2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

çok zor bi durum canım herzaman ki ilk akla gelen kıyafet ama düşünmek gerekir. Nelerden hoşlanıyor ki?

ayakkabı ve çanta en önem verdiği şeyler ama ben farklı bişe almak istiyorum kıyafette çok sıradan gibi oluyohiçte sevmem hediye seçmeyi arada kalıyorum her zmn

sen içini ferah tut tatlım dualarımız seninle ve gercekten de sıze o kadar alıstım kı dua ederken hep aklıma gelıyorsunuzz
Ben herseyın en guzelı olacagına emınım canım...

günaydın kızlarr

günaydın tatlııışşıımmmm

cok güzelmis canim benim cok sevindim

süpermissss ayni topicte asker bekledik ayni topicte dügün günüün bekliyoruz ayni topicte bebekte bekleriz biz bu gidisle atarsa 38 sonunda uzun döneme dayanamazdim galiba Allahim dagina göre kar verirmis demekki dogruymus sabrindan dolayi kutluyorum seni tatlim:81:

ben konunun ne olduğunu anlamadım arkadaş öyle yazınca ona katıldığımı yazdım yanlış anlaşıldım galiba:)

yo yo yoo:96: sen beni yanlış anladın canım yaa ben de acıklama geregı duydumm neden oyle yazdıgımııı ama sanırım bıraz sert yazmısımmm kusura bakma nolur kimseyi kırmak istemem :93:

kızzllaarrrr şuanda çok mutluyum sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum ama sizzz yoksuunuuuzzzzz
Bugün setimi aldııkkk çok beğenerek aldıımmm çok mutluyuummm :93:
hatta akşama size foto koyabiliriiimmm

teşekür ederim cnm:)allah tez zamanda kavuşmanı nasip etsin

Son düzenleme:
kızzllaarrrr şuanda çok mutluyum sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum ama sizzz yoksuunuuuzzzzz
Bugün setimi aldııkkk çok beğenerek aldıımmm çok mutluyuummm :93:
hatta akşama size foto koyabiliriiimmm

Baharcım setinin çok merak ettim bana ısrarla set yerine bilezik aldırmaya çalışan sevgili kayınpederime inat set almakta ısrar ediyorum da Altın fiyatları çok yükseldi kaça aldın acaba

slmmm lkızlarrr...moralman cökükkk bii ivaziyetteyimm arar araa girerim insallah hepinizz öpuldünüzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…