2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Kızzllaarrr sanırım ben formülü buldummm
akşam düşündüm düşündümmm vee karar verdim...
Biz sevdiklerimizi hayatımıza geregınden fazla karıstırmısız bence kızlar.. Evlendıkten sonra zaten hayatımızın parçası haline gelecekler öyle değil mi??
Ama şuanda bence onlar bızı dostlarıyla aynı kefeye koyuyorlar bu bır gercek.
Çünkü ben de akşam farkettim ki ben sureklı nısanlıma vakıt ayırmaktan dostlarımı epey aksatmısım..
Sonucta onlar da suanda bızım hem sevgılımız hem dostumuz degıller mı??
Madem bız de napalım onları dostlarımızla eş değer tutalım...
Dostlarımızı nasıl kı sık sık aramıyorsak onları da aramayalım... Dostlarımıza nasıl ki plan yaptıklarında kızmıyor bız de baska planlar yapıyorsak yıne oyle yapalım...
Onları uzaktayken dost yanımızdayken de sevgılı olarak gorelım...
Bence bu şekilde mutlu olacagız kızlarr...
Bu benim düşüncem

Son düzenleme:
Bende cok begendım canım Buldugun guzel seylerı bızlerle de paylasırsın artık [/QUOTE]

tabikii canımmm daha durrunn size müjdem var eger atanırsak buuu ay insallah ailem konusurken kulak misafiri oldumm 2012 girmeden evlenebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::90:

Bende cok begendım canım Buldugun guzel seylerı bızlerle de paylasırsın artık

tabikii canımmm daha durrunn size müjdem var eger atanırsak buuu ay insallah ailem konusurken kulak misafiri oldumm 2012 girmeden evlenebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::90:[/QUOTE]

ne diyosuuunnnnnn
hadi bakalım inşallah canım yaaaa çok isterim bunuuuu

tabikii canımmm daha durrunn size müjdem var eger atanırsak buuu ay insallah ailem konusurken kulak misafiri oldumm 2012 girmeden evlenebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::90:

ne diyosuuunnnnnn
hadi bakalım inşallah canım yaaaa çok isterim bunuuuu [/QUOTE]

ayyyyy içimm kıpırrr kıpırrr amam suda var atanırsamm işteeeee:)))9

kızlarrr bakın ne bulduummmmm coookk hoşşş degılmıı???*
bide aklıma hediyelik olarak kendı yaptığım bişey olabılırmı diye düşünürken küçük kalp sabunluk alıp güzel bi kırmız keseninin içine koyup küçük kağıtlara not yazıp zımbalasam mıı dıye düşündümmm sizce nasıl olurrrr????

kizlaaaar geldim ben iftari yaptimmmm

baharciiim haklsiin canim birazda öyle denemek lazim ama ne yalan söylim benim icin dünya askimin etrafinda onun icinde öyle oldugunu biliyorum biz ara sira konusuyoruz ve kendimizi bir kac dost disinda hepsinden soyutladigimizi farkettik benim icin problem yok askimda memnun bu durumdan :89:

bu arada cereeeeeeen nasil yani yaaa evlenebiliriiiim ucuyor bir gelinimiz

evett tattlımm kesin degill çünkümm atanmamıza bağlıııı eger ikimizde aynıı yere atanırskkk 2012 girmeden evlenbilirizzz kesin bişi degill amaaa ihtimalii bilee süper yapıyooo beniiii:)))

buarada biliyorsunuz beni isteme falan daha olmadi

biz almanyadayiz askim istanbulda ve evimiz sivasta......

simdi normalde biz istanbula gidiyoruz sonra sivasa bizde düsünmüstük iste istanbuldayken tanisma isteme olur nisanda sivasta olur dügün istanbulda olcagi icin ama gel gelelim bu yil istanbula gitmiyoruz hersey tepe taklak oldu

annem sivasa gelsinler tanisalim diyo ama gel görki askimin aile baglari pek bir kuvvetli degil hani iki sefer geleceklerini hiiiic sanmiyorum annesini gecen yil kaybettik babasi biraz vurdum duymaz...annem sorun degil kendisi gelsin onunla tanisalim sonradan ailesi gelsin istesin diyor hemen ardindan nisan bu söylediklerim 2 hafta icinde olacak düsünün

bugün askima anlattim oda nasil olacak ne olcak falan dertlendi askerde malum elinden birsey gelmez ben size uyarim siz ne diyorsaniz o diyor ama hani bizim ailenin sorun cikaracagini düsünüyor...

