2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
günaydınnnn canlar, son 3 ve 4 gün abovvvvv:52::52::52::52:
heyecandan ölürüm ben heralde:1::1:

aman canım son 4 günde büyük bir şey yaşamadan atlatmışsın problemi çok şükür, yoksa gelinliksiz kalırdın kız:1:

ooooooo:23::23::23::23::23::23: hayırlı olsun canım, ooo dediğime bakma takılayım azcık dedim:34:

geçecek kızlar Allahın izniyle, bir baktım libertem bizim de 4 ay 1 haftamız kalmış yaşasın:46:

hiç onu düşünmedim bile o sinirleeee kadın nasıl anlaştı ne fiyat verdi onu bilmiyo hiçbir not alma yok bu ilk değilki ne istediğim olduysa hiç not alma yok sonra unutuyo yok öyle değildi böyleydi
diyo acayip sinirlenmiştim ama resmen kalktım ayağa gidiyodum görümcem tuttu beni halledecem ben şimdi dedi hllettii :32::32::32::32::32: vee gelinliğimide kına kyafetimide aldıkk çıktıkkkkk ama ayakkabımla büstüyerimi almayı unuttum bu akşam alacam :23::23::23:
inşş herşey hayırlısıyla olurr hepimiz içinnn :16::16::16::16::16:

hiç onu düşünmedim bile o sinirleeee kadın nasıl anlaştı ne fiyat verdi onu bilmiyo hiçbir not alma yok bu ilk değilki ne istediğim olduysa hiç not alma yok sonra unutuyo yok öyle değildi böyleydi
diyo acayip sinirlenmiştim ama resmen kalktım ayağa gidiyodum görümcem tuttu beni halledecem ben şimdi dedi hllettii :32::32::32::32::32: vee gelinliğimide kına kyafetimide aldıkk çıktıkkkkk ama ayakkabımla büstüyerimi almayı unuttum bu akşam alacam :23::23::23:
inşş herşey hayırlısıyla olurr hepimiz içinnn :16::16::16::16::16:

Salak kadın ya nasıl not almazlar anlamadım..benim daha gelinliği aldık dediğim anda ölçülerim alındı...değişecek yerler not alındı..bir tane çizeşge hazırlıyorlar zaten düğün tarihini yazıyorlar ve prova günlerini üstüne yazıp model ve nasıl olacağını not ediyorlar..ben güvendim gelinlikçime..inş yüzümü kara çıkarmaz..neyseki görümcen varmış yanında...gelinliksiz kaldığını düşünemiyorum bile :52::52:

24 gün sonra resmi nikahm kıyılıyo 53 gün sonrada düğünüm pehh :)

Az kalmış tatlım seninde maşallah..

Uzun aradan sonra Günaydın :42::42::42::42:

Günaydın canım..hoşgeldin nasılsın?

az kalmış canım seninkine de:46:

herkes resmi nikahlanıo yaaa bende isterem:1::1::1::1:

çok canıma tak etse artıkın istemiiim düğün falan yeter gari dirim :D resmi nikahtan sonra ahhahahahhaha evet ya bana daha çooooooooook varmış gibi gelioduda güne vurunca essahtan az kalmış :) hayırlısıyla atlatmayı nasip eder allah inşallah dün yine küstüm nişanlıceyizime ama tavşan dağa küsmüş dağın haberi yok daha konuşmadık bile :35::35:

Tuğçeeee nerdesinnn???????????? Tatilden çıkamadı galiba daha :9::9:
Günaydınnn
Nasılsın canım
Dün arayacaktım seni ama koşturmaktan fırsat olmadı
Ayy canım benim geldimde çok yoğunum
Ay sonu raporlarımı yapamadım tatilden dolayı
Onlara giriştim
Üretim,hurda siparişler bakiyeler o bu derken anca yazabildim ama işlerim bitmedi henüz
hepinizi öpüyorum ara ara gelicem ama işlerimi toparlamam lazım

Bu arada burda sık sık deprem oluyo
Onun korkusu var içimde :26::26:

Hepinize kolay gelsin güzel gelinlerr

Salak kadın ya nasıl not almazlar anlamadım..benim daha gelinliği aldık dediğim anda ölçülerim alındı...değişecek yerler not alındı..bir tane çizeşge hazırlıyorlar zaten düğün tarihini yazıyorlar ve prova günlerini üstüne yazıp model ve nasıl olacağını not ediyorlar..ben güvendim gelinlikçime..inş yüzümü kara çıkarmaz..neyseki görümcen varmış yanında...gelinliksiz kaldığını düşünemiyorum bile :52::52:

hoşbulduk iyim sen nasılsın canım

hayırlısıyla atlat inşallah:46::46::46:

tek gelinlik orda yok yani gider başka biyerden alırdım en basiti aysira dikili beden beden var ben nişanlığımı ordan aldım satın almazdımda kiralardım hoş orasıda kiralamıyo sanırımm:1::1::1::1:
kınadada nişan kıyaferimi giyerdim olur biterdii :32::32::32: ama ben yineedeeee gelinliğime kavuştummmm :52::52::52::52::52::32::32::32::32::32:

Günaydınnn
Nasılsın canım
Onlara giriştim
Üretim,hurda siparişler bakiyeler o bu derken anca yazabildim ama işlerim bitmedi henüz

Çok iyi değilim tatlım...pazar gününden beri birşey yiyemiyorum..midem ok bulanıyor..ne oldu bilemiyorum..arkadaşlarım stresten oluyor diyor..elim kolum kalkmıyor..çok halsiz kaldım..nişanlımda sana bişey olcak sıkma kendini deyip duruyor..olmaz öğle sonu bir serum bağlatırım..damar yolu ile bir gıda girsin vücudumda..
durumlar aynı tatlım..nişanlım arkadaşında kalıyor..annesindende bir ses yok henüz :14::14:
Kuzum kyamam sana haberleri okumamıştım...Allahım korusun sizi canım...
hoşbulduk iyim sen nasılsın canım

Fena değilim tatlım..işler yığılmış koşturuyorum..

Son düzenleme:
Günaydınnn
Nasılsın canım
Onlara giriştim

kolay gelsin canım
aman dikkat et canımm allah yardımcınız olsun inşş hepimizin inşşş

Çok iyi değilim tatlım...pazar gününden beri birşey yiyemiyorum..midem ok bulanıyor..ne oldu bilemiyorum..arkadaşlarım stresten oluyor diyor..elim kolum kalkmıyor..çok halsiz kaldım..nişanlımda sana bişey olcak sıkma kendini deyip duruyor..olmaz öğle sonu bir serum bağlatırım..damar yolu ile bir gıda girsin vücudumda..
durumlar aynı tatlım..nişanlım arkadaşında kalıyor..annesindende bir ses yok henüz :14::14:

Leylacım ben yoktum kaçırdım galıba nişanlının aılesı sorunluydu tamamda bu evde kalmama olayı nerden çıktı bak senı bu olanlar yıpratıyo haklı nişanlın takma olucagına varır herşey eylulde aılenızı kuracaksınız herkes anlar o zaman yaptıgı haksızlıgı, allah buyuk.

Aynen Bende Öle çok işim var dün piknik felan yaptık güzel geçti ve cetvelime bakıorum
baya bi gelişme görüyorum dün nişanlımla altın meselelerini konuştuk şuan düştü ya

Leylacım ben yoktum kaçırdım galıba nişanlının aılesı sorunluydu tamamda bu evde kalmama olayı nerden çıktı bak senı bu olanlar yıpratıyo haklı nişanlın takma olucagına varır herşey eylulde aılenızı kuracaksınız herkes anlar o zaman yaptıgı haksızlıgı, allah buyuk.

Kısaca özetlersek annesi beni istemiyor tatlım..tercih yapmasını istiyor ve nişanlım evi ter etti..tartışmada ben gelinliğe kendim bakamazmışım, kendi başıma gidemezmişim, onun istediği tarzda gelinlik giycekmişim, onun istediği zaman alınacakmış gelinlik..sırf bu yüzden büyük kavga kopardı...nişanlımda evi terk etti. :14::14: düğünümüze falanda gelmicekmiş

Back
X