin ay bası gidicem
Sabah dr. kontrolümüz vardı. 313 gr. olmuş sıpa. 3 hafta sonra perinatoloji kontrolümüz var..
Cnm bilgin olsun dedim bana öyle demişti Dr 22.haftayi geçirme diye insallh o da guzel gelicekSat'a göre oğlumuz 19+3 tam olarak..Tamam geçirmem
Ben 12.haftada gittiğim zaman göstermiyor dedi doktor. dün gittiğimde kıza benziyor kesin bişey diyemem dedi. 20 hazirana randevu verdi kesin ozaman belli olur dedi. sadece belirsizlik ve çok fazla merak var yoksa benim içinde kız erkek farketmiyor tabiki rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin. benim doktorum ayda bir çağırıyor evet. ben tüp bebek doktorumu bıraktım çünki ne sorduğum sorulara düzgün bi cvp alabiliyordum nede doğru dürüst bi ilgi görmüyordum. birde hamilelere hiç ilgi yoktu. tüp bebek yaptırmak için gelenlere öncelik veriyorlar randevu sırasında hamileler hep bekliyordu. bende 8. haftalıkken tüp bebek doktorumu bıraktım. kadın doğum uzmanı gittiğim doktor iyide ilgileniyo sağolsun.
Maşallah.. ne güzel sen şanslısın ozaman.. doktorundan memnun olmak çok önemli bence. ben bu gittiğim doktorumdan çok memnunum.. ama hafta içi başka bi doktora gidicem sırf merakımı gidermek içinbakalım bebeğimin cinsiyetini kesin öğrenebilecekmiyim. öğrenemezsemde 20 hazirana kadar beklemeye devam
Evet cnm biz cok sansliyiz kk da benimle aynı Dr a giden birkaç arkadas var hepsi aynı yorumu yapıyor başka Dr a gitmeyiz Benm bundn sonraki muayenelere de kendisiyle insallh doğumdan sonraki git git başka Dr belki gösterir kızın Kendini ay ağzımdan çıktı kiz bebek galiba bir Dr demiştiniz kızlar kendini biraz daha geç gösterir erkek organını saklayamior diye hayrlisi Rabbim dn ay insallh kucağımıza aldığımız günleri de paylaşırız burda ben hazırlanmaya başladım hastane icin biliyorum cok erken ama Rabbim kullanmayı nasip etsin insallhhhh hepimize kimseyi evladıyla imtihan etmesin
Hayırlısı olsun kız olsun erkek olsun farketmez. Rabbim nasip etti ya bu güzel duyguyu ondan gelen herşeye binlerce şükürler olsun. evet bende bi yerde okumuştum kızlar geç gösteriyormuş. İnşallah kucağımıza aldığımız günleride paylaşırız.. ben nasip olursa liste hazırlayacağım son ayımda alışveriş yapmayı düşünüyorum. AMİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?