iyiki eylülde gidiyorum ben konusup güzel bir siralama yapicaz

hic birsey ama hicbirsey istedigim gibi olmayacak simdiden biliyorum bunlari

askim diplomasini aldi askere gitti gelecek sonra is arayacak malum mühendislerede hemen is yok biraz cabalamalari lazim

babasi baska birisiyle evlendi bi ton masraf borc yapmis

yanlis anlamayin biz herseyimiizi kendimiz yapicaz zaten kimsenin parasina güvenip yola cikmadik ama hep bi aksilik bi erteleme seziyorum

bazen gücüm kalmiyor bunlari düsünmekten aza kanaaat ederim masallar gibi dügün falanda istemiyorum ama ne bilim herseyinde siradanmis gibi gecistirilmesini istemiyorum...beklemekte istemiyorum 2012 den fazla uzaga gitmesin evlilik istiyorum...hani sadece özledigimden degil yilda 5-6 kez gidip geliyoruz ben türkiyeye o almanyaya bu maddi olarakta zorluyor bizi birde simdi evde baska bir kadin daha hic görmedi bile askerden gelince karsilasacak :97: askimin böyle magdur olmasini istemiyorum....cok karisik yazdim kizlar bosaltmak istedim icimdekileri anlamadiginiz yerlerde sorarsiniz

canımmm sıkma tatlı canını bu olacaksa hiçbi kuvvet Allahın izniyle bozamaz.bak benım hiç aileler tanışmadan isteme oldu uzaktık cünkü birbirimize gıt gel masraf cokk oluyodu.bence ene iisii ilk ailenle tek tanışsınn sonra istemege gelsin.işininide bulur hayırlısıylaa Allah evlenenlere yardım eder tatlımm merak etmeee içini ferah tutmaya calışşşşşş:))

o da sıkayetcı degılse sorun yok tatlım tabıkı ne mutlu sanaaa
Ben de bu aksam nısanlıma anlattım bundan sonra sana karsı anlayıslı olacagım cok ustune geldıgımı farkettım ddım. Sevineceğine ama erkege o kadar karısılmasa da kıza karısılır falan demeye basladı Ben cok serbest davranacagım sandı heraldee deliiiim benniimmm

evett tattlımm kesin degill çünkümm atanmamıza bağlıııı eger ikimizde aynıı yere atanırskkk 2012 girmeden evlenbilirizzz kesin bişi degill amaaa ihtimalii bilee süper yapıyooo beniiii:)))

insallah atanırsınız canım da evlenırsınıızz ya innşaalllaaahhhhhh

kızlarrrrr nereedesinizzzz yaaaaa

geldiimmm gec oldu ama kusura bakmayın muhabbete dalmısımmm

ahhh canım benim ya kıyamam sana beenn... bence nişanlın tek gelsin tanıssın aılenle sonra da babasını alır gelır istemeye... Allah yuva kurana yardım edermişş buna cok ınanıyorumm. Eğer siz birbirinizi gerçekten seviyorsanız hiçbir şey buna engel olamaz. Sen yeter ki Allah'a yalvar cok dua et.. Nişanlına da askerden gelince en hayırlı işler nasip olur inşallah... Göreceksin bak herşey yoluna girecek.. Sen şimdiden bunları düşünüpte hiççç sıkıntı yapma kendine bunların daha zamanı var.. Hele bir gelsin askerden zaman gösterecek neler olup biteceğini tamam mı tatlım? Ben herşeyin en güzeli olacağına inanıyorum...

Ahhh Ebrum ahhh çok sinirliyim dedin terkettin gittin bizi :85:
İnşallah bugün kocişinle vakit geçirmişsindir o yüzden girememişsindir tek temennim bu :26:

kızlarrr bakınn neler buldummm ayyy cokkk hosumaa gıtttıı bunlardan yaptıracagımm kesinnn sizinde hosunuza gıder belkiii nasılll aammmaa hepsii hosuma gıttıııı:)))sorunlarımızz var bılıyorumm benımm bakmayınn düğün falan diyorumm ama nişanlımla rama acayıp bozukk kafa dagıtmak içinn yapıyyorumbunlarıı kızmayın sakınnnnnnnnnnnnn olarmııı:)))

ayyy 3. çok güüzeeeelllll ben de istiyoorruummmm
Nerden buluosun canım bunları yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…