2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Çok güzel maşallah Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin hayatım. Darısı başımıza inşallah ama çok pahalı yaa bi yandan istiyorum bi yandan kıyamıyorum nişanlıma nası alcak bunları

aaaa neden öyle diyosun canım yaa kendimi kötü hissettim bak şimdi :78: illa bu kadar pahallı alacaksınız diye bir kaide yok ki bitanemm daha uygunları güzelleri de var araştırırsınız alırsınızz... boyle seylerı takma sakın kafana Allah yuva kurcak insana yardım edermiş tatlım tamam mıı

merhaba kızlarrrr :)))nasılsınız kızlarr?? baharcımm setinn cokk hoşş güle güle kullan canımmm.benim nişanda ttakıldı ben seçmedim kayımpederim kendi kafasına göre almış nişanlım begenmessın diye değiştirmişm ama ben yıne takamam galiba sevmiyorum.oyusden onu bozup bilezık alıcam 3 tane alınıyo normallerden bide su arastırmayıı yaptım kıslar bilesık alırken işleemeyee fazla takılmayınnn cunkuu satarken işçilik yüzünden baya düşüyo.düz almayı düşünüyorum ben niişanlım zor duruma dusmesın dıye 3 te düğünde takar öle canlarr pek keyfımm yokk ama sizi takipp ediyorumm hee bugunnn can sıkıntısından attım kendımı carsıyaa biraz ceyizlik aldım.sunuda söylemek ıstıyorumm carfur varsa yakonlarınızda borcamlarda süper ındırımm var bilginize öpulduuzzz kızlarrrrr:)))

cookkk teşlekkürler Cereniimmm Bileziklerimi de düz aldım tatlım ben de.... ayyy heyecan yaptım dun cok sankı dugun yarın gıbı geldı bıanda bu arada bugun 500 tl kar yapmısız altında ne olacak bu altının halııı :44:

Sağol tatlım inşallah herşey güzel olur, burda konuşup paylaşınca içim rahatlıyo sanki yalnız olmadığımı hissediyorum. Güzel sözlerin için sağol canım inş bende paylaşırım burda aldıklarımızı

üzülme ya cnm benimde henüz altın olarak hiçbirşeyim alınmadıallah evlenene yardım edermiş merak etme

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa yaptigim yardim konusundan dolayi banladimm o yuzden 3 gun giremedimm ama yinede sizi takip edebilldimmmm

aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldinizzzzzz

baharcimm setini cok beyendimm hangi markanin o modell sanki ben onu gordum bi yerdeeennnnnn

eee ben yokkken neler yaptiinizz bakalimmm sizi cok ