- Konu Sahibi bal_bocegi
- #22.361
Eksik değilde işte ufak tefek ev düzenlemeleri ya bide 24 ü olursa hava daha sıcak olur balayı için daha uygun galiba :)
e tarih net olmadan balayı düğün salonu davetiye nasıl olucak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eksik değilde işte ufak tefek ev düzenlemeleri ya bide 24 ü olursa hava daha sıcak olur balayı için daha uygun galiba :)
ne güzel tarihinde az kalmış anlayamadım neden ( KızlarBenide alın aranıza ama ) dedin anlayamadım bi sonrunmu var canım:44::44::44::44:
e tarih net olmadan balayı düğün salonu davetiye nasıl olucak
ya düğün salonu için iki tarihlede konuştuk , davetiye yarın basılacak bugün karar vermem lazım e basılıncada 1-2 hafta içinde dağıtılır zaten en geç (zaten annemde kızıyor yok neymiş efendim fazla naz aşık usandırırmışşş) Sizce hangisi daha uygun yani hangi tarih ?
wawww canım senin cidden çok hoş olmuş ya..biz haftasonuna yer bulmazken aylar öncesinden sende iki tarih var ha..süper ya....düğün salonları emrimize amade diyosun yani![]()
kızlar ben çıkıyorum..ytarın yokum..yarın bizde şenlik varfazla kaynatmayın sonra geriye okuması çok zor oluyo..öptüm sizi...
ya düğün salonu için iki tarihlede konuştuk , davetiye yarın basılacak bugün karar vermem lazım e basılıncada 1-2 hafta içinde dağıtılır zaten en geç (zaten annemde kızıyor yok neymiş efendim fazla naz aşık usandırırmışşş) Sizce hangisi daha uygun yani hangi tarih ?
Pardon bayan ! Çok tatlı , sevimli ve sempatiksiniz acaba bu tatlılığınızı neye borçlusunuz ? Anneniz küçükken ne yedirdi size yahu !
SONRADAN EKLENDİ YA O BEĞENME İŞİ
BENDE AKŞAM OLSUN NİŞANLIMA KAVUŞAYIM DİYORUMM
HAYIRLI OLSUN CANIMM![]()
Pardon bayan ! Çok tatlı , sevimli ve sempatiksiniz acaba bu tatlılığınızı neye borçlusunuz ? Anneniz küçükken ne yedirdi size yahu !
merhaba kızlar bende geldim aranıza kabul ederseniz
Nikahıma 44 gün kaldı (7 temmuz) düğünde 18 Kasımda
Geçmişi okudum biraz güzel bilgiler vardı muhabbetinizi çok beğendim daha çok şey öğreneceğim sizden belli
![]()
Canlar hepinize bir sorum var benim için çok önemli!!
Şimdi ben gelinliğimin modelini zaten kesinleştirdimm..
Ama burda değil nişanlımın memleketinde diktirmeye niyetlendik 1400 lira dediler bize...
Kuzenim gelinliğini 300 liraya kiralayan biri olarak bana dedi ki: Prenses gel senin gelinliği burda diktirelim(kiralık ama bana dikilecek..)
750 TL ye hallederiz zaten babamın arkadaşı dedi..
Şimdi sizce ben iyi bi modaevinde paradan kısmadan mı diktireyim
Yoksa bu bahsettiği gelinlikçide ucuza ve nasıl olacağını da bilmediğim bi yere mi diktireyimm...
Çok karışık yaa kafamm![]()
sormaaa:18::18::18: ben artık saymaıyorum saymak ıstemıyorum ıstemıyorummm
ahahh işte bu model ben gelınlıgımın altına ıymıycem ama eve gıdınce gıycem tatlım çok seksiii
anam kayınvalıdenemı gösterdın bıde kızz ben hayatta göstermem görmesin bananeee e bıde onanee
ben de dusunuyorum bunu canım ama mantıklı bısey bulamadım sabah namazı kılıp dogru yola cıkarız ama öğlen aksam kalır cıkaramayız kı ,yatsıyı kılar mıyız onuda bılemıyorum ayıptır soylemesı nısanlım akrep burcu zaten o gecenın namazını kılıcaz ama sonrasını bılemıyorum ınsallah onu da kılarız sabredip
hee kızlar bır de o gece damat gelının ayaklarını bı kapta yıkayıp o suyu evın 4 bır kosesıne serpecekmıs bolluk bereket mutluluk için Hz.Ali'ye Peygamber Efendimizin tavsiyesi olmus bu...
evet aynen bu konu nasıl halledılır acaba,eve gıdınce ben hep gelınlıgı esım cıkarır dıye hayal etmıstım ama hem butun gunun hreketlı hlınden kaynaklı terlemıs oluruz hem de simdi adam gelınlıgı acacak ee mazarayı gorur de bıdaha brakırmı valla benım kı zaten cok düşkün neme lazım ben kendım fermuarı bırazcık acınca gıderım banyoya sonra namazı rahat rahat kılar önümüze bakarız hahhayyy,bugun bana bıseykler oldu galıba
![]()
kronikbalık gelinliğinin kuyruğu çok hoşmuş fazla kabarık yapma gelinliğini özelliği gider kuyruğun canım hayırlı olsun şimdiden...
