- Konu Sahibi bal_bocegi
- #23.081
bu arada canlar hani perde bulamıyordum ya turkuaz cumartesi bi alışveriş merkezine gitmiştik ailemle nişanlımda vardı orda bi perdeci vardı şansımı deniim gidip bi bakim dedim gittim allahım ancak bu kadar olur benim koltuk kumaşımın aynısı çok hoş deseni olan bir fon görür görmez işte bu dedim aşık oldum hemen üst kattan annemleri çağırdım nişanlım geldi falan fonun metresi 95 tl dedi bende moral gitti çok pahalı geldi sonra yopun pazarlıklarla salon için tülümü fon perde ve güneşliğimi 1450 den 1025 tl ye düşürdük aldık hemen ölçüyü aldılar çok sevindim diğer odaların perdesini annem bakıcak oturma odasıyla yatak odasını zebrada yapabilirim hem güneşlik hem tül görevi görüyor sonuçta beni en çok strese sokan halı çünkü 2 tam günümü halıya verdim ve hala bişi beğenemedim :) beyaz eşya ile halıda halloldumu allahın izniyle çoğu bitiyor ufak tefeklerde evi yerleştirirken ortaya çıktıkça alırız :) birde ev sahibi evden çıksada artık boyatsak diyorum 1 ay kaldı :)
canım perdelerini hallettiğine çok sevindim inşş halı işinide halledersin royal halıların yeni modelleri çok güzel canım