2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

haziranda allahın izniyle ama okuyorum ben sınav programıma bağlı onun belli olmasını bekliyorum tam tarihin belli edilmesi içinsizin peki

bizde 2 haziran dıye konuştuk bakalm ama belki 9 u da olur.kasımda yer tutucaz.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah..zaman çabuk geçıo hele hazırlık yaparken gö açıp kapatıncaya kadar tarıhımz gelmş olck kısmetse..hepimiz çok mutlu olalım.. sen hangi şehirdesn

malatya pek düğün salonları sorun olmuyo burda

allah nasip ederse benimde haziranda ama küçük şehirde yaşıyorum şimdiden düğün salonu tutmadık kışın tutacaz cnm

hayırlısı olsun canım benimm... Biz de kucuk yerdeyız ama masallah sımdıden tutulmaya baslandı salonlar bız de ısteedıgımız salon olsun dıye erkenden tuttuk

ee kızlar hazırlıklar ne alemde peki ...........

hazırlıklar son gaz devam canımmm.. İlk sayfada çeyizlerimizi paylastık zaten kızlar gordunuz mu bılmıyorum sız de yazın da lıstelerı sızınkılerı de paylasalım

cok guselmıs cnm gule gule kullanmayı nasıp etsın rabbım

amiiinnn canım cümlemize inşallah çok teşekkürler

Çok güzel maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hayatım. Darısı başımıza inşallah ama çok pahalı yaa bi yandan istiyorum bi yandan kıyamıyorum nişanlıma nası alcak bunları

üzülme cnm illa bu kadar pahalı şeyler almak zorunda deil ki ..maksat adet yerini bulsun..ne insanlar war eşinin durumu yok diye sahte set alıorlar ..herkesten gizliorlar..üzülme ...

Üzme canını tatlım bunlar tatlı sorunlar, Allah daha büyüğünü vermesin anlaşırsınız inşallah haber verirsin bakalım kim kazanacak ama ben her halükarda aşk kazanacak diyorum

üzülme cnm illa bu kadar pahalı şeyler almak zorunda deil ki ..maksat adet yerini bulsun..ne insanlar war eşinin durumu yok diye sahte set alıorlar ..herkesten gizliorlar..üzülme ...

Haklısın canım ama şöyle birsey var annemler de aynı durumdaa borcda olsa alırlar bılıyorum keske iki tarafta almasa ama anneme aldırıp karşı tarafa almayın diyemem zaten en uygununu beğenmeye çalışırım maksat mutluluk değilmi...

haklısın cnm..allah gönlüne göre wersin..

haklısın cnm..allah gönlüne göre wersin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…