Selam kizlar, nasilsiniz? Pek seyrek girebiliyorum artik, is cok yogun, hazirliklar falan da eklenince, vakit bulamaz hale geldim.
Nikah sekeri niyetine yaptigimiz minik receller bitti, bi gorseniz oyle tatli oldular kiii :)) en kisa zamanda ekliycem fotolarini.
Yarin dubaiye yolcuyum, ancak haziranin 1'inde donuyorum. 2'sinde lazer randevum, 7'sinde gelinlik provam var. Zaman cabucak geciyo, hangi ara bu kadar az kaldi farkedemedim :)
Evim icin calistigim ic mimarla da islerimiz bitti gibi. Olculer, cizimler, modeller hazir. Geriye deneme uretimlere bakarak renk ve doku secmek kaldi, dubaiden dondugumde onu da halledicem, sonra hemen uretime baslanacak. Mimara; cibinlikli yatak, makyaj masasi, komidinler, sifonyer, yemek masasi, camin onune kitaplik ve sedir, tv unitesi ve kocaman bi gardrop yaptiriyoruz.
Bunlar disinda, yemek masasi sandalyeleri, L koltuk ve 2 kucuk tekli koltuk, yatak odasina bi josephine ve misafir odasina sedirli bi yatak alicam. Halilar ve perdeler, bi de aydinlatmalar var tabii :)) ama acelem yok, yavas yavas hallederiz hepsini dugunden sonra, her esyamiz mevcut zaten :)
Gelin buketimi canli yaptirmaya karar verdim bu arada, yapaylari begenemedim bi turlu.
Eee sizin hazirliklar ne alemde? Gecmisi az cok okudum ama her seyi okuyamadim tabi