2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

selam hayırdır moralini bozan nedir arkadaşım ?
Aman canımm ya detler bitermiii izde sankıı hiç sorunuzmuz yokken nişanlımlaa atamalar yüzünden giriyozz birbirimize ben diyorumm izmir oo diyooo bursaa anlasamıyozzz bu konudaaa ne yapcamm bilmiyomm ikimizden biri pes edecek ama kimmmmmmmmmmmmmmmmm

Baharcım setinin çok merak ettim bana ısrarla set yerine bilezik aldırmaya çalışan sevgili kayınpederime inat set almakta ısrar ediyorum da Altın fiyatları çok yükseldi kaça aldın acaba

canım bugun 3 tane bılezık bır set aldık ınanır mısın 8000 lıra tuttu :26: fiyatlar cok uctu gercekten canım yaa. Setin fiyatı 2770 tl canım koyucam sımdı resmı

hayırlı olsun sağlıkla tak setini merak ettim nasıl bişey aldığını

tesekkur ederım tatlıımmm :)) koyucam sımdı resmını

slmmm lkızlarrr...moralman cökükkk bii ivaziyetteyimm arar araa girerim insallah hepinizz öpuldünüzzzz

girmezsenn küserim zateeennnn sekerım gırceksın tabıkkıı gececek hepsı ınan banaaa... sanırım suanda da tercıh konusunda anlasamıyormussunuz ama orta yol bulunacaktır ınanıyorum ben bunaa

baharcmmmmm cok merak ediyorummm setiniii topicin ilk setiii

aynen canım yaa sanırım ilk setı ben alddııımmm darısı hepınızın basına ınsalllaaahhhhhhh

ahh canım benım yaaa anlasıcaksınız enınde sonunda bılıyoorruummm uzme tatlı canını sen bızı de merakta bırakmaa lütfenn Ebru gibiii :26: bak gitti gelmedi bidahaa teli olsa arıcam inan ki cok alıstım ben sizeee :44:

dün gece hic uyumadim ben yaaa saat 3 oldu 4 oldu 5 oldu 6 oldu 7 de de saatim caldi uyandim sabah uyandigimda kendimi tokatlayasim geldi resmennn!!! simdi yaticam o yüzdenn sen daha burdamisin baharcimmm

dün gece hic uyumadim ben yaaa saat 3 oldu 4 oldu 5 oldu 6 oldu 7 de de saatim caldi uyandim sabah uyandigimda kendimi tokatlayasim geldi resmennn!!! simdi yaticam o yüzdenn sen daha burdamisin baharcimmm

benimde yatmam lazım canım yaa sahura kalkacagız zaten dahaa cok uykusuz kalıyoruummm :26:
hadi hayırlı geceler canım sana Allah rahatlık versin rüyanda sevdiceğini görürsün inşallah öptüm canım çookkk

kızllaarr ne istiyorum suanda biliyor musunuuzzz...
Saat 12 bucuk olsun kosa kosa eve gideyim yatacıgıma gireyim 1 saat kestireyim istiyoruumm
Benim karnım acıkmıyor susamıyorum da ama sahura kalktıgım ıcın cok uykum geliyoorrr hep uyumak istiyoruummm

bende hiç susamam ama kurt gibi acıkıyorumcnm sen hazirandamı evleniyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…