• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Kızlarrrr iyi akşamlarr....bugün bitti sonunda...yoğun bir gündü :3::3::3::3:

iyi akşamlar kuzucuklarımmmmmm

iyi akşamlar kızlar:34::34:

yaaaaaa sıkıldımmmmmmmmmmmmm basam fatura ve fişlerle doldu taştıııııııııııı akşam olmak bilmediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:52::52::52::52::52::52::52::52:
başım çatlıyo resmennnnnnnnn :5::5::5::5::5::5:

kuzum kolaylıklar versin Allah. bir ağrı kesici falan iç istersen bende dün öyleydim, başım çatladı resmen ağrımaktan. ama akşam oldu işten çıktım ağrı mağrı yok:1::1:

Nişanlın denemeden mi aldın
_

denemedi hiç canım, böyle nişan alışverişlerini falan sevmez o. gelmedi benimle almaya bende onun sevdiği koyu tonlarda aldım çok beğendi:16:
bedeni de olmuş öyle dedi:16:

kızlar iyi akşamlar ben çıkıcam bıarzdan izin alıcam 7 de kapanıyp gelınlık atolyesı yetısmem ıcın 5 bucukta cıkmam lazım heınızı optum kocamannn:54::54::54:

kolay gelsin canımm:16::16::16: resim eklermisin:34:

kuzum kolaylıklar versin Allah. bir ağrı kesici falan iç istersen bende dün öyleydim, başım çatladı resmen ağrımaktan. ama akşam oldu işten çıktım ağrı mağrı yok:1::1:

denemedi hiç canım, böyle nişan alışverişlerini falan sevmez o. gelmedi benimle almaya bende onun sevdiği koyu tonlarda aldım çok beğendi:16:

yok canım göz migrenim tuttu midem bulanyoo başım ağrıyo:26::26:

Ben alamıyorum yaa öyle
bedeni tuhaf bi M oluyor bi S
ayak numarısı bile
Conversede 42 aldık
Hotiçten 41
Nişanda aldığımız 41
hep değişiyor:1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
veeeee kına gecesi abiyem :16::16::16::16::16::16:
$kına 009.webp

kolay gelsin canımm:16::16::16: resim eklermisin:34: