2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
acıkkkkktımmmmmmmm :56::56::56::56:
Menümüzde;
haşlama et
pirinç pilavı
cacık , varmış....ben öğle sonu kesin uyurum bu yemeği yedikten sonra :9::9::9:

benim işten ayrılasım var çok fena napcam bilmiyorum...düğüne daha olduğu halde çok yoruluyorum...çok sıkışırım o zmn diye nişanlımda sık dişini çıkma diyo evde sıkılırsın diyo...bi yandanda korkuyorum çalışmazsam acaba yeni gelinim diye sürekli misafir falan gelr diye bilmiyorum napcammm:19:

benim işten ayrılasım var çok fena napcam bilmiyorum...düğüne daha olduğu halde çok yoruluyorum...çok sıkışırım o zmn diye nişanlımda sık dişini çıkma diyo evde sıkılırsın diyo...bi yandanda korkuyorum çalışmazsam acaba yeni gelinim diye sürekli misafir falan gelr diye bilmiyorum napcammm:19:

Valla kuzum ben çalışmadan yapamam...tamam evliliğin ilk zamanları evde oturmak güzel olur.. düğüne yakın zamanda da evde durmak iyi olur..ama evlendikten 2-3 ay sonra ben duvarlara, duvarlarda bana baktıkça daralırım...çalışmadan yapabileceğimi düşünmüyorum :50::50::50:

Benim gitmem 10 gün etkiliyor kiZ seni :16:
En son gelin kim oluyor :44:

Forever gidecek sıra bana gelecek...ohhh ohhhh...:32::32::32::32::32:

eveeeeeetttt 1 ay kaldıııııııııııı:8::8::8::8:

ohh ıslatıldın ne güzel tadını çıkar:1::1:

günaydın canım az kalmış seninde:nazar:

allah korusun ben bi gün öle ayrıldığımız bi rüya görmüştüm uyanıncada ağla ağla şişmiştim sonra kalkıp şükür namazı kıldım o kadar etkilenmiştim:43:

kesinlikle eminönüüüüüüü:72:

günaydın canım:24:

aynennnn ben nişanda da bütün alışverişimi ordan yaptım kınada da oraya gitcem

eveeeeeeeeeeet az kaldı şükür şu son 1 ayı da kazasız belasız atlatsam yaa:52:

merhaba canımm:16:

cidden çok güzel tesadüf olmuş hayırlısı olsun canım:32:

canım almasan bile ilk giydiğin gelinlik çok acayip etkiliyo insanı ani bana öyle oldu:32::32:

ohhhh liste başında ıslandım ben ilk ıslanan benim:52::52::52::52:

ıslatsınlar canım senide tabi gelenek bozulmasın:34:

canım bu döküm tavalar nasıl kullanışlımı neler pişiriyorsunuz anlatsana bana biraz zahmet olmazsa seramikten sonra bunuda soktunuz aklıma:52::52:

günaydın bitaaaanemmmm nasılsın bakalım?

biter biter:32::32::32:

en sağlıklısı ve en iyisi döküm tava.
Ben tefal aldım biraz pahalı ama.
2 tencere 1 tava aldım döküm.

ay ev aramaktan bıktım artık valla ya şu ev olsunda artık kurtulayım akşama bakcaz artık eve bitsede kurtulsammmm şu düğünden daha gelinlik alczz

acıkkkkktımmmmmmmm :56::56::56::56:
Menümüzde;
haşlama et
pirinç pilavı
cacık , varmış....ben öğle sonu kesin uyurum bu yemeği yedikten sonra :9::9::9:

afiyet olsun libertemm:56::56::16::16::16:
Bende çooookk acıktımmmm:56::56::56::56::30::30::30:

saol kuzum benimmmm :56::56::56:
Yawwww çok sıkıcı bu hafta vakit geçiremedim ben..çalışasımda yok hiç...napsam acaba :51::51::51::51:

benimdeeee hiçç çalışasım yokk:9::9::9:

ayıptır sorması ne kadar kuzum bende düşünüyorum ama şart koşmadım kendime düğünden sonrada alabilirim:34:

ayy bendemi alsam :44::44::44:

ayıptır sorması ne kadar kuzum bende düşünüyorum ama şart koşmadım kendime düğünden sonrada alabilirim:34:

ben kampanyadan aldım bide tanıdık vasıtasıyla bayağı ucuza getirdim hepsini.
Dediklerime artı olarak wok tava,24 cm tava , 1 derin tencere hepsi toplam 900 tuttu. Ben 600 den aldım hepsini.
Ama tefalde kampanya var 1 alana 1 bedava bi bak istersen.

Back
X