2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Allah kabul etsinn ne kadar büyük sevap... Çok güzel düşünmüşsünüz gerçekten canım...

insallahh tatlım.elimizden gelenin en iisini yapmak onalrın yernde biizde olabılırdık.en kötüüsde en verimlii topraklarda yasmalarına rağmen sömürülmeleriii.43:

insallahh tatlım.elimizden gelenin en iisini yapmak onalrın yernde biizde olabılırdık.en kötüüsde en verimlii topraklarda yasmalarına rağmen sömürülmeleriii.43:

çok haklısın canım... Bir de en önemlisi o durumlara bir gün bizim düşmeyeceğimiz ne malum canım benimm o yüzden onları anlamak zorundayıızz. Sömürenleri de Allah görüyor Firavun gibi ateşlere layık onlar da..

eeee kizlarne var ne yokk

Valla canım benım bugun kociş geliyor yarın gorucem bır aksılık olmazsa o yuzden ıyı gıbıyım... Senden ne var ne yookk pekiii????

iyilik tatlisimmm napiyimmm benimd kocis bugun geldii yarin yada pazar gunu gorusucezz dogum gunu yaklasiyoo halaaa ne alacagimii bilmiyorumm (

))) pofffff almicamm hediye ona alacagim hediyeyi samoliye yatircam dedim ona oda bu benim icin en buyuk hediye olur dedi herseyi varr bu yil almicam

en hayırlı hedıye canım Allah kabul etsın...:93:

ee kızlarrr daha dahaaa:)))

Canım benım nihat hatipoğlunun videosuna takıldım peygamberımızın cenazesını anlatıyor da cok hosuma gıttı cok duyglanıyor ınsan....

Kızlaarrr nerdesinniizzzz :26:

Ya merak ediyorum da kocişleriniz arkadaşlarıyla plan yaptıgında kıskanıyor musunuzzz??? Ben çok kıskanıyorum daaa

Kızlaarrr nerdesinniizzzz :26:

Ya merak ediyorum da kocişleriniz arkadaşlarıyla plan yaptıgında kıskanıyor musunuzzz??? Ben çok kıskanıyorum daaa

zaten benden cok arkadaslari ile plan yapiyo beyefendi saolsun kiskaniyorum suan arkadaslari ile iftar yapti daha benle yapmadan hemen arkadaslarina kostu :))) kumalarim hahahahah ay sinir oldum bak simdii

zaten benden cok arkadaslari ile plan yapiyo beyefendi saolsun kiskaniyorum suan arkadaslari ile iftar yapti daha benle yapmadan hemen arkadaslarina kostu :))) kumalarim hahahahah ay sinir oldum bak simdii

Benim beyefendi de bu akşam arkadaşlarıyla iftar yaptı hiiçç sormaaa ben de cıldırdım tabıkı her zamankı gıbı...
Tam telde guzel guzel konusuyorduk ben bu aksam arkadaslarla ıftar yapıp oyle gelecegım demez mı cıldırasım geldı resmen ses degıstı tabı hemen ama askıııımmmm sesın degıstı hemen uzmesene sen yakısıklı askını dıyo bana yaaaaa Walla o kadar kıskançlık geliyor ki sesim de değişiyor rengim de tipim de

:))))))))))))))))))) bunlar hepsi ayni yaa banada telde diyoo tabi benimde sesim degisiyoo :)) bide hemenn ne oldu sesin degistii kizdinmi istemezsen gitmem :) bende belli etmemeye calisiyorum ama beceremiyorummm arkadaslarindan nefret ediyorum hep arkadas hep arkadas yeter be

bende hep öle derim kumalarımm bendende uzakk acayıp kıskanıyorumm.hele bu hafataa düzgun hiçç konusamadıkkk .hep altan almaya calısıyorum aolmuyoo yaa.(

bende hep öle derim kumalarımm bendende uzakk acayıp kıskanıyorumm.hele bu hafataa düzgun hiçç konusamadıkkk .hep altan almaya calısıyorum aolmuyoo yaa.(

biz arkadaslarimiz ile takilsak hemen sey derlerr arkadaslarini gordun beni unutunnn :) benimle ilgilen zirt pirt ararlar biz arasak ne ariyonn arkadaslarimin yaninda derler :))))

biz arkadaslarimiz ile takilsak hemen sey derlerr arkadaslarini gordun beni unutunnn :) benimle ilgilen zirt pirt ararlar biz arasak ne ariyonn arkadaslarimin yaninda derler :))))

bi tavır yaparlar hemen ararsın mesgule atarlar.ahh bu erkekler yaa ama biz aynı tavırı sergıleyemıyoruz yada ben diyimm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…