- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.101
Çok güzel maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hayatım. Darısı başımıza inşallah ama çok pahalı yaa bi yandan istiyorum bi yandan kıyamıyorum nişanlıma nası alcak bunları
merhaba kızlarrrr :)))nasılsınız kızlarr?? baharcımm setinn cokk hoşş güle güle kullan canımmm.benim nişanda ttakıldı ben seçmedim kayımpederim kendi kafasına göre almış nişanlım begenmessın diye değiştirmişm ama ben yıne takamam galiba sevmiyorum.oyusden onu bozup bilezık alıcam 3 tane alınıyo normallerden bide su arastırmayıı yaptım kıslar bilesık alırken işleemeyee fazla takılmayınnn cunkuu satarken işçilik yüzünden baya düşüyo.düz almayı düşünüyorum ben niişanlım zor duruma dusmesın dıye 3 te düğünde takar öle canlarr pek keyfımm yokk ama sizi takipp ediyorumm hee bugunnn can sıkıntısından attım kendımı carsıyaa biraz ceyizlik aldım.sunuda söylemek ıstıyorumm carfur varsa yakonlarınızda borcamlarda süper ındırımm var bilginize öpulduuzzz kızlarrrrr:)))
haklısın cnm..allah gönlüne göre wersin..
aaaa neden öyle diyosun canım yaa kendimi kötü hissettim bak şimdi :78: illa bu kadar pahallı alacaksınız diye bir kaide yok ki bitanemm daha uygunları güzelleri de var araştırırsınız alırsınızz... boyle seylerı takma sakın kafana Allah yuva kurcak insana yardım edermiş tatlım tamam mıı
Sağol tatlım inşallah herşey güzel olur, burda konuşup paylaşınca içim rahatlıyo sanki yalnız olmadığımı hissediyorum. Güzel sözlerin için sağol canım inş bende paylaşırım burda aldıklarımızı
hosgeldin ebruuuuuuuum ah canim bizde seni özledikkkkkk
ilk setimiz alindi hayirlisi olsun bakalim ikinci kim olacak
hosbuldukk tatlimmm... evet gordummm bahar setini cok beyendim cok guzelll bende model ariyorum yaptirmak icin;ama bilmiom yaa offf sen nasilsin bakalimm nasil gidiyoo
2012 ohoooooo daha çok var ..gün olur devran dönem..
2012 ohoooooo daha çok var ..gün olur devran dönem..
nasil olsun canim iyiyiz cok sükürr yeni iftar yaptim sayilirr...
sen yokken birazcik daraldim depresyona girdiydim kizlar tuttu cekti beniii
spora asiliyorum pilates power plate Allahimmmm zayiflamam gerekiyorrrr askim gelecek bir bucuk ay icinde sürpriz yapicam
:)))) canim yaaa bende buraya giremedigim zaman depresyonlaydimm CANIMDA COK SIKILDII
power plates vuvv cok SIKILAStirdigini zayiflatgini duydmm valla ben suan evdekiyle idare ediyomm kendi cabalarim ile 5 kilo verdim bi 5 kilo daha verirsenn dugune kadar iyi olucak benim icin dahada vermemm ,,,hadi bakalim cok az kalmisss kocisinee:)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?