2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
bu arada canlar hani perde bulamıyordum ya turkuaz cumartesi bi alışveriş merkezine gitmiştik ailemle nişanlımda vardı orda bi perdeci vardı şansımı deniim gidip bi bakim dedim gittim allahım ancak bu kadar olur benim koltuk kumaşımın aynısı çok hoş deseni olan bir fon görür görmez işte bu dedim aşık oldum hemen üst kattan annemleri çağırdım nişanlım geldi falan fonun metresi 95 tl dedi bende moral gitti çok pahalı geldi sonra yopun pazarlıklarla salon için tülümü fon perde ve güneşliğimi 1450 den 1025 tl ye düşürdük aldık hemen ölçüyü aldılar çok sevindim diğer odaların perdesini annem bakıcak oturma odasıyla yatak odasını zebrada yapabilirim hem güneşlik hem tül görevi görüyor sonuçta beni en çok strese sokan halı çünkü 2 tam günümü halıya verdim ve hala bişi beğenemedim :) beyaz eşya ile halıda halloldumu allahın izniyle çoğu bitiyor ufak tefeklerde evi yerleştirirken ortaya çıktıkça alırız :) birde ev sahibi evden çıksada artık boyatsak diyorum 1 ay kaldı :)

canım perdelerini hallettiğine çok sevindim inşş halı işinide halledersin royal halıların yeni modelleri çok güzel canım :34::34: benim halılar royal:40::40:

uffffff ne yoğun bi gündü böyleee :ssz: ancak gelebildim...

Kızlar kadiköyde gelinlik yaptıran varmı ben anadolu yakasında oturuyorum fatihe hiç gitmek istemiyorum zaten çalışıyorum olurda fatih de:54: beğenirsem nasıl gitcem provaya filan yalnışmıyım...

gelinlik dilktirmek bana göre sonradan begenmeyebilirinm diye ben hazıe aldım içime sinsin giydiğim ayda dedim kaçtane denedim içime yatmadı dün giydiren kadın diyoki işte sen ne begeneceğin hangi model isteyeceğini bilmyosun bende dedim gözüümün begenmediğini nie alım dedim yaa :47::47::47::47::47: nişanlımda dedi begenseydi bak bu güzel bunu alalım derdi dedi sonradan çıkartıukları içerden gelinlik bayan dedi kızım şunu giyy dedi bende tamam dedim bi giydimmmm wooooooooooowwwwwwwwww dedi aşkım bende begendim aldık kadına ddi bak nasıl begendi ben biliyorum dediseverekmi diyoo 5 yıl oldu dediii maşallah diyo şaşırdı kadınn:1::1::1::1::1::1::1:

yap kuzum bas ayağına kıyamadım o yüzden 2 defa yavaş yaşa bastımm:1::1::1::9::9::9:

basıcam gidecek valla:1:

bu arada canlar hani perde bulamıyordum ya turkuaz cumartesi bi alışveriş merkezine gitmiştik ailemle nişanlımda vardı orda bi perdeci vardı şansımı deniim gidip bi bakim dedim gittim allahım ancak bu kadar olur benim koltuk kumaşımın aynısı çok hoş deseni olan bir fon görür görmez işte bu dedim aşık oldum hemen üst kattan annemleri çağırdım nişanlım geldi falan fonun metresi 95 tl dedi bende moral gitti çok pahalı geldi sonra yopun pazarlıklarla salon için tülümü fon perde ve güneşliğimi 1450 den 1025 tl ye düşürdük aldık hemen ölçüyü aldılar çok sevindim diğer odaların perdesini annem bakıcak oturma odasıyla yatak odasını zebrada yapabilirim hem güneşlik hem tül görevi görüyor sonuçta beni en çok strese sokan halı çünkü 2 tam günümü halıya verdim ve hala bişi beğenemedim :) beyaz eşya ile halıda halloldumu allahın izniyle çoğu bitiyor ufak tefeklerde evi yerleştirirken ortaya çıktıkça alırız :) birde ev sahibi evden çıksada artık boyatsak diyorum 1 ay kaldı :)

kuzum hayırlı olsun,pazarlık yapınca birde yanında iyi pazarlıkçı varsa baya iniyorlar tabii:34:
biter canım biter hayırlısıyla, bişeycikte kalmamış hazırlıkların tamam nerdeyse, bir an önce beğen bari halılarını:34:

Kızlar kadiköyde gelinlik yaptıran varmı ben anadolu yakasında oturuyorum fatihe hiç gitmek istemiyorum zaten çalışıyorum olurda fatih de:54: beğenirsem nasıl gitcem provaya filan yalnışmıyım...

canım ben kadıköye kısmen dolaşmış biri olarak sana tavsiyem fatihede git bak..çok uygun kadıköyden..provada zaten fazla gitmiyosun ki 2 kez gidiyosun o kadar...artık metrobüste var..ulaşımda çok sıkıntı değil yani..
bu sırada kadıköyde genelde hazırdan ziyade moda evleri dikim yapıyo..ama fatihte hazır model var mankende o beğendiğin hazır modeli diktiriyosun..aklında bulunsun...

