2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
Leyluşum acaba kayınvalidenle oturup konuşsan mı ?*
Neden söyle böyle yapıyorsun diye

Onu daha önce denedim tatlım daha kötü oldu...ben karışmıyorum artık hiç...nişanlım direk giriyor...off ne yapacağımı hiç bilmiyorum..gece hiç uyumadım..dün nişanlımım yanında sıktım kendimi onunda moralini bozmamak için...ama bugün tutamıyorum kendimi...:43::43::43:

bencede kendisine rakip olarak görüyo oluşunun elinden gittiğini zannediyor niye anlamalarki herkesin sevgisi ayrıdır
anne anne olarak sevilir eş eş olarak sevilir biri sevdiğimizde başka bir sevgiden almıyoruz ki sevgide bir kota yok yanii

Bunu bir anlasa herşey hal olacak..dün teyzesi ile beraberdik..o da çok sinirlendi yazdıklarını okuyunca..sonuna kadar arkanızdayım ne olursa olsun dedi :43::43:

Onu daha önce denedim tatlım daha kötü oldu...ben karışmıyorum artık hiç...nişanlım direk giriyor...off ne yapacağımı hiç bilmiyorum..gece hiç uyumadım..dün nişanlımım yanında sıktım kendimi onunda moralini bozmamak için...ama bugün tutamıyorum kendimi...:43::43::43:

tamam ama hırpalama kendini üzme tatlı canını bu nişan sırasında bu tarz şeyler olur zaten senin kayınvalden biraz aşmış ama Allahtan nişanlın bunun farkında olan birisi gibi...

Lütfen ağlama sıkma canını bırak kendi utansın yaptıklarından
Sen saygını bozma,aynı şekilde hayatına devam et
Eğer hala sorun çıkarırsa sen istedin böyle olmasını dersin

tamam ama hırpalama kendini üzme tatlı canını bu nişan sırasında bu tarz şeyler olur zaten senin kayınvalden biraz aşmış ama Allahtan nişanlın bunun farkında olan birisi gibi...

Nişanlım hep yanımda..zaten onun desteği olmasa ben yapamazdım..zaten çekilecek gibide değil...ama nişanlım o kadar saf seviyorki beni kıyamıyorum..
her zaman yanımda..dün ben ağlamayım diye çırpındı durdu..kendi üzüntüsünü kenara koydu bana destek olmaya çalıştı..aynen bende ona o şekilde :43::43: biz ayrılamayızki :43::43:

Bunu bir anlasa herşey hal olacak..dün teyzesi ile beraberdik..o da çok sinirlendi yazdıklarını okuyunca..sonuna kadar arkanızdayım ne olursa olsun dedi :43::43:

bak sizi anlayanlar var kendini suçlu hissetme hemde kendi öz kardeşi bile size hak veriyor merak etme teyzesi kardeşiyle konuşur yumuşatır ortalığı yapma öle sende hemen bitecekmiş gibi şeyler konuma aklına bile getirme ne yollardan geçerek bu aşamalara geliyoruzz

Lütfen ağlama sıkma canını bırak kendi utansın yaptıklarından
Sen saygını bozma,aynı şekilde hayatına devam et
Eğer hala sorun çıkarırsa sen istedin böyle olmasını dersin

Tatlım 4 ay daha çekicez..nişanlıma kararımız bu 4 ayda düzelmezse ve düğünümüze gelmezse ömür boyu kapımızı tamamen kapatacağız..biz 9 yıldır uğraşıyoruz..nişanlılık dönemimiz mahvoldu..ama evliliğimizi mahvetmesine izin vermicez..nişanlım kendi istiyor bunu..

Tatlım 4 ay daha çekicez..nişanlıma kararımız bu 4 ayda düzelmezse ve düğünümüze gelmezse ömür boyu kapımızı tamamen kapatacağız..biz 9 yıldır uğraşıyoruz..nişanlılık dönemimiz mahvoldu..ama evliliğimizi mahvetmesine izin vermicez..nişanlım kendi istiyor bunu..

cnm üzülme bak nişanlın arkandaysa sorun yok sen nişanlına destek ol sende öle yaparsan düşersin arkasında olki kayınvaliden bişey yapamaz yanii boşver üzülme nişanlın yanındaysa eğer yannniii

Nişanlım hep yanımda..zaten onun desteği olmasa ben yapamazdım..zaten çekilecek gibide değil...ama nişanlım o kadar saf seviyorki beni kıyamıyorum..
her zaman yanımda..dün ben ağlamayım diye çırpındı durdu..kendi üzüntüsünü kenara koydu bana destek olmaya çalıştı..aynen bende ona o şekilde :43::43: biz ayrılamayızki :43::43:

