- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.041
çok zor bi durum canım herzaman ki ilk akla gelen kıyafet ama düşünmek gerekir. Nelerden hoşlanıyor ki?
ayakkabı ve çanta en önem verdiği şeyler ama ben farklı bişe almak istiyorum kıyafette çok sıradan gibi oluyohiçte sevmem hediye seçmeyi arada kalıyorum her zmn [/QUOT
günaydın kızlar :))ayy seninkide cookk zor bişeymişşş hee Allah kolaylıkk versinn tatlımmm:)))
ayakkabı ve çanta en önem verdiği şeyler ama ben farklı bişe almak istiyorum kıyafette çok sıradan gibi oluyohiçte sevmem hediye seçmeyi arada kalıyorum her zmn [/QUOT
günaydın kızlar :))ayy seninkide cookk zor bişeymişşş hee Allah kolaylıkk versinn tatlımmm:)))
günaydınnn cnm aminnnn:)
günaydın cnm
öyle yapicaz galiba canim hani baska bir sansimiz yok
hani benim düsündügüm simdi askim gider annemlerle tanisir tamam sonra ben gidince ekimde iki haftaligina gidiyorum istemeye gelirler ertesi gün nisan olmaz hatta diyorum aile arasi yapalim yüzük takalim madem
icimizde güzel bir eglence vardi ama askima kavusayimda nasil olursa olsun hic gözümde yok baska seyler
insallah hersey güzel olur sizde dualarinizi eksik etmein canim hep birlikte hepimize toplu dua edelim
günaydın kızlarr
cnm baharın haklılık payı var ama bende senin gibi dünyanın nişanlımın etrafında döndüğünü düşünüyorum...onun her zaman önceliği ben oldum çünkü..tabiki arkadaşlarıylada görüşüyo ama ben biliyorumki onlarla olsa bile aklı daima bendedir:) QUOTE]
aramızda bazı arkadaslarla dusundugumuz bırseydı canım bu herkesın sevgılısı aynı olmaz tabıkı ama ben o arkadaslar ıcın yazmıstım bu dusunceyıı... arkdaaslarına daha cok vakıt ayırdıkları ıcın sıkayetcıyız de o bakımdan çözüm düşünüyorduk...
melek kimsecikler kalkmamışgaliba
Haftanın ılk gunu oldugu ıcın ofisi guzelce temızledım canımmm misss gibi oldu o yuzden gec kaldımmmm
günaydın kızlar :)))
günaydın canıımmmm
sen içini ferah tut tatlım dualarımız seninle ve gercekten de sıze o kadar alıstım kı dua ederken hep aklıma gelıyorsunuzz
Ben herseyın en guzelı olacagına emınım canım...
günaydın tatlııışşıımmmm
cnm baharın haklılık payı var ama bende senin gibi dünyanın nişanlımın etrafında döndüğünü düşünüyorum...onun her zaman önceliği ben oldum çünkü..tabiki arkadaşlarıylada görüşüyo ama ben biliyorumki onlarla olsa bile aklı daima bendedir:) QUOTE]
aramızda bazı arkadaslarla dusundugumuz bırseydı canım bu herkesın sevgılısı aynı olmaz tabıkı ama ben o arkadaslar ıcın yazmıstım bu dusunceyıı... arkdaaslarına daha cok vakıt ayırdıkları ıcın sıkayetcıyız de o bakımdan çözüm düşünüyorduk...
Haftanın ılk gunu oldugu ıcın ofisi guzelce temızledım canımmm misss gibi oldu o yuzden gec kaldımmmm
günaydın canıımmmm
ben konunun ne olduğunu anlamadım arkadaş öyle yazınca ona katıldığımı yazdım yanlış anlaşıldım galiba:)
Herkeseee ggüüüünaaayyyddııınnnnnn
Nişanlılarımızla kavgasız gürültüsüz patırtısız bir hafta geçirmemizi diliyoruummm
cnm baharın haklılık payı var ama bende senin gibi dünyanın nişanlımın etrafında döndüğünü düşünüyorum...onun her zaman önceliği ben oldum çünkü..tabiki arkadaşlarıylada görüşüyo ama ben biliyorumki onlarla olsa bile aklı daima bendedir:)
bu arada cnm seni nerden hatırladığımı buldum bende asker bekledim :)bizimde iş sorunumuz vardı çok kafama takardım ve ben uzun dönem bekledim o kadar dua ettimki bak şimdi aşkım 3 ay oldu geleli ve allaha şükür geldiği ilk hafta iş buldu:)sen içini ferah tut...
sen içini ferah tut tatlım dualarımız seninle ve gercekten de sıze o kadar alıstım kı dua ederken hep aklıma gelıyorsunuzz
Ben herseyın en guzelı olacagına emınım canım...
günaydın tatlııışşıımmmm
ben konunun ne olduğunu anlamadım arkadaş öyle yazınca ona katıldığımı yazdım yanlış anlaşıldım galiba:)
İNŞALLAH CANIM
cok güzelmis canim benim cok sevindim
süpermissss ayni topicte asker bekledik ayni topicte dügün günüün bekliyoruz ayni topicte bebekte bekleriz biz bu gidisleatarsa 38 sonunda uzun döneme dayanamazdim galiba Allahim dagina göre kar verirmis demekki dogruymus sabrindan dolayi kutluyorum seni tatlim:81:
yo yo yoo:96: sen beni yanlış anladın canım yaa ben de acıklama geregı duydumm neden oyle yazdıgımııı ama sanırım bıraz sert yazmısımmmkusura bakma nolur kimseyi kırmak istemem :93:
kızzllaarrrr şuanda çok mutluyum sevincimi sizinle paylaşmak istiyorum ama sizzz yoksuunuuuzzzzz
Bugün setimi aldııkkk çok beğenerek aldıımmm çok mutluyuummm :93:
hatta akşama size foto koyabiliriiimmm
slmmm lkızlarrr...moralman cökükkk bii ivaziyetteyimm arar araa girerim insallah hepinizz öpuldünüzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?