ebrummm nice yıllara herşey gönlünce olsun sevdiklerinle beraber...
sehker kınalığın çok hoşmuş güle güle giy...
bu arada herkesin regaip kandili mübarek olsun kalbinizle ettiğiniz tüm dualar kabul olsun inşallah...
ya ben strestten adetim gecikti çok sinirliyim bu ara ota b.ka ağlıyorum aşırı hassasım![]()
Maydonoz kaynatıp suyunu için düzenler o azcık kötü tadı ama hemen düzelirsiniz.tuti benimde reglim gecikti acayip iç sıkıntısı var bende de :44:
AYY ben bir arap dizisinde izlemiştim...jademiydi neydi...adam gelinin ayaklarını yıkıyordu..güllü syun içinde..sonra gelinin ayağını öpüp güzel şeyler söylüyordu...waayyyy be demiştimmm
valla kuzum benimki düşkünmü değilmi bilmiyorum o gece görücezama beklicek beyefendi...önce bir duş...sonra seksi bir gecelik ve hafif bir makyajjj tamamdırrrrr
![]()
Merhaba güzel gelin adayları!
Benim de tam tamına 1 ay sonra düğünüm var inşallah![]()
senin beğenmen herşeyden daha önemli açıkcası ben kendi arkadaşlarımı karıştırmıyorum provamada annemle gidiyorum sadece her kafadan ses çıkıyor kalabalık gidince acaip sinirleniyorum herkesin zevki birbirine uymuyor zaten canım sen öyle yap al tarlatanları dene hangisi içine siniyor hangisi gelinliği daha güzel gösteriyor onu al bu arada duvağın nasıl olucak canım ???
Kızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:
Hoşbuldum canım. Şanslıyım ama parayı ilk zamanlarda iyi harcadık şimdi kısma zamanı uygun bi şey nasıl bulacağım bilmiyorum:26: Nişanlımdan yana sorun yok ne giysem çok yakışmış der farketmez onun için ama ben çok güzel olayım istiyorum. Görümcemi azıcık çatlatayım.![]()
Bu nasıl bir gündür böle yaa sıkıntıdan şiştim şiştim)
Bu arada kına yakılırken kızlara mum veriyoruz ya siz o mumlara özel birşey yapmayı düşünüyormusunuz..
Ben bi kınada görmüştüm soda şişelerini kırmızı tül ile süslemişler kurdele filan bende öyle yapmayı düşünüyorum kuzucuklar
merhaba bende eylül geliniyimmmm eylül 2 de dugunum :) tanısmamız da eylul deydı nişanımda eyluldeydı dugunumde eylul olcak ınsallahh![]()
burdayım cnm napım ya nelerle uğtraşıyıorum sorma benmki annemi aramış akndil için benmki sende ara annemi ben aradım anne bile diyemyorum ben nasıl konsuyum kadınla oda anne de deyip baskı yapıyıo bende öle aradan konusmak istemyorummm öle aramak istemyorum nişnalımda arayacaksın diyo ben aramak istemyorum aramızda bişide yok ama anne de diyo benmki arayınca diyo olmuyooooo ya öfff sıkıldım napcam aramazsam kavga etcezzz![]()
8 haziran 2012 veya 24 haziran :) Hazırlıklar ne zaman biterse ... Sizin ?
kızlar fotoğrafçı ayarladınız mı??? istanbulda dış çekim istiyoruz anadolu yakasında öneriniz varmı acepppp![]()
Tabiki tatlım doğru söylüyorsun...bizde kuzenimin düğününe araba tuttuk dayımlarla falan...mini otobüslerden..25-30 kişi gittik....masrafları biz karşılayacaktık ama sonra dayım bunu görünce hiç para verdirtmedi..siz böyle düşünüp taaa oraya geliyorsanız ben karşılarım masrafı dedi...dayım çok zengindir...maddi durumu iyi koymadı ona yani..
ama şimdi akrabalarının kendileri düşünmeleri lazım..gelmek istiyorlar ize birleşirler..araba tutar ve gelirler düğüne...
hiç takma ailen ne düşünüyor bu konuda o daha önemli![]()
Çok gereksiz olmuş zaten orda düğün yapıyorsun neden bida erzurua götürceksin ki
herkez nerden ne koparırsam kardır diyolar kimseye taviz vermeyin kızlarrrbenim başıma geldii bak artık akıllandımm
:1
Canlar hepinize bir sorum var benim için çok önemli!!
Şimdi ben gelinliğimin modelini zaten kesinleştirdimm..
Ama burda değil nişanlımın memleketinde diktirmeye niyetlendik 1400 lira dediler bize...
Kuzenim gelinliğini 300 liraya kiralayan biri olarak bana dedi ki: Prenses gel senin gelinliği burda diktirelim(kiralık ama bana dikilecek..)
750 TL ye hallederiz zaten babamın arkadaşı dedi..
Şimdi sizce ben iyi bi modaevinde paradan kısmadan mı diktireyim
Yoksa bu bahsettiği gelinlikçide ucuza ve nasıl olacağını da bilmediğim bi yere mi diktireyimm...
Çok karışık yaa kafamm![]()
evet canım son olmayacambenim çizelgeyi al direk ya
![]()
Hoşbuldum
Tabi ki ekleyelim bensiz olmaz
En sonuncu benim sanırım. Bu güzel bi şey tecrübelerinizden yararlanırım artık![]()
ayy ben merak ettim ilk kaçıncı sayfada yazmaya başlamışım die 999veeee ilk cvp sen yazmışsın bana kuzummmmmmmmmmm
![]()
naptın yavrum yaa![]()
Öbür tarafta kocişimle nikah tazeleriz belki de![]()
Merhaba güzel gelin adayları!
Benim de tam tamına 1 ay sonra düğünüm var inşallah![]()
Kızlar yardıma ihtiyacım var stres yaptım şimdi nikaha 44 gün var. Salonda olacak ama nasıl bir şey giymem gerek. Sade düz beyaz bi elbise mi, yoksa abiye şık bir şey mi giymem lazım. :44:
canım biraz arştır derim hemen oraya karar kılma gez dolaş muhakkak bulursun biyer
evli bir bayan olarak size tavsiyem sakın tanıdık yere gitmeyinnnn
benim gelinliğim harika oldu ama çıkartmadığı sorun kalmadı ki ben gelinliğimi teslim almaya gittiğimde beni deli ettii kına kıyafetini gelinliği bırakıp çıkıyodumm o kadar sinir olmuştum gözüm dönmüştüü
merhaba bende eylül geliniyimmmm eylül 2 de dugunum :) tanısmamız da eylul deydı nişanımda eyluldeydı dugunumde eylul olcak ınsallahh![]()
Ay dün ne oldu bakın anlatıcam
3 halam ve bi de kuzenim bize geldiler..
Eksiğim gediğim var mı falan sormak için...
Kuzenim de bana dedi ki erzuruma kim gelecek..Ordan halam da gözüme bakıyo...
Ben de dedim valla kimseyi zorlayamam gelen buyursun gelsin ama ben götüremem dedim bi de gereksiz de bi sürü insan gelir o zaman..
Bu arada erzurumda da 2. düğün olacak 1.si adanada...
Ay diyo insanlar da zaten senin yanında olmak için gelecekler gezmeye değil bilmem ne
Sanki ben istemiyorum kimse gelmesin diyorum
Ama ben zaten 2 tarafta da düğün yapıyorum bi de teee erzuruma otobüs tutup milletin masrafını karşılayacak durumum yok ki..!
Çektim bunu mutfağa sen napmaya çalışıyosun ortalığı karıştırıyosun dedim..
Senin de temmuzda düğünün var biliyosun bu işler zor ben milletin masrafını üstlenemem dedim..
Ay kızlar hala aklıma geldikçe sinirleniyorum yaa insanlar ne kadar düşüncesiz...
Kimsenin kalbini kırmadan şu telaşeleri atlatayım istiyorum ama insanlar da fazla bencil yaaa![]()
Benim annemde kayınvalidemi aramış
İşte ben anlatmamıştım olanları anneme anlatmış böyle böyle diye
Annemde benim hiç birşeyden haberim yok filan ne oluyor demiş
Para konusunda
Annemde ben kandil için aradım neler duydum diyo bana
Şimdi annem aradı beni
hoşgeldin canım hayırlı olsun
evett Beautiful_Life1907 de yok ortalıklarda kızzzlarrrr nereye gittiniz huuuhuuuuu
forever1212
Beautiful_Life190
cilt
nerelerdesiniz bırakıp gittiniz biziiiiiii![]()
KızlarBenide alın aranıza ama
![]()
8 haziran 2012 veya 24 haziran :) Hazırlıklar ne zaman biterse ... Sizin ?
hoşgeldin tekrardan canım. seni de ıslatılacaklar listesine ekledim ama konu başındaki liste için bal_bocegine mesaj atarsan o eklicek seni konu sahibi o ya
abiyeye gerek yok bencede elbise giysen yeter canım![]()
sizi azcık koparayım
Kenan Doğulu- Doktor---- topikteki herkese gelsin
[video=youtube;NMwXujV-130]http://www.youtube.com/watch?v=NMwXujV-130&feature=related[/video]
Doktor derdime bul bir çare
Ona doyamıyorum yaz bir reçete
Sabah akşam yemekten önce ve sonra
Her anımda yanımda istiyorum
kızlar siz bugün kopmadınız hiç
kızlar siz bugün kopmadınız hiç
Bu kadar gaz yeter şekerim ben gideyim de kek yapayım misafirim gelecek..
Ama misafirden önce tabii ki önce size
Eki Görüntüle 427279
:124::118::124::118::124: