- 30 Aralık 2011
- 3.599
- 1.131
- 133
- Konu Sahibi bal_bocegi
- #20.361
yaa kızlar Allah rızası için bana bi akıl verin bı türlü orta yol bulamadım ben yaa
biizm düğüne 24 ceyizin gıtmesıne 17 gun var,şimdi bizim sadece evımız bellı oldu babam badana yapıyo bugun bıtecek ıns,daha banyo-wc kapısı aspıratör takılmadı ölçü aldılar sadece,bunlar olmadan ev temızlenırmı kayınvalıdemler hergun gezıyola hıc acele etmıyolar yaa,üstüne üstlük hhallı ve perde daha bu hafta bakıcaz,oda ıcın tv unıtesı aldık bı onunla yemek odası var ,oturma odamıza aldıgımız kose yetısmeyecekmıs ıptal oldu,bide salon takımımdakı yer fıyatı arttırdı bızde vacgecmıstık ama baska yerdede yetısmıyo,aynı magazanın farklı subesınde krem ve grı rengını yapıyolar vızon yokmus,mutfak masası dun gordum bı tane sıgarsa o alınacak portmanto alıncak,ve bunlar ıcın hep para lazım nısanlımın soyledıgıne gore 5 bın Tl kalmıs ellerınde daha 1 bılezık alıcaktı ve bu saydıklarımdan baska gelınlık,damatlık bı suru sey var,şimdi tutturmus nısanlım para yetmeyecek taksıtle alalım,hem ev kıra hem kredı odeyecegız470 hemde bu taksıtlerı yaa kafayı yıycem ben boyle sorumsuz ınsanlar yuzunden yaa,6 ay evvel aldıgımız tv unıtesıne hıc para vermemıs nısanlım tanıdıklarıydı bıde yanı ben bosuna aldık dıye sevınmısım hepsi ödenecek ve ben bıktım artık bunların para tutmama sorunları yuzunden uzulmekten
![]()
şayet sende çalışıyorsan tatlım taksitle alın ödersiniz inşallah allah yuva kurana yardım eder nişanlının ailesi elinde para tutmuyor yada varsada yapmıyor diye ilişkinizi yıpratmayın yıprandımı toparlaması zor...evet haklısın herşey üst üste gelmiş zaman daralmış ama allah daına göre kar verir unutma hepsinin geçeceğine inan sakin ol stres yapma daha doğru kararlar alıp davranın nişanlınla beraber el ele olduktan sonra aşılmayacak sıknıtı yok...( bende kendimden bi örnek veriim gelinliğimi alacağım zaman araştırdım baktım sordum model beğendim nişanlıma söledim annesigilin gelmesini söledim hani kendi kagamdan diomki onlar gelse nişanlım gelinlik parasını vermemiş olur zaten hiç bi katkıları yok geldiler ankaraya gttik gelinlikçiye neyse pazarlıklarını ettiler 400 tl kpora istediler kayınbabam ceplerine 3 kuruş para koymadan yollamış meğer sadece 100 tl vardı yanlrında onu verdiler sadece sonra nişanlım gelinlik parasını verdi meğer sonradan öğrendim annesi gille nişan alışverişi yaptığımdada nişanlım onlara para yollamış