2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

offf yaa gercekten off sinir oluyorum nisanlimaa daha yeni geldii sehir disindannn anneside evde yok umredelerr hemen arkadaslarini doldurmus eveee eeee pardonda biz ne zaman konusucazz... ararim disarda ararim arkadaslarinda ararim ucusda ararim toplantida ararim evde misafir var yeter beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee gicikkk

aynı seyden muzdaribiz.düşünüyorum ben bukadar detlenıyorum konusamıyoruz diyee oo hiççççç umrunda degılmiş gibi veee bu benı cıldırtıyoooo:84:

bi tavır yaparlar hemen ararsın mesgule atarlar.ahh bu erkekler yaa ama biz aynı tavırı sergıleyemıyoruz yada ben diyimm (

biz de onlar arkadaşlarıyla beraberken sürekli onları düşünüyoruzzz acaba napıyolar nerdeler diyeee....
Onları düşünmemek için napmalıyız kiii...
Mesela bütün akşam arasın diye bekledim daha aramadı oyalanmaya calısıyorum ama olmuyor yaaa kafam hep ona gidiyor... :96:
Napmalıyız sizce kızlar hadi çözüm üretelim bu duruma

aynenn ikide bırr telefona bakıyorummm okkalı bıı mesaj attımm hiçççç.hep oo tavır yapsınn benım dayanamadıgımıı bılıyoo yaa (napalımm yaa gercekten cözum gerekkk

aynenn ikide bırr telefona bakıyorummm okkalı bıı mesaj attımm hiçççç.hep oo tavır yapsınn benım dayanamadıgımıı bılıyoo yaa (napalımm yaa gercekten cözum gerekkk

mesaj atıcam kac saattır dıslerımı sıkmaktan basıma agrı gırdı ınanın kı yaaaa :95::95:
Napsak da onlar arkadaşlarıyla beraberken hiç umursamak kafamız rahat olsa????:26:
Yıllardır dusunuyorum da cozum bulamadım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bulamıcazda galıbaaa kadınlara özgu galıba simdii bi özur dileseler hemen bizde yelkenler foraa ama sorun cıkmasın aman tadımız kaçmasın dıye uzatmıyoruz.ama sonra yine aynıııııııııııııııııııı:96:

BUNU YAPALIMDA BU ONEMLII gerisi ALLAH buyukk buluruzz biseyler:) baharcimmm hemm topigimiz var sohbet ediyoruzzz :) buda ugrastiyo bizii bak ben benimkini aramamayaa calisiyom burda takilaraK:)))))

Ben de sızınle sohbet edınce kafam dagılıyor zaten canım benımm
Ama yalnız kaldıgımda sureklı dusunmeye baslıyorum kendımı alamıyorum bır turlu onu dusunmekten elım sureklı tele gıdıyor

yaa bende ole yanliz kalincaa surekli tel elimdee amann beee bilmiom bahar ne olcak haliimiz:) keske erkek olsaydik haa onlarinda sanki umurlarindayiz :)))) arkadaslari yaninda keyifleri yerinde hadi durma basladinmii gondermeee

daha baslayamadım canım face den arkadas yazıyor da sureklı ona da yetısmeye calısıyorum bır yandan
Ama benım suanda yatmam lazım basıma agrı gırdı kendımı sıkmaktan ve pc nın ekranı daha da agrıtıyor
Yarın gırınce gonderırım tatlım ben sana kolay gelsın sımdıı
Uyuyunca hıc aklıma gelmıyor heeemmm
İyi geceler Cerenim ve Ebrum tatlı uykullarrrrrr

ii geceler canımmmm:)))tatlıı rüyalarrrrrr:))))

kızlar ben iki yıllık evliyim size tavsiyem olacak eğer nişanlızı seviyorsanız tek sorun ilgisiyse rahat davranın niye aramadın vay niye sormadın görüşebilecekmiyiz demeyin 2 gün aramadı aramasın aradığı zaman gayet sakin konuşun yaptıklarınız sayın yoğun olun meşgül olun bazen aradıklarında işiniz olsun sonra ara diyin görüşmek istediğinde o saat değil bu saat olsun bugün değil yarın olsun deyin biraz gizemli olun
ben 2 yıldır evlendik herşey bitti aşk bitti derken böyle yapmaya başladım hep eşime söylenirdim ilgisizsin tv ye bakıyosun sürekli yok aramadın derdim gittikçe kötüleşiyodu
şimdi o tv yemi bakıyo bende bakıyorum gülüyorum işim varsa kalkıp yapıyorum uyuyacaksam uyuyorum hayatımı ona indekslemiyorum ve kıymetli oluyorum merak edersem arıyorum kısa bi şekilde konuşup tamam canım merak etmiştim diyorum gene vaktim kıymetli havasında o zaman şımartmamış oluyorum söylenmek dırdır etmek soğutmaktan başka hiç bir işe yaramıyo
tecrübe kolay elde edilmiyor inanın bu bilgileri bana nişanlıyken söyleyen olmadı 2 yıl nişanlı ve 2 yıllıkta evliyim tam 4 sene sonra bu kanıya vardım sizde bi düşünün denemeyi işe yarayacaktır

kıslaaar düşündüğümden çok kısa sürdü dönüşüm...
ve sanki sihirli değnekle biri bana dokunmuş gibi harikayım...
Şüphesiz ayrılmadık goncamla ve ''bu hayat şartları bizi başka yerlere götürüyor'' sendromumu ancak bu kadar inançlı,güçlü tavır segileyen birinin karşısında yenebilirmişim

hakkında hayyırlısıı olsunn canımmm.burada günaydınnnnnn kızlarrrr:))))9

gunaydinn kizlarr nasilsinizz baharr bende ya bugun ya yarin buluscam :) ama belli deil dahaa yine icim kipir kipirr simdi ben kurana gidiyomm geldigimdee burda olun :)))))) lutfennn optum size hayde cavv

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…