2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayy baharcımm gırmediğim site kalmadıı bıde malumm düğün zamanıı biraz cimrii olamak gerek ucuzuna bakıyorum telefon elımdee hesap makınesiyele sukadar olsa ne olur falan dertlerine düştüm enson gitti gidiyordan buldumm bunlarıı sonra hemen sitelerine girdim falan bak fiyatta vereyımm seninn begendiğin tane 1 tl bende gelinle dagmat var yaa onu cook begendımm onun tane 70 kurus diğeride 80 kuruş olması lazım mıknatıs ve isimde yazıyolarmıss ayyy kınamda hedıye vermek ıstıyorumm özellikle yakınn arkadaslarıma hatıra kalsın diyeeee:))))

fiyat olarak da uygunlarmıs gercekten canım yaaa düşünülebilirr... ve ben cok begendımm severım böyle şeyleri çokk... arkadaslarımıza bunlardan vereebılırız haklısın degısıklık olur hem canım ya bana kımse vermedı cunku suana kadarr

canımm bak simiddii de sunu fark ettim oo ensonkıı kutuu varya cop gelinle damat var hanı onun 50 adeti 13tl ucuzz yaaa aldıgın kına kaselerıyle aynı fıyat vee daha farklıı:)))

canımm bak simiddii de sunu fark ettim oo ensonkıı kutuu varya cop gelinle damat var hanı onun 50 adeti 13tl ucuzz yaaa aldıgın kına kaselerıyle aynı fıyat vee daha farklıı:)))

inanmıyoorrummm ne kadar ucuzmuş canım yaaaa aayyy alsak mı acaba sımdıdennnn
ya bır de daha farklıları cıkarsa ılerdeeeee :26:

inanmıyoorrummm ne kadar ucuzmuş canım yaaaa aayyy alsak mı acaba sımdıdennnn
ya bır de daha farklıları cıkarsa ılerdeeeee :26:

vallaaa ben düşünüyorumm ya cıksada bu benımm coookk hoşuma gıtttııı ama biraz daha araştırmakta yarar var bide carsı pazar gezipp pazarlıkta yaparsann toplu alıpp dahada ucuza alınabılırrrr ayy amaa bakmasıı cokk süper böle seylere yaa:)))

canıımmm benim senın carsı pazar gezme ımkanın var bızım burlarda yok kı oyle seylerr ceyız esyası satan 2 tane dukkan var sadece :26: ama sen buldukca paylasırsan memnun olurum gercektenn

canıımmm benim senın carsı pazar gezme ımkanın var bızım burlarda yok kı oyle seylerr ceyız esyası satan 2 tane dukkan var sadece :26: ama sen buldukca paylasırsan memnun olurum gercektenn

nedemekk tatlımmm tabikii zevkleee:)) kemaraltıçarşı varr burada ne ararsann imkan var bayramada nişanlımm gelecekk fograflarınıda cekerım fıyatta öğrenirim paylaşırımm istersen alıpta gönderirim tattlımm ne olcakkk yanii:)))

baharcımm ben cıkıyorumm tatlımm gözlerim yanmaya basladıı yarınn görüşürüz insallahhh ii gecelerr canımmm Allah rahatlıkk versinnnn

sagol canim benim:97:

ne güzel sizdede öyle olmus bizdede öyle olacak galiba...

gelismeleri sizlerle paylasicam 39 gün bi bitse askim bi gelse:97:

ayyyy hemen geri vites yapmis korkutttun cocugun gözünüüü...bak söylemedi deme bu sefer roller degisecek o bu stresle sana karisacakta karisacak sende onun rolünü alacaksin

öyle yapicaz galiba canim hani baska bir sansimiz yok

hani benim düsündügüm simdi askim gider annemlerle tanisir tamam sonra ben gidince ekimde iki haftaligina gidiyorum istemeye gelirler ertesi gün nisan olmaz hatta diyorum aile arasi yapalim yüzük takalim madem

icimizde güzel bir eglence vardi ama askima kavusayimda nasil olursa olsun hic gözümde yok baska seyler

insallah hersey güzel olur sizde dualarinizi eksik etmein canim hep birlikte hepimize toplu dua edelim

cnm baharın haklılık payı var ama bende senin gibi dünyanın nişanlımın etrafında döndüğünü düşünüyorum...onun her zaman önceliği ben oldum çünkü..tabiki arkadaşlarıylada görüşüyo ama ben biliyorumki onlarla olsa bile aklı daima bendedir:)

bu arada cnm seni nerden hatırladığımı buldum bende asker bekledim :)bizimde iş sorunumuz vardı çok kafama takardım ve ben uzun dönem bekledim o kadar dua ettimki bak şimdi aşkım 3 ay oldu geleli ve allaha şükür geldiği ilk hafta iş buldu:)sen içini ferah tut...

Son düzenleme:
Bende cok begendım canım Buldugun guzel seylerı bızlerle de paylasırsın artık

tabikii canımmm daha durrunn size müjdem var eger atanırsak buuu ay insallah ailem konusurken kulak misafiri oldumm 2012 girmeden evlenebilirimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:92::92::90:[/QUOTE]

inşallah canım

kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana kayınvalidemle doğum günümüz aynı tarih birlikte kutlicaz sizce ne hediye alabilirim offf hiç bişe bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…