- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.021
ayy baharcımm gırmediğim site kalmadıı bıde malumm düğün zamanıı biraz cimrii olamak gerek ucuzuna bakıyorum telefon elımdee hesap makınesiyele sukadar olsa ne olur falan dertlerine düştüm enson gitti gidiyordan buldumm bunlarıı sonra hemen sitelerine girdim falan bak fiyatta vereyımm seninn begendiğin tane 1 tl bende gelinle dagmat var yaa onu cook begendımm onun tane 70 kurus diğeride 80 kuruş olması lazım mıknatıs ve isimde yazıyolarmıss ayyy kınamda hedıye vermek ıstıyorumm özellikle yakınn arkadaslarıma hatıra kalsın diyeeee:))))
fiyat olarak da uygunlarmıs gercekten canım yaaa düşünülebilirr... ve ben cok begendımm severım böyle şeyleri çokk... arkadaslarımıza bunlardan vereebılırız haklısın degısıklık olur hem canım ya bana kımse vermedı cunku suana kadarr
canımm bak simiddii de sunu fark ettim oo ensonkıı kutuu varya cop gelinle damat var hanı onun 50 adeti 13tl ucuzz yaaa aldıgın kına kaselerıyle aynı fıyat vee daha farklıı:)))
inanmıyoorrummm ne kadar ucuzmuş canım yaaaa aayyy alsak mı acaba sımdıdennnn
ya bır de daha farklıları cıkarsa ılerdeeeee :26:
vallaaa ben düşünüyorumm ya cıksada bu benımm coookk hoşuma gıtttııı ama biraz daha araştırmakta yarar var bide carsı pazar gezipp pazarlıkta yaparsann toplu alıpp dahada ucuza alınabılırrrr ayy amaa bakmasıı cokk süper böle seylere yaa:)))
canıımmm benim senın carsı pazar gezme ımkanın var bızım burlarda yok kı oyle seylerr ceyız esyası satan 2 tane dukkan var sadece :26: ama sen buldukca paylasırsan memnun olurum gercektenn
canımmm sıkma tatlı canını bu olacaksa hiçbi kuvvet Allahın izniyle bozamaz.bak benım hiç aileler tanışmadan isteme oldu uzaktık cünkü birbirimize gıt gel masraf cokk oluyodu.bence ene iisii ilk ailenle tek tanışsınn sonra istemege gelsin.işininide bulur hayırlısıylaa Allah evlenenlere yardım eder tatlımm merak etmeee içini ferah tutmaya calışşşşşş:))
o da sıkayetcı degılse sorun yok tatlım tabıkı ne mutlu sanaaa
Ben de bu aksam nısanlıma anlattım bundan sonra sana karsı anlayıslı olacagım cok ustune geldıgımı farkettım ddım. Sevineceğine ama erkege o kadar karısılmasa da kıza karısılır falan demeye basladıBen cok serbest davranacagım sandı heraldee deliiiim benniimmm
i
ahhh canım benim ya kıyamam sana beenn... bence nişanlın tek gelsin tanıssın aılenle sonra da babasını alır gelır istemeye... Allah yuva kurana yardım edermişş buna cok ınanıyorumm. Eğer siz birbirinizi gerçekten seviyorsanız hiçbir şey buna engel olamaz. Sen yeter ki Allah'a yalvar cok dua et.. Nişanlına da askerden gelince en hayırlı işler nasip olur inşallah... Göreceksin bak herşey yoluna girecek.. Sen şimdiden bunları düşünüpte hiççç sıkıntı yapma kendine bunların daha zamanı var.. Hele bir gelsin askerden zaman gösterecek neler olup biteceğini tamam mı tatlım? Ben herşeyin en güzeli olacağına inanıyorum...
kizlaaaar geldim ben iftari yaptimmmm
baharciiim haklsiin canim birazda öyle denemek lazim ama ne yalan söylim benim icin dünya askimin etrafinda onun icinde öyle oldugunu biliyorum biz ara sira konusuyoruz ve kendimizi bir kac dost disinda hepsinden soyutladigimizi farkettikbenim icin problem yok askimda memnun bu durumdan :89:
bu arada cereeeeeeen nasil yani yaaa evlenebiliriiiim ucuyor bir gelinimiz
Bende cok begendım canımBuldugun guzel seylerı bızlerle de paylasırsın artık
melek kimsecikler kalkmamışgaliba
kızlar yardımcı olabilirmisiniz bana kayınvalidemle doğum günümüz aynı tarih birlikte kutlicaz sizce ne hediye alabilirim offf hiç bişe bulamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?