- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.981
yaa bende ole yanliz kalincaa surekli tel elimdee amann beee bilmiom bahar ne olcak haliimiz:) keske erkek olsaydik haa onlarinda sanki umurlarindayiz :)))) arkadaslari yaninda keyifleri yerinde hadi durma basladinmii gondermeee
Merhaba kızlarrr,
Bende de aynı sorun var canlar :88 bir zamanlar o beni günde yüzlerce kez araken şimdi mesajlar bile kesildi sinir oluyorum yaa, gecen gece iftardayken arkadasları aradı kalkıp akadaşlarının yanına gitti beyefendi üstelik ben saatlerce onun için uğraşıp yorulmustum, ne yaparsak kutuluruz bu durumdan bilmiyorum yaa..
cooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sinirlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydinn kizlarr nasilsinizz baharr bende ya bugun ya yarin buluscam :) ama belli deil dahaa yine icim kipir kipirr simdi ben kurana gidiyomm geldigimdee burda olun :)))))) lutfennn optum size hayde cavv
kıslaaar düşündüğümden çok kısa sürdü dönüşüm...
ve sanki sihirli değnekle biri bana dokunmuş gibi harikayım...
Şüphesiz ayrılmadık goncamlave ''bu hayat şartları bizi başka yerlere götürüyor'' sendromumu ancak bu kadar inançlı,güçlü tavır segileyen birinin karşısında yenebilirmişim
baharr suan kocisine kavusmusturr:))
cooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sinirlimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlarrrrr nettee araştırma yaparken sunu buldummEki Görüntüle 236443 arkasına kına kouylabılır kaseye kırmızı yapıcam kaseleride hemde uygun tane 1 tl cok hosuma gitti sizce nasıllll????
cok sirinmiss canim
benimde cokk hosuma gıttıı anahtarlık olarakta kullanılabılır cokkk ii yaa birazdaha raştırısam daha güzelde seyler bulabılrım diye düşünüyorummm:)))
günaydiiiiiiiiiiiiiiiinn
baharciiiiiiim üzüldüm bulusmanin ardindan tatsizlik cikmasina ama olur böyle seyler be güzelim hani asktan özlemden dolayi böyle birseyle karsilasinca insan hircinlasiyorgecer bunlarda coook güzel günler bizleri bekliyo:87:
benimde cokk hosuma gıttıı anahtarlık olarakta kullanılabılır cokkk ii yaa birazdaha raştırısam daha güzelde seyler bulabılrım diye düşünüyorummm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?