- Konu Sahibi bal_bocegi
-
- #3.221
lilaaaa hoşgeldin kuşuumm naberrr.
annenin emeğine saglık çok güzeller
tabak çanak aldın mı hiç kuşum ?
gzmvs sende hoşgeldin tatlım.aynen hazırlıklar dewam.çok var gibi görünüyo ama taksitle alsak anca borcu biter düğüne kadar :)
Kızlaar nasılmış mobilyalarım.. İnşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 230265 Eki Görüntüle 230266 Eki Görüntüle 230267 Eki Görüntüle 230268 Eki Görüntüle 230269 Eki Görüntüle 230272
ayyyyyyyyyyaynen oyle cnm aslında uzun bi sure yok hazırlıklar için dedğn gbi anca ödenir..allah yardm etsn hepimizee..seneye bu zamanlar artık akşam ne yapsak die knşrz herlde
oyy tatlım benimm sıkma canını.biz çalışsakta çalışmasakta bunlar olacak şeyler mutlaka yük olucak mutlaka bizler için sıkıntıya gircekler mutlaka bizden sonraya borç kalcak bu kaçınılmaz bişey.ama allah yuva kuranın hayırlı işe kalkışanın yardımcısı olurmuş üzülme.iyiyim bebegım saol senden naber?
tabak çanağa başliicaz şimdi işte havluydu tülbentti nevresimdi örtüydü fln herseyi bitirdik fazla fazla oldu...
bi işe girsem de rahat rahat alsam herseyı anneme cok yuklenmek istemıorum =(
ayyyyy tek kelimeyle bayıldımKızlaar nasılmış mobilyalarım.. İnşallah beğenirsiniz..
Eki Görüntüle 230265 Eki Görüntüle 230266 Eki Görüntüle 230267 Eki Görüntüle 230268 Eki Görüntüle 230269 Eki Görüntüle 230272
Günaydın kızLar =)
Dün söyLediğim gibi fotoğrafları ekLiyorum =)
Ben dantel işi sevmediğim için anneme sakın yapma demiştim o da boncukLu örtüLer yapmış =)
Bu kahverengi masa örtüsü
Eki Görüntüle 230254 Eki Görüntüle 230253 Eki Görüntüle 230252
Bu siyah-beyaz ondan biraz daha büyük
Eki Görüntüle 230255 Eki Görüntüle 230256
Eki Görüntüle 230259 Eki Görüntüle 230260 Eki Görüntüle 230261
Bunlar da annemin ördüğü tüyLü haLıLar..bunLarı gerçi şimdi kuLLanıo bana siyah beyazını örüyo =)
Eki Görüntüle 230263 Eki Görüntüle 230262 Eki Görüntüle 230264
günaydn kızlar uzun bi aradan sonra bende geldmm işler ancak hafifledi..hazırlıklar son sürat dewam goruorm kii
canım en son şubatta görüşmüştük bi de haziranda nişanda işte(
ve taa ekimde görüşcez daha çok var düğün tarihini öne çekmeye çalışıyorum bende napim
siz en iyisini yapmışsınız ilerde borcunuz az kalmış olur valla ne güzel.
bizimkini aileler yapacagı için rahatız biz babası ödicek düğünden sonra.
ayy zor yaaaa katlanılacak gibi deil.
aynen oyle cnm aslında uzun bi sure yok hazırlıklar için dedğn gbi anca ödenir..allah yardm etsn hepimizee..seneye bu zamanlar artık akşam ne yapsak die knşrz herlde
süperleerr çok beğendimmmmallah huzurla kullanmayı nasip etsn cnm çok güzel hepsii
canım yatak odasının dolabının ölçülerini biliyo musun.
benim evim çatı katı.
yatak odamın bi duvarı eğik.
oraya koyarsam mutlaka yaptırma olmak zorunda.
ama bi düz duvarı var
ölçüsü boyu 2.50 eni 1.80 falanmış sanırım
bende diyorumki yaptırsamda düz duvara koyarım diyorum ama çok mu küçük olur bilmiyorum
çok eğik deil canım
eğik duvarın en alçak noktası 2 metreymiş öyle dedi kayınbabam.
yaptırma daha dayanıklı olur diyo herkes.
ama ben yaptırmada olsa düz duvara koymak isterimde bilmiyorum yaa evin içi daha yapılmadı.
Evt kaliteli malzeme kullandırıp istediğin modeli yaptırıyosun, hemde hazır alacağın fiyattan dahada uyguna geliyo..
Ben çatı katlarını çok seviyorum, terasında vardır şimdi senin
terasım yok canım.terası odaya kattırdım 3 oda yerine 4 odam olcak.orta yollu bi balkonum var sadece
Hıımm, geniş ev daha çok işine yarıcak sanırım.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?