- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.061
Aman canımm ya detler bitermiii izde sankıı hiç sorunuzmuz yokken nişanlımlaa atamalar yüzünden giriyozz birbirimize ben diyorumm izmir oo diyooo bursaa anlasamıyozzz bu konudaaa ne yapcamm bilmiyomm ikimizden biri pes edecek ama kimmmmmmmmmmmmmmmmmselam hayırdır moralini bozan nedir arkadaşım ?
Baharcım setinin çok merak ettim bana ısrarla set yerine bilezik aldırmaya çalışan sevgili kayınpederime inat set almakta ısrar ediyorum daAltın fiyatları çok yükseldi kaça aldın acaba
hayırlı olsun sağlıkla tak setinimerak ettim nasıl bişey aldığını
slmmm lkızlarrr...moralman cökükkk bii ivaziyetteyimm arar araa girerim insallah hepinizz öpuldünüzzzz
baharcmmmmm cok merak ediyorummm setiniii topicin ilk setiii
Aman canımm ya detler bitermiii izde sankıı hiç sorunuzmuz yokken nişanlımlaa atamalar yüzünden giriyozz birbirimize ben diyorumm izmir oo diyooo bursaa anlasamıyozzz bu konudaaa ne yapcamm bilmiyomm ikimizden biri pes edecek ama kimmmmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy cok güzelmis bitanemmgüle güle kullannn
teşekküürrr eederiimm canım ben de çookk beğenerek aldım gerçektennn Allaha çok şükür gönlüme göre buldumm
Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip eder insallah canimmm
dün gece hic uyumadim ben yaaa saat 3 oldu 4 oldu 5 oldu 6 oldu 7 de de saatim caldi uyandim sabah uyandigimda kendimi tokatlayasim geldi resmennn!!!simdi yaticam o yüzdenn sen daha burdamisin baharcimmm
çok hoşmuş sağlıkla kullan cnm:)
günaydın canım
setin güzelmiş güle güle kullan
kızlar merhabalar:)kimseler yok
kızllaarr ne istiyorum suanda biliyor musunuuzzz...
Saat 12 bucuk olsun kosa kosa eve gideyim yatacıgıma gireyim 1 saat kestireyim istiyoruumm
Benim karnım acıkmıyor susamıyorum da ama sahura kalktıgım ıcın cok uykum geliyoorrr hep uyumak istiyoruummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?