2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

yaa bende ole yanliz kalincaa surekli tel elimdee amann beee bilmiom bahar ne olcak haliimiz:) keske erkek olsaydik haa onlarinda sanki umurlarindayiz :)))) arkadaslari yaninda keyifleri yerinde hadi durma basladinmii gondermeee

Merhaba kızlarrr,
Bende de aynı sorun var canlar :88 bir zamanlar o beni günde yüzlerce kez araken şimdi mesajlar bile kesildi sinir oluyorum yaa, gecen gece iftardayken arkadasları aradı kalkıp akadaşlarının yanına gitti beyefendi üstelik ben saatlerce onun için uğraşıp yorulmustum, ne yaparsak kutuluruz bu durumdan bilmiyorum yaa..

off cok sinirrr bozucu bir durum yaaa.. benimki dun arkadaslari iftar acti bugunde arkadaslari ile acicak ne zaman dir sehirdisindaydii ya hicmi akil ediyorsun bi kerede nisanlimi alip iftara gidelim... yarinda bulusmayizz yine biseyler yapar planlar yaparr ..gicikk.. bende arkadslarm ile plan yapcam o bulusalim dedigi zaman bende musait deilim dicemmm

oyyy kızlarrr biizm buu dertler bitmezzz.nişanlımda buğün öğlene kadar calıştı sonra arkadaşlarıyla gezdi eve geldi aradı 5 dakika konusmusuzdur cokk yoruldumm ben uyucam dediii nediyeyımm simiddiiiiii:88:

gunaydinn kizlarr nasilsinizz baharr bende ya bugun ya yarin buluscam :) ama belli deil dahaa yine icim kipir kipirr simdi ben kurana gidiyomm geldigimdee burda olun :)))))) lutfennn optum size hayde cavv

Canım bulustuk da noldu sankı butun gun dukkanlarında durduk beraber calıstık dukkanda :97:
Ne rahat sohbet edebıldık ne de rahat oturabıldık
Akşam eve donerken bır de kavga koptu tam oldu cok kırdı benıı cokk suan aramız duzeldı ama kalbımın kırgınlıgı gecmedı ve kolay kolay da gecmez... Ben 5 gun onu dukkanda duralım dıye beklememıstım....

Hayırlı olsun canım cok sevındım ınan kııı İnşallah bir daha hiç bozulmaz aranıızzz

baharr suan kocisine kavusmusturr:))

hiçç sorma Ebrum ya ne kavustum ne kavustum

cooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sinirlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Neden tatlım hayırdırrrrr????

günaydiiiiiiiiiiiiiiiinn

baharciiiiiiim üzüldüm bulusmanin ardindan tatsizlik cikmasina ama olur böyle seyler be güzelim hani asktan özlemden dolayi böyle birseyle karsilasinca insan hircinlasiyor gecer bunlarda coook güzel günler bizleri bekliyo:87:

ebruuuuuuum noooldu sana noooldu arkadasim neden sinirlisin bi aciklama yap bize

kızlarrrrr nettee araştırma yaparken sunu buldumm arkasına kına kouylabılır kaseye kırmızı yapıcam kaseleride hemde uygun tane 1 tl cok hosuma gitti sizce nasıllll????

Son düzenleme:

güzel tesellılerin için teşekkür ederim tattlımmm bugün de bulustuk ve aramız iyiydi canım benimm... Dün akşam düşündüm taşındım karar verdim. Farkettim ki ben nısanlımı yasamın tam merkezıne yerlestırmısım herseyı onun uzerıne kurmaya baslamısım... Bu kadar kımseye deger verılmez dıye dusundum. 2 tane cok sevdıgım vazgecemedıgım dostum var burak da benım ıcın evlenmeden hem sevgılı hem de dost sonucta dedım. Bundan sonra dostlarım nasılsa burak da oyle benım ıcın dedım. Bence erkeklerın dusuncelerı de bu canım bu yuzden arkadaslarına da zaman ayırmayı sevıyorlar. Bundan sonra ben de her bos anımı buraka ayırmayacagım dostlarımla da planlar yapacagım haftasonlar ve burakın ne yapacagına hıc karısmayacagım. İnsan dostlarının planlarına karışır mı Böyle düşündüm ve şimdi içim çok rahat tatlım

benimde cokk hosuma gıttıı anahtarlık olarakta kullanılabılır cokkk ii yaa birazdaha raştırısam daha güzelde seyler bulabılrım diye düşünüyorummm:)))

Bende cok begendım canım Buldugun guzel seylerı bızlerle de paylasırsın artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…