• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ya bizim bu Zamana kadar akşam 7 olunca gece uykusuna geçme durumu oluyordu. Akşam 7de uyuyordu 11 gibi uyanıyordu sonra tekrar uyuyup 3 4 saat aralıkla kalkıp beslenip geri uyuyup sabah 7 8 ye kadar güzelce uyuyordu. Ama gündüz uykuları arttı, uymak istiyor gündüzleri. Bazen bıraksam 2 saati de geçer. Bu yüzden artık akşam 7 gibi uymuyor , uysa da 30 40 dk max uyuyor.

Sonra uyanıyor. Tam gece uykusuna akşam 10 gibi geçmeye başladı, bana da çok geç geliyor:/ çünkü beni fena uyku bastırıyor

Bi de sürekli kucağımda olmak istiyor. Yerine koyduğum an uyanıyor, iyice tanımaya başladı beni, artık biliyor annesi benim. Çok mutluyum güzel bi duygu sadece babasında vakit geçirmeleri azalıyor bu yüzden. Örneğin önceden babası da uyuturken, şimdi ağlıyor babasında durmak istemiyor
Kuzum açıkçası gündüz uykularını uzun uyursa gece uyumaz diyorlar yani gündüz tek uzun uyku maksimum 2,5 saat; diğer uykuları ise kısa 45 dk-1 saat olmalı dedi bizim doktorumuz. Kundak yapıyor musun? Eğer yapmıyorsan çok işe yarıyor deneyebilirsin. Kollarını içine alan uyku tulumu ya da. Belki atak dönemidir, geçicidir bilemiyorum. Süreç uzarsa uyku eğitimi deneyebilirsin belki ama en mantıklısı saatleri düzenlemek.

Kuzum açıkçası gündüz uykularını uzun uyursa gece uyumaz diyorlar yani gündüz tek uzun uyku maksimum 2,5 saat; diğer uykuları ise kısa 45 dk-1 saat olmalı dedi bizim doktorumuz. Kundak yapıyor musun? Eğer yapmıyorsan çok işe yarıyor deneyebilirsin. Kollarını içine alan uyku tulumu ya da. Belki atak dönemidir, geçicidir bilemiyorum. Süreç uzarsa uyku eğitimi deneyebilirsin belki ama en mantıklısı saatleri düzenlemek.
Kundak yapıyordum aslında, ama inatla istemeyince zorlamamaya başladım artık

Uyku eğitimi için erken sanki daha 3 aylık bile olmadık. Bi de sadece bu beni bırakmak istememesi sadece bende mi oluyor, çok mu memeye alıştı acaba ya 🥹

Kundak yapıyordum aslında, ama inatla istemeyince zorlamamaya başladım artık

Uyku eğitimi için erken sanki daha 3 aylık bile olmadık. Bi de sadece bu beni bırakmak istememesi sadece bende mi oluyor, çok mu memeye alıştı acaba ya 🥹
3. Aydan itibaren uyku eğitimi verilebiliyor 15-20 gün sonra ben direkt vereceğim gece bir kez uyansın istiyorum 😂 kundak benimkini çok rahatlatıyor gündüz gece hep kundakta uyutuyorum biraz da o yüzden istiyorum uyku eğitimi vermeyi çünkü 3 aydan sonra kundak önerilmiyor. Kundaklama esnasında benimki de istemiyor ama yaptıktan sonra rahatlayıp direkt gözlerini kapatıyor.

Kuzum çiçek ailem’i bir incele istersen. Uyku eğitimi konusunda belki sana yardımı olur. Onun dışında bizimki de hep bende olmak istiyor. Emzik vermiyor olsam herhalde 24 saat memede durur. Babasına gitmek istemiyor özellikle sakalı batıyor diye sanırım 😂 yapışık ikiz gibi olduk ama şikayetçi değilim. Sling yapıyorum o da işe yarıyor ☺️

Back
X