Son düzenleme:
Tuti cok gecmis olsun neyin var tam olarak anlayamadim ben :S Ama Rabbim sifaani versin insaAllah. Iyi düsün iyi olsun hastalik durumunda en önemli sey moraldir.

canım bende prolaktin(beyindeki hipofiz bezinin fazla çalışması) çok yüksek çıkıyor en ufak strest bu yüzden adetlerim gecikiyor ilaç falan kullandım prolaktin seviyesi düşsün diye ve her ay kan veriyordum fakat tedavim sırasında doktorum doğum iznine ayrıldı tedavim yarım kaldı prolaktın bebek işinide geciktiriyor maalesef ve bazı insanlarda hipofiz bezi(prolaktin) çok çalışınca adenom oluşuyor beyinde allah muhafaza kötü bişey değil ama tedavisi biraz uzun...o yüzden tedavim yarım kaldı aslında adetim düznene girmişti ama şu nişan stresti beni mahvetti ...

her eve bir niş :1:bu sloganı tuttum:34: ama ne yağmur yağdı valla yaa zannediyorum ki bu yaz hep böyle geçecek.

canım biz hemen her akşam yarım saat yada 1 saat konuşuyoruz. önceden mesajlaşıyorduk ama bıraktık çok mesaj atmıyoruz:34:

canım çok geçmiş olsun, yasaksa çok stres yapma kendine,:34:

teşekkür ederim canım yok artık rahat bırakacağım kendimi :9:her eve bir niş sloganı 2012 gelinlerine özel olsun :9: evet ya bu hafta hep yağmur varmış galiba pofff:31:

lovelady gelinliğin çok güzelmiş canım ama kurdele yapma bence çünkü kurdele sade modell gelinliklere hareket katsın diye daha çok tercih ediliyor seninki ağır model olduğu için basitleştirir o fiyonk gelinliğini nacizane fikrim tabi sen daha iyi bilirsin...

ayy kızlar kocam bana msj attıı

hanım napıyosun

yazmışş :16::16::16::16::17::17:

waowwww havada aşk kokusu var:1::1::1:

hoşgeldin canım. sen anadolu yakasında oturuyorsan ümraniye ve kadıköye bak genelde tabi. fatih senin için zor olur;

ama boş vaktin varsa yine de fatihe gitmeni öneririm tabi:34:

gelinlik dilktirmek bana göre sonradan begenmeyebilirinm diye ben hazıe aldım içime sinsin giydiğim ayda dedim kaçtane denedim içime yatmadı dün giydiren kadın diyoki işte sen ne begeneceğin hangi model isteyeceğini bilmyosun bende dedim gözüümün begenmediğini nie alım dedim yaa :47::47::47::47::47: nişanlımda dedi begenseydi bak bu güzel bunu alalım derdi dedi sonradan çıkartıukları içerden gelinlik bayan dedi kızım şunu giyy dedi bende tamam dedim bi giydimmmm wooooooooooowwwwwwwwww dedi aşkım bende begendim aldık kadına ddi bak nasıl begendi ben biliyorum dediseverekmi diyoo 5 yıl oldu dediii maşallah diyo şaşırdı kadınn:1::1::1::1::1::1::1:

kısss valla alemsin heee, iyi demişsin:1::1::1:

bağdat caddesindede var gelinlik henna,white bridal,beyaz butik,akay,pronovias,birde aklımda tutamadığım bir dünya isim...ama biraz tuzlu banu hatipoğlu var modacı ama kadıköy ve ümraniyede daha uygun gelinlikçiler var gelinlik 21 var ama gereksiz pahalı bazı modelleri:ssz:

kızlar slm nasılsınız benı unutmadınız dımı kac gundur gıremedım anca geldım

cok yogundum kına alısverısımı yaptık elektırık supurgesı aldım. yarında yengemler gelıcek ceyızdekı el ıslerını yıkayıp utulucez allah kısmet ederse

kızlar şimdi masatakvimi (forvere) ile mailleştik hala aktif olmamış yaaaa çok özlemiş bizlerriii :16::16::16::16:

yaşasın gelsin bir an önce, bende cuma akşam açmıştım pazar anca aktif olmuştu üyeliği:34:

canlarım ben bankalara gidiyorum gelince görüşürüzz çok kaynatmayın :31::31::12::12::12::12:

tamam canım zaten herkes yoğun bu gün galiba ben çok değilim nedense:44:

ben şiddeet unsurlu uyardım küsmeyle yırtamaz saçını başını yolarım ayağıma basarsan dedim :1::1: :21::21::21::21: güya kimseyi çağırmadık ama 18kişi olduk çıkışta nişanlım bizi yemeğe götürdü şık bir restaurantta yemeğimizi yedik güzeldi :)

tatlım neden hala nişanım diyosun o senin eşin artık ;))

cok yogundum kına alısverısımı yaptık elektırık supurgesı aldım. yarında yengemler gelıcek ceyızdekı el ıslerını yıkayıp utulucez allah kısmet ederse

ooo canım güzel günlerde kullan ..neler neler aldın kına için anlat bakalım:))

hoşgeldin canım, unutmadık tabi cgdmcim askolsun:17:

ohhh güzel telaşeler devam ediyor :46: aldıklarınızı güle güle kullanın canım:16:

benimde bu hafta teyzeler yengeler falan gelecek bir de komşular çeyizlere bakacaklarmış ne var ne yok öyle istediler, eksikler varsa alcaklarmış, ben diom eksik yok onlar diyor vardır sen anlamassın iyi o zaman buyrun gelin dedim napim.
:1:

bana kalsa hiç çağırmıcam bu kadar telaşın arasında bir ton şey bakacaklar ama napim çok istediler, şimdi onlara kek yap börek yap, yorucu olcak ama zevkli olacak galiba
:16:

Son düzenleme:
Back
X