Allah ayırmasın zaten sus söyleme öle şurada 4 ayınız kalmış işi yok kendisine iş arıyor heralde boşver sen saygında eksiklik yapma ama böle yaparsa sevgide olmaz.Boşver kendi bilir herkes kendi yaptığını bulur

mutlu olalım ya gül biraz geçer o oluşuna kıyamaz bir iki gündaha gitmezse eve anlar

kızlar cadıca da evlendiya kocişinin koynunda yatıyo cumartesş günü kuaför + fotografçıyı hallettik şükür sonra pazar günüde çamaşırlık ıvır zıvırları aldım plastik kullanılacak şeyleri çok yoruldum goodeart 6 günün kaldı heyecan bastımı artıkkk:1::1::1::1:

neden şu ben gelinliğe bakamazmışım..onun bana sölemesi lazımmış..hadi gelinliğe bakıcaz dicekmiş..daha 4 ay önceden gelinliğe bakamazmışım ben...ayriyeten onun istediği tarzda gelinlik giycekmişin..aynen bunları sölemiş nişanlıma..nişanlımda o benim karım olacak senin değil..kapının dışarısında durmayı öğreninceye kadar bu eve gelmicem demiş çıkmış evden..düğüne gelmicekmiş.. istemiyormuş tercihini yap artık demiş...:43::43:

canım benim bozma hiç moralini açık ve net kıskanıyor. öyle şey mi olur , onun istediği gelinlik olmadığı için evliliği bozacak, hangi zamanda yaşıyoruz yaaa töbe töbe:41::41::41:

sen sadece sabret canım üzülme:34:

canım benim bozma hiç moralini açık ve net kıskanıyor. öyle şey mi olur , onun istediği gelinlik olmadığı için evliliği bozacak, hangi zamanda yaşıyoruz yaaa töbe töbe:41::41::41:

sen sadece sabret canım üzülme:34:

Ailemin bişeyden haberi yok bir öğrenseler..babam kıyametleri koparır...en çok ondan korkuyorum :18::18:

Canım bak nişanlında arkanda sen neden üzülüyorsun ki
Bırak o üzülsün evladlarını kayvettiği kırdığı için

canımmm neler olmuş öylee. üzme kendini ne olur. düzelir herşey bak hem nişanlın sonuna kadar yanında. herkese hakettiği değeri ver boşver :34:

Ailemin bişeyden haberi yok bir öğrenseler..babam kıyametleri koparır...en çok ondan korkuyorum :18::18:

üzülme leylacım yaa,nişanlın yanında ya önemli olan o senın arkanda olmasa asıl o zaman haklıt-ydın üzülmeye,sen saygını kaybetme nısanlın hep yanında olacaktır korkma tatlım:20::20::20:

canım benim kendi yaptığından utansın o sen üzme canını hem nişanlında yanında ve sizi anlayanlarda var yanınızda artık sıkma canını :34:

kızlar cadıca da evlendiya kocişinin koynunda yatıyo cumartesş günü kuaför + fotografçıyı hallettik şükür sonra pazar günüde çamaşırlık ıvır zıvırları aldım plastik kullanılacak şeyleri çok yoruldum goodeart 6 günün kaldı heyecan bastımı artıkkk:1::1::1::1:

dün bizde nişanlımla ıkeadan mum çerçeve felan aldıkk :16::16::16: çoookkk güzel bir duyguu kızlarr rabbim utandırmasın inşş:16::16::16:

bak teyzesi de destek oluyor size. üzülme hiç. kaynanan çocukça davranıyor, vazgeçecek bu davranışından, dediğim gibi senin vazgeçmen için son kozları oynuyor bence:41::41::41::41:
Allahım sen yardım et Ya Rabbim böyle fesat insanlardan koru, onların da kendilerine çeki düzen vermelerini sağla.:34:

Son düzenleme:
bak teyzesi de destek oluyor size. üzülme hiç. kaynanan çocukça davranıyor, vazgeçecek bu davranışından, dediğim gibi senin vazgeçmen için son kozları oynuyor bence:41::41::41::41:
Allahım sen yardım et Ya Rabbim böyle fesat insanlardan koru, onların da kendilerine çeki düzen vermelerini sağla.:34:

canım benim kendi yaptığından utansın o sen üzme canını hem nişanlında yanında ve sizi anlayanlarda var yanınızda artık sıkma canını :34:

dün bizde nişanlımla ıkeadan mum çerçeve felan aldıkk :16::16::16: çoookkk güzel bir duyguu kızlarr rabbim utandırmasın inşş:16::16::16:

üzülme leylacım yaa,nişanlın yanında ya önemli olan o senın arkanda olmasa asıl o zaman haklıt-ydın üzülmeye,sen saygını kaybetme nısanlın hep yanında olacaktır korkma tatlım:20::20::20:

canımmm neler olmuş öylee. üzme kendini ne olur. düzelir herşey bak hem nişanlın sonuna kadar yanında. herkese hakettiği değeri ver boşver :34:

Canım bak nişanlında arkanda sen neden üzülüyorsun ki
Bırak o üzülsün evladlarını kayvettiği kırdığı için

Elimde değil kızlar üzülmemek...Tamam gelmesin düğüne..ama ailem bunları duyunda ne tepki verir bilemiyorum..zaten annem hasta daha beter olur kadıncağız :43::43:
Nişanlımda çok kötü durumda...çok korkuyorum..sakin olmaya çalışıyorum ama beceremiyorum :43::43:

aman canım sakın sen ailene belli etme, evdekiler bir şey sorarlarsa nişanlımla atıştım dersin . çaktırma , nişanlılıkta idare en önemli şeymiş valla onu anladım.ve en önemlisi evlilikte idare tabi:34:

Back
X