2012 Gelin Adayları Buyrun Sohbete...

2012 Gelinlerinin yaş ortalamaları...

• Ankete Katılan
    993
merhaba bende eylül geliniyimmmm eylül 2 de dugunum :) tanısmamız da eylul deydı nişanımda eyluldeydı dugunumde eylul olcak ınsallahh :1:

hoşgeldin canım hayırlı olsun:16::16:

geldi ama geri gitti :50::50::50:
forever'da yazmıyor...cit'de bakıyor orada öle....kızlar alooooooo...kendinize gelinnnnnnnnn :52::52::52::52::52:

evett Beautiful_Life1907 de yok ortalıklarda kızzzlarrrr nereye gittiniz huuuhuuuuu
forever1212
Beautiful_Life190
cilt
nerelerdesiniz bırakıp gittiniz biziiiiiii:53::53::53::30::30::30::30::30:

bende....
çıkışta kayınvalidem ile kandil kutlaması varmış.oraya gidicez :9::9::9:..bilet almış annemle bana...sabah annemi aramış kandilini kutlayıp davet etmiş..annemde kabul etmiş...şaşkınım...şaş şaş oldum yani :53::53::53:

Benim annemde kayınvalidemi aramış
İşte ben anlatmamıştım olanları anneme anlatmış böyle böyle diye
Annemde benim hiç birşeyden haberim yok filan ne oluyor demiş
Para konusunda
Annemde ben kandil için aradım neler duydum diyo bana
Şimdi annem aradı beni

Ay dün ne oldu bakın anlatıcam
3 halam ve bi de kuzenim bize geldiler..
Eksiğim gediğim var mı falan sormak için...
Kuzenim de bana dedi ki erzuruma kim gelecek..Ordan halam da gözüme bakıyo...
Ben de dedim valla kimseyi zorlayamam gelen buyursun gelsin ama ben götüremem dedim bi de gereksiz de bi sürü insan gelir o zaman..:20:
Bu arada erzurumda da 2. düğün olacak 1.si adanada...
Ay diyo insanlar da zaten senin yanında olmak için gelecekler gezmeye değil bilmem ne:47:
Sanki ben istemiyorum kimse gelmesin diyorum
Ama ben zaten 2 tarafta da düğün yapıyorum bi de teee erzuruma otobüs tutup milletin masrafını karşılayacak durumum yok ki..!

Çektim bunu mutfağa sen napmaya çalışıyosun ortalığı karıştırıyosun dedim..:47:
Senin de temmuzda düğünün var biliyosun bu işler zor ben milletin masrafını üstlenemem dedim..:20:

Ay kızlar hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yaa insanlar ne kadar düşüncesiz...:19:
Kimsenin kalbini kırmadan şu telaşeleri atlatayım istiyorum ama insanlar da fazla bencil yaaa:47::47::47:

Tabiki tatlım doğru söylüyorsun...bizde kuzenimin düğününe araba tuttuk dayımlarla falan...mini otobüslerden..25-30 kişi gittik....masrafları biz karşılayacaktık ama sonra dayım bunu görünce hiç para verdirtmedi..siz böyle düşünüp taaa oraya geliyorsanız ben karşılarım masrafı dedi...dayım çok zengindir...maddi durumu iyi koymadı ona yani..
ama şimdi akrabalarının kendileri düşünmeleri lazım..gelmek istiyorlar ize birleşirler..araba tutar ve gelirler düğüne...:34::34::34:
hiç takma ailen ne düşünüyor bu konuda o daha önemli :34::34:

Para konusunda
Şimdi annem aradı beni

hadi yaaa geçen haftada aynısı bende olmuştu..dejavu gibi oldu...annenin öğrenmesi iyi olmuş kuzum..bundan sonra annenle muhatap olurlarçç
bugüne kadar kayınvalidem annemi 1 kere bile aramamıştı...bak şimdiki duruma :34::34:

hoşgeldin canım hayırlı olsun:16::16:

evett Beautiful_Life1907 de yok ortalıklarda kızzzlarrrr nereye gittiniz huuuhuuuuu
forever1212
Beautiful_Life190
cilt
nerelerdesiniz bırakıp gittiniz biziiiiiii:53::53::53::30::30::30::30::30:

burdayım cnm napım ya nelerle uğtraşıyıorum sorma benmki annemi aramış akndil için benmki sende ara annemi ben aradım anne bile diyemyorum ben nasıl konsuyum kadınla oda anne de deyip baskı yapıyıo bende öle aradan konusmak istemyorummm öle aramak istemyorum nişnalımda arayacaksın diyo ben aramak istemyorum aramızda bişide yok ama anne de diyo benmki arayınca diyo olmuyooooo ya öfff sıkıldım napcam aramazsam kavga etcezzz :30::30::30::30::30:

Ben de dedim valla kimseyi zorlayamam gelen buyursun gelsin ama ben götüremem dedim bi de gereksiz de bi sürü insan gelir o zaman..:20:
Ay diyo insanlar da zaten senin yanında olmak için gelecekler gezmeye değil bilmem ne:47:
Ama ben zaten 2 tarafta da düğün yapıyorum bi de teee erzuruma otobüs tutup milletin masrafını karşılayacak durumum yok ki..!

