kimsenin olmadığı şu akşam saatlerinde yine yalnız başıma burdayım :)) hepinizin kandili mübarek olsun kızlar, Allah dualarınızı kabul etsin.
size son aldıklarımın / yaptıklarımın fotoğraflarını eklemek için geldim :)) önce tatlı reçellerim:

Eki Görüntüle 427382
o kadar çok sevdik ki reçellerimizi, dağıtmaya kıyamıycaz nerdeyse

bunlar gelinlik için aldığım takılar, set takmak istemedim:
Eki Görüntüle 427383
Eki Görüntüle 427384
bunlar kendi dizaynım bağcıklara sahip gelinlik ayakkabım ve araya taraya helak olduğum kurdeleli dantel soket çorabım :)) jartiyer martiyer hak getire bende

neyse ki nişanlım da kafa çocuk, benim böyle abuk subuk isteklerime canla başla destek veriyo :))
Eki Görüntüle 427385
Eki Görüntüle 427386
bunlar kına gecesinde takmak üzere aldığım takılar:
Eki Görüntüle 427388
bunlar da, bekarlığa veda partim için özel siparişle yaptırdığım nedime duvaklarım :) beyaz olan benim için, pembe olan nedimelerime
Eki Görüntüle 427389
Eki Görüntüle 427390
Eki Görüntüle 427391
Eki Görüntüle 427392
hmm, bakayım başka ne kaldı... he evet, kına gecesinde dağıtacağım parfüm şişelerine basacağım etiket:
Eki Görüntüle 427393
gelin buketimi de şöyle bi şey yaptırıcam, aynen bu renklerde:
Eki Görüntüle 427394
Eki Görüntüle 427395
düğünümde saçımı düz bi topuz yaptırmak istediğim için, kınada şöyle bi şey istiyorum. hürrem taçlarına benzer bi taçla kullanıcam: saçım ancak omuzlarıma değiyor, umarım bu boy saçla istediğim topuzları yapabilirler :)
Eki Görüntüle 427400
Eki Görüntüle 427401
ekleyeceğim son fotoğraf da, eylül için geliyor :) facebooktaki gelin buketi yapan kadının "çok doğal" diye satmaya çalıştığı ortancalar. ben numune görmeden yaptırmak istemedim, iyi ki de öyle yapmışım, pişmanlıktan ölürdüm. işte doğal(!) görünümlü ortancalar:
Eki Görüntüle 427405
şimdilik bu kadar kızlar. ben yarın gidiyorum, 1 hafta yokum. hepinizi kocaman öpüyorum, kolaylıklar diliyorum