• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
hepimiz için hayırlısı inşallah, bir an öncede geçsin artık:62::62::62::62::62:

inşallah tatlım :))

26 ağustos düğünüm var :)

hayırlı olsun tatlım :)

kızlar bugün çok moralim bozuk sormayın yaa ev işimiz olmadı elektrik suyu aynıymışş başka eve bakcaz artık yaaa aman abimgille kavga ettk epey bişeyler yenge hanım abimi doldurmuş maşallah benm düğünümde arsızlık huysuzluk çıkarcaklar bıktımya daha gelinlik yok ev yok halı yok perde yokkk offf bıktım vallahi yaaa

Off insanlar herşeyi ne kadar çok biliyor anlamadım gitti :S
Sanki onlara danışan eden var tatlım hiç sallama sende kimseye cevap filan verme... bu günler gelmiycek bir daha geri o yüzden tadını çıkarmaya bak :))

kızlar mobilyalarımı aldım size göstermek istedim ama ekleyemiyorumeklenti ekle diorum ama olmuyo:19:
hayırlı olsun şekerim :))
merak ettim nasıl modern klasik???
hangi marka ?? nerden ne kadar uff uff ne çok soru sordum yaww:1:
Meraklımıyım neyim:1::1:

ben cumartesi yaptım evi dip köşe temizledim çok zevk aldım kendi evim sonuçta:16::16::16: yerleri birden elimle sildim:31::31:

Hı hıı bende dün temizlik yaptım gözüm korktu gerçekten.. hiçbirşey bilmiyorum ne yemek ne temizlik ne evi geçindirme körü körüne evleniyorum ayaooll:ssz:

salon perdelerimiz modeli aynı vee benim tülümde bunun gibii:32::32::32::32: güle güle kullan balımmmm

sağol canım benim hepimiz güle güle kullanalım herşeyimizi:16:

hepsi çok şık ve çok güzeller canım:46::46::46:
tüllerini çok beğendim:16:

çok sağol canım ben hiç anlamam tül perde işinden diyordum ama perdecinin ve kayınvalidemin de yardımlarıyla çooook içime sinerek aldım:16:

valla bendeki yorgunluk dünden kalma...çok zormuş bu temizlik işi...birde ev temizliği olucak gözüm korktu diyebilirim yani :52::52::52:

valla ben ev temizlerken baya bi yorulduğumu hatırlıyorum ama inan çok zevkli oluyo her anında burası artık benim evim diyo insan bu banyo benim bu odada eşya şöyle yerleşecek derken iş bitip oturunca anlıyorsun ne kadar yorulduğunu:27:

kızlar mobilyalarım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 423447

çok net değil ama güzele benziyo canım benim tarzım bişi sanki:8:

hayırlı olsun tatlım :)

Off insanlar herşeyi ne kadar çok biliyor anlamadım gitti :S
Sanki onlara danışan eden var tatlım hiç sallama sende kimseye cevap filan verme... bu günler gelmiycek bir daha geri o yüzden tadını çıkarmaya bak :))

hayırlı olsun şekerim :))
merak ettim nasıl modern klasik???
hangi marka ?? nerden ne kadar uff uff ne çok soru sordum yaww:1:
Meraklımıyım neyim:1::1:

Hı hıı bende dün temizlik yaptım gözüm korktu gerçekten.. hiçbirşey bilmiyorum ne yemek ne temizlik ne evi geçindirme körü körüne evleniyorum ayaooll:ssz:

elim lezzetlidire herkes öyle diyo ama bilemiyorum doğrumu :1::1::1::1: temizliğide güzel yaptığıma inanıyorum başak burcu olarak tizim ve düzenliyimaçarım müziğimi başlarım temizliğimee:32::32::32::32:

ben de basak burcuyum titiz,takıntılı vede cok sulugözlüyüm asla kavga edemem hemen aglarım ve bu huyumu hız sevmıyorum cok zayıfım bu konuda:19::19::19:

cnm düğün temmuzun 7 sindene yapım ebn yaaa offf sıkıldım vallaa :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz: gelinlik yokkk aman bıktım valla yaa

kafanda bi model belirlediysen gelinlik işi sandıın kdr zor olmuo..ben de en çok gelinliği takıodum ama geçen haftasonu bi kez gezdim gelinlikçileri ve kararımı verdim :) rahat olmaya çalış stresin kimseye faydası yok :)

pakizee tatlım kusura bakma işte olduğum için hemen cevap veremedim kusura bakma.canım resmi nikahımı yaptım.dini nikah düğünden önce yapıcam inş.

üstümde bi yorgunluk bi halsizlik var anlamadım :50::50::50:

valla bendeki yorgunluk dünden kalma...çok zormuş bu temizlik işi...birde ev temizliği olucak gözüm korktu diyebilirim yani :52::52::52:

KIZLAR BENDEE BİR HALSİZİLİK VAR YAAA NEDEN ACEP:31: ÖYLE UYUYASIM VARR:34:

kızlar mobilyalarım yorumlarınızı bekliyorumEki Görüntüle 423447

BEN BEĞENDİM CANIM GAYET GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN:34:

Ayy kuzum serili yemiz evi temizlemek kolay valla...nişanlımların bürosu resmen inşaat halindeydi...yerlerde boya izleri...her yer toz...yani bir yeri 4-5 kez temizlemek zorunda kaldık...baya yorucu ama bir o kadarda zevkliydi.

liberte,good_heart becerikli hatunlar sizi, emeğinize sağlık:34:
bir kadın evine canı gönülden hizmet ederse o ibadet yerine de geçiyormuş:16::16::16::16:

ev işi nedir ki yavv öğrenirsin canım sıkma canını, herkes doğuştan öğrenmiyor ki:1::1::1::1:

KIZLAR BENDEE BİR HALSİZİLİK VAR YAAA NEDEN ACEP:31: ÖYLE UYUYASIM VARR:34:

BEN BEĞENDİM CANIM GAYET GÜZEL GÜLE GÜLE KULLAN:34:

liberte,good_heart becerikli hatunlar sizi, emeğinize sağlık:34:
bir kadın evine canı gönülden hizmet ederse o ibadet yerine de geçiyormuş:16::16::16::16:

ev işi nedir ki yavv öğrenirsin canım sıkma canını, herkes doğuştan öğrenmiyor ki:1::1::1::1:

aynen canım katılıyorum canım sana:16::16::16:

kızlar slm nasılsınız ????

bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.

halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı

bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı

$alisya_as016_murdum_gri.webp

bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.

$01.webp

buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs

Eki Görüntüle 423481

dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım

KIZLARRRR
Ya bişi sorucam...seramik tencere seti alan veya almayı düşünen varmı...bugünlerde çok dikkati çekmeye başladı...alsammı diye düşünmeye başladım ama etrafımda kullanan kimse yok...sizden fikir almak daha mantıklı geldi. :34:

KIZLARRRR
Ya bişi sorucam...seramik tencere seti alan veya almayı düşünen varmı...bugünlerde çok dikkati çekmeye başladı...alsammı diye düşünmeye başladım ama etrafımda kullanan kimse yok...sizden fikir almak daha mantıklı geldi. :34:

seramik tencere ve tava aldım çeyize ben de, kullananlar çok memnun ve daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar :31:

kızlar slm nasılsınız ????

bn hafta sonu baya yogundum. halılarımı aldım gelınlıgımı aldım damatlıgımızı aldık.
damatlık ayakkabıyı falan aldık. dugun salonumuza gıttık gorusmeye avıze baktık.
sızın anlıcagınız baya yoruldum.
gelınlıgımın fotosu nısanlımda kaldı sızın ıcın cektım ama kosturmacada unuttum almayı
damatlıgı ceketı beyaz olanlardan aldık
halılarımdan da hatıladıklarımın fotosunu koyayım
bu arada oturma odası ve mutfak halısını ben aldım.
gecen gunkı konsmlardan dolayı babamın canı sıkıldı aldı onları.

halıların hıc bırının renklerı gercekte bölr durmuo resımler cok yanıltıcı

bu mutfak halım. sıyaklı kısımlar falan mor. o rengı bulamadım ınt de. morlu grılı yanı

Eki Görüntüle 423479

bu oturma odamın halısı. bunu resmen taparak aldım bayıldım.

Eki Görüntüle 423480

buda salonun halısı ama resımdekı gıbı degıl hıc cunku normalde hafıf sımlı. ve kremde tonlar var burda duz cıkmıs

Eki Görüntüle 423481

dıgerlerını bulamadım bulunca eklerım
caım oturma odanın halısın abayıldım bende bu hafta alıcam markası nedir acaba? benim odam kahve ama ne renk gider bılmıyorum kahve ıstemıyorum daa

seramik tencere ve tava aldım çeyize ben de, kullananlar çok memnun ve daha sağlıklı olduğunu söylüyorlar :31:

bende cok ıstedım almayı canım evımısterde vardı moneta marka cok ıyımıs arastırmıstım,ama tava setleri bitmiş yeniside gelmedi yaa uyuz oldum hatırlyınca yıne:27::27::27:

Back
X