- Konu Sahibi rashabahar
-
- #1.961
bi tavır yaparlar hemen ararsın mesgule atarlar.ahh bu erkekler yaa ama biz aynı tavırı sergıleyemıyoruz yada ben diyimm(
biz de onlar arkadaşlarıyla beraberken sürekli onları düşünüyoruzzz acaba napıyolar nerdeler diyeee....
Onları düşünmemek için napmalıyız kiii...
Mesela bütün akşam arasın diye bekledim daha aramadı oyalanmaya calısıyorum ama olmuyor yaaa kafam hep ona gidiyor... :96:
Napmalıyız sizce kızlar hadi çözüm üretelim bu duruma
aynenn ikide bırr telefona bakıyorummm okkalı bıı mesaj attımm hiçççç.hep oo tavır yapsınn benım dayanamadıgımıı bılıyoo yaa(napalımm yaa gercekten cözum gerekkk
kizlarr simdi sizinn oyalanmaniz gerekiyor yaa:)) bakin napali asagida ki gondericegim yaziyi butunnnn kayitli olan topikleree elimizde geldigi kadar dagitsakk ??? ne dersinizz ben basladim bile
BUNU YAPALIMDA BU ONEMLII gerisi ALLAH buyukk buluruzz biseyler:) baharcimmm hemm topigimiz var sohbet ediyoruzzz :) buda ugrastiyo bizii bak ben benimkini aramamayaa calisiyom burda takilaraK:)))))
yaa bende ole yanliz kalincaa surekli tel elimdee amann beee bilmiom bahar ne olcak haliimiz:) keske erkek olsaydik haa onlarinda sanki umurlarindayiz :)))) arkadaslari yaninda keyifleri yerinde hadi durma basladinmii gondermeee
daha baslayamadım canım face den arkadas yazıyor da sureklı ona da yetısmeye calısıyorum bır yandan
Ama benım suanda yatmam lazım basıma agrı gırdı kendımı sıkmaktan ve pc nın ekranı daha da agrıtıyor
Yarın gırınce gonderırım tatlım ben sana kolay gelsın sımdıı
Uyuyunca hıc aklıma gelmıyor heeemmm
İyi geceler Cerenim ve Ebrum tatlı uykullarrrrrr
kıslaaar düşündüğümden çok kısa sürdü dönüşüm...
ve sanki sihirli değnekle biri bana dokunmuş gibi harikayım...
Şüphesiz ayrılmadık goncamlave ''bu hayat şartları bizi başka yerlere götürüyor'' sendromumu ancak bu kadar inançlı,güçlü tavır segileyen birinin karşısında yenebilirmişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?