Senin de temmuzda düğünün var biliyosun bu işler zor ben milletin masrafını üstlenemem dedim..:20:

Ay kızlar hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yaa insanlar ne kadar düşüncesiz...:19:
Kimsenin kalbini kırmadan şu telaşeleri atlatayım istiyorum ama insanlar da fazla bencil yaaa:47::47::47:

Çok gereksiz olmuş zaten orda düğün yapıyorsun neden bida erzurua götürceksin ki

herkez nerden ne koparırsam kardır diyolar kimseye taviz vermeyin kızlarrr:20::20::20: benim başıma geldii bak artık akıllandımm:19::19::19:

Para konusunda
Şimdi annem aradı beni

liberte11+, good_heart+,

Telefondaydım yahuuuuuuuuu:72::72::72::72::72:

hadi yaa inşş hayırlısı olur bi sıkıntı çıkmaz gülümm:26::26:

kusurumuza bakma canımm sandıkki gittiniz:31::31:

çokk sıkıcı bir gün gerçekten yaaa çalış çalış başım kazan gibide olduu :31::31::31:

:1::1: gelişmeler görüyorum kayınvalidendee:1::1:

ilk beğenilmenden baktım canım o kadar aşağı inmedim:1:

SONRADAN EKLENDİ YA O BEĞENME İŞİ :1::1::1:

hhiiiiiiiiiiiiiiiiiiçççç geçmek bilmiyoooooooooooooooo sıkıldım evime gitmek istiyorummmmmmm:36::36::36::36::36:

BENDE AKŞAM OLSUN NİŞANLIMA KAVUŞAYIM DİYORUMM :16::16::16:

merhaba bende eylül geliniyimmmm eylül 2 de dugunum :) tanısmamız da eylul deydı nişanımda eyluldeydı dugunumde eylul olcak ınsallahh :1:

HAYIRLI OLSUN CANIMM:nazar::nazar:

hadi yaaa geçen haftada aynısı bende olmuştu..dejavu gibi oldu...annenin öğrenmesi iyi olmuş kuzum..bundan sonra annenle muhatap olurlarçç
bugüne kadar kayınvalidem annemi 1 kere bile aramamıştı...bak şimdiki duruma :34::34:

Annem kızdı vardı zaten sizde bir hal dedi
Kayınvalide annemi arıyo raa o konuda sıkıntı yok
Ama babamı hiç kimse aramıyor
Geçen hafta nişanlıma dedim abin bi kere olsun babamı aramadı diye
yüzü yoktur aramaya dedi
Annem biliyor ya artık şimdi daha çok ilgilenirler
Annemde iyi söylemiş ama
Sizin aile probleminiz ben karışmam oğlunuzla halledin ben üstüme düşeni yapıyorum demiş
Üzüldüğümüzün farkındaymış kayınvalide filan öyle diyormuş

burdayım cnm napım ya nelerle uğtraşıyıorum sorma benmki annemi aramış akndil için benmki sende ara annemi ben aradım anne bile diyemyorum ben nasıl konsuyum kadınla oda anne de deyip baskı yapıyıo bende öle aradan konusmak istemyorummm öle aramak istemyorum nişnalımda arayacaksın diyo ben aramak istemyorum aramızda bişide yok ama anne de diyo benmki arayınca diyo olmuyooooo ya öfff sıkıldım napcam aramazsam kavga etcezzz :30::30::30::30::30:

ara canım boşver içinden gelmiyo anlıyorum seni ama eşin için ara olmazsa :34::34:

bende gelinlik bakıyodum internetten hiç bişey beğenmiyorum nasıl beğenicem bilmiyorummmm:ssz::ssz::ssz:

oy oy ! Çok zor yahu ! Anlıyorum seni ! Ben gelinliğimi aldım gerçi :D Ama çoooooooook uzun zaman beğenemedim , sorun bende sanıyordum . Ama biz haklıyız . En güzel kıyafetimiz gelinlik olmalı o günün önemini veren şeyde o değil mi ? :16: :54:

Annem kızdı vardı zaten sizde bir hal dedi
Kayınvalide annemi arıyo raa o konuda sıkıntı yok
Ama babamı hiç kimse aramıyor
Geçen hafta nişanlıma dedim abin bi kere olsun babamı aramadı diye
yüzü yoktur aramaya dedi
Annem biliyor ya artık şimdi daha çok ilgilenirler
Annemde iyi söylemiş ama
Sizin aile probleminiz ben karışmam oğlunuzla halledin ben üstüme düşeni yapıyorum demiş
Üzüldüğümüzün farkındaymış kayınvalide filan öyle diyormuş

Kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...

Kızlar iyi akşamlar :3::3::3::54::54::54:

sende mi benim gibi anne diyemiyorsun

ara canım boşver içinden gelmiyo anlıyorum seni ama eşin için ara olmazsa :34::34:

bu akşam ziyaretler varmı kızlar

kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...

iyi akşamlar canım

kuzum yarın daha ayrınıtlı cvp yazıcam sana...ama şimdi servisi kaçırcam...çok öpüorum seni...

iyi akşamlar canım

iyi akşamlar canım

Back
X