Günaydın kızlar :)
canım çok sevinirim sorarsan,gerçekten bayıldımmm

kuaförün iyi etmemiş..ben de dün rüya gördüm,kuaförle ilgili,of ne biçim şeyler oldu,nasıl üzülüyordum..Allah korusun..:26:
bağlaçolanki,kürkçü hana bile gittim etrafını filan da dolandım da pek karışık oralar ya..şimdiye kadar rahat 4-5 kez gitmişimdir,ama her gidişimde gezdiğim gördüğüm yerler farklı..gez gez bitmiyor,bi de malesef h.sonu giebiliyoruz,inanılmaz kalabalık oluyor,ilerlemek,birşy bakmak işkence oluyor,nişanlımla ikimiz de zayıfız,kansızlık da var,acayip çabuk yoruluyoruz ya,çocuk gene sesini çıkarmıyo da dön dön dön.. sadece taç satan yerler de gördüm de bazısı çok uçtu fiyatlarda,çok sıkışığız bu ara,alamadım..

Gözleri aşkla gülen mi? kız ben bunu biliyorum,ah ne güzel ne güzel seni sevmek,ah ne güzel ne güzel
dinliyorum...dinledim..evet tahmin ettiğim şarkı,bence çok şeker

pasta konusunda da evet yemek yanında tatlı da var ama ben pasta kesmek çok istedim.evet yaşayacağım anlar çook değerli,geri dönüşü de olmayacak.ama 2 çatal pasta yicem diye bin lira da oraya harcarsam ev işinden kısmam gerekecek,hala bi evimiz yok ve haziranda sağa sola çook para idecek,elimizde bol nakit olması lazım,herşeyi ikimiz yapıyoruz,şimdiye kadar zorlamadı da haziran-temmuz zor geçecek ve sanırım balayını da ertelemek zorunda kalacağım..