• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var :5::5::5::14::14::14::18::18::18:
hayırdır tatlım uzulme bosuna nısanlandıgın ınsan o bı kavgayla soguyacak gıbıyse zaten olmaz bu iş sekerim,korkma kavgalardan sonr ınsan duzelınce daha cok baglanıyo bazen bırbırıne...:20:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bugün yeni evli bi arkadaşıma davetliyim. Akşamda sözlüm gelicek. :16:

bu türbanda güzel canım zaten benziyolar biraz 2 modelde:34::34::34:

canım bence nişanlıktaki türban modeli daha güzel olur :46::46:

Bu diğerinden farklı geldi ama rahibelere benzetende oldu. :53:
Sanırım nişan kıyafetindeki model olucak. :31:

günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu :8:
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum :16:

Hoşgeldin canım. :3:

Masraf valla şimdi evlencek arkadaşlarıma hep diyorum para biriktirin:1::1::1:

ayyy inşallah inşallah:16::16::16::16:

birikim şart bu zamanda:40::40::40:

valla ufak ufak başlamak en iyisi:1::1:
kıslar afiyet olsun bugün bnm hiç keyfim yok nışanlımla tartıştk çok saçma bişey için benden soğucak diye çok korkuyorum bana dua edermisiniz çok ihtiyacım var :5::5::5::14::14::14::18::18::18:

Bizde limoniyiz tatlımmm...Rabbim cuma vakti sevdiklerimizle hayırlısı ile kavuşmamızı sağla...bize güzel, sağlıklı, huzur barındıran yuvalar nasip eyle..tüm olumsuzluklara karşı dimdik durabilecek gücü ver bize..sevdiğimiz insanla hep sırt sırta olmamızı sağla..araya fitne, fesatlık sokacak insanları bizden uzak tut rabbimmm...AMİNNN :26::26::26::26:

Amin İnşallahhhhhhhhh cuma saati sen dualarımızı kabul et Allahım

bende çok acıktım ya çıkıyorum şimdi yemeğe

canım afiyet olsun.
arada tartışmalar oluyor canım öyle hemen soğumaz merak etme, dualarımız seninle canım:34::34:

Bizde limoniyiz tatlımmm...Rabbim cuma vakti sevdiklerimizle hayırlısı ile kavuşmamızı sağla...bize güzel, sağlıklı, huzur barındıran yuvalar nasip eyle..tüm olumsuzluklara karşı dimdik durabilecek gücü ver bize..sevdiğimiz insanla hep sırt sırta olmamızı sağla..araya fitne, fesatlık sokacak insanları bizden uzak tut rabbimmm...AMİNNN :26::26::26::26:

AMİN AMİN YA RABBİM. DUALARIMIZI KABUL EYLE. YALNIZ SANA SIĞINIYORUZ VE YALNIZ SENDEN YARDIM DİLİYORUZ....
LİBERTEM GÖNLÜNE SAĞLIK:34:

BENDE BİRAZ RAHİBELERE BENZETTİM CANIM, DİĞERİ DAHA İYİ:34::34:

Son düzenleme:
kıslar çok ilginç bir şey buldum

$camfidani.webp

saol tatlım bak artık yan yanasın hayırlısıyla darısı evlenmeyi bekleyenlerin başına...

inşallah hayırlısıyla canımm:16::16: şükürler olsunki artık yanımda yanındayım :16::16::17::17:

bende çok acıktım... 20 dk var daha çıkmamıza :50::50::50::56::56::56:

gittim yemeğimi yedim keyfim yerine geldi:8::8::8:

sen alınca bizde bekliyoruz heyecanla resimleri , nasılsın bakalım evlilik nasıl gidiyor:16::16:

rica ederiz canım, bizim için zevkti :52::52:
kuzum sen nasılsın?, hazırlıklar ne alemde:34::34:

bende acıktım good_heartım yaaa:56::56::56:

hoşgeldin canım. bazen aralarda yoğunluktan bende katılamıyorum :50::50: eşyalarınız içinize sinen olsun inşallah, hallet bir an önce:34::34: Allah işlerinde kolaylık versin canım:34:

canımmmm aç bırakma kendinii atırşır kuzummmmm:39::39:

ben de yaa torba parası vermek ıstemıyorum ama fıltresı değişmeyenler,kendini temizleyenler de 500-600 arası yaa cok pahalı:50:

sağol tatlım,ben de sulu sevmıyorum bızım evdekı sulu,ama torba parası vermekde ıstemıyorum torbasızlar da fıltre tıkanıyomus zamanla dıyolar arada kaldım işte:50:

torba nedirki kuzum öyle her ayda değiştirilmez 2 ayda ancak dolar :1::1::1: all boşverr:34:

elbette kuzum ama ne oldu canım:44:
kızlarrr ne oluyo böyle herkes tartışıyoo:44::44: birbirinizi kırmamaya çalışın canlarımmmm en güzel günlerr bunlarrr her zaman sevgi dolu olunn:16::16:

Günaydın kızlar, hayırlı cumalar.
Bugün yeni evli bi arkadaşıma davetliyim. Akşamda sözlüm gelicek. :16:

Hoşgeldin canım. :3:

canım hangisi içine sinerse onu yaptır o gün senin günün ve kimsenin ne dediğine bakma boşveerrr salla gitsin milletii:32::32::32::32:

Kuzum babalarımız o kadar üzgünki...bu tarz şeyler söyleyerek kendilerini hafifletmeye çalışıyorlar..babamda bazen sert çıkışlar yapıyor ama sonra çok üzülüyor o da...şu anda onların psikolojiside çok kötü :50::50:

Allah işinizi rast getirsin kuzucum...şimdiden hayırlı olsun :46::46:

Herkese hayırlı cumalar

Düğün yaklaştıkça daha sinirli olmaya başladı, ben evin büyüğüyüm daha önce de bizden evlenen olmadı.. Düşünüyorum galiba ben evleneceğim diye bana kızgın ama diyemiyorda evlenme diye, nişanlımı çok seviyor.. öyle ona da hak veriyorum ama benim de üstüme çok gidiyor anlamadan.. Hayırlısıyla şu düğün bir olsa

Dün nişanlımla telde baya konuştuk..bana dediki o gelinliği almayalım...niye diye sordum..o gelinliği gördükçe kötü günler aklıma gelecek...sende de öyle olacak...biraz düşündüm ve doğruydu..gittim nişanlıma haber vermedin gelinliği iptal ettirdim...
Temmuzda gidicem adamlar istediğim bir modeli üstüme göre dikecekler..beni göründe halime acıdılar :50::50::50:

Canım kısmetinde yokmuş demek o gelinlik, nişanlın iyi düşünmüş bence.. moralini bozma daha iyisi senin olacak,

hünaydın ballı kaymaklarım müdürümle rutin zıtlaşmamı gerçekleştirdim her zamanki gibi zabahtan günümün içine etti neyse öyle psikolojimi bozmuşki bu adam walla ya psikopata bağlıcam yakında :D :52::52::52: ne var ne yok bakim arkadaşlar sabah sabah bende nişanlımın içine ateş düşürdüm bugün hem gelinlik hem kına elbisemin provası vardı gelinliğimin son provası bide yalnız bende aşırı şiş var önümüzdeki haftaya gitmeyi düşünüyordum nişanlım aradı bugün provan demi dedi bugün ama benim içimden bugün gelinlik giymek gelmiyor dedim bugün değil dedim eşşekten düşmüşe döndü çok kötü oldu bana dediki aşılamayacak bir sorun varsa beni hiç sevmiyorsan sana ısınamadım dersen seni anlarım kendini zorlama dedi ay öyle kötü oldumki kızlar yaaa benimde o an içime ateş düştü bende öyle birey değil ama senle sorunlarım var onlarıda çözmeden istekli olabileceğimi sanmıyorum dedim yanlışmı yaptım bilemiyorum...

Yeterince ders almışa benziyor artık canım, şimdi tirip atmayı bırakıp konuşmalısınız karşılıklı, haftasonu da geldi tam vakti.. Tatlıya bağlayın artık..
Hakkında hayırlısı olsun canım..

günaydın herkese benden yeniyim çünkü 2012 gelini olacağım dün belli oldu :8:
26.08.2012 hihihihih ayyy çokkkheyecanlıyıımmmm yaa çot mutluyum :16:

Hoşgeldin canım...

kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya:((((

bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...

düğün yaklaştıkça daha sinirli olmaya başladı, ben evin büyüğüyüm daha önce de bizden evlenen olmadı.. Düşünüyorum galiba ben evleneceğim diye bana kızgın ama diyemiyorda evlenme diye, nişanlımı çok seviyor.. öyle ona da hak veriyorum ama benim de üstüme çok gidiyor anlamadan.. Hayırlısıyla şu düğün bir olsa

sen üstüne alınma canım babanda üzüldüğü için öyle yapmıştır.bazı insanlar tepkilerini farklı gösterir:34:
Sabret :34:eminim ki seni çok seviyor , babalar paylaşmak istemezler kızlarını birde ilk olarak sen evlenecekmişsin çok farklı onlar içinde:31::31:

Son düzenleme:
Kereviz yokmuş ama enginarın göbeğini kerevize benzeten mesai arkadaşlarım var:1::1::1::1:
Çok güldüm yaaa:1::1::1::1::1:

:60::60::60::60::60::60::60::60:

kızlar çok sıkı bir diyete girdim..ama yemekten bahsedince çookkkk acıktığımı hissettim ben ya:((((

bu sırada davetiyemizi seçtik birazdan ekliycem..bakalım beğenecek misiniz..ben çok beğendim...

ekle bakalım bekliyoruz:16::16:

hoşgeldin canım:16: nasıl bu gün moralin bakim?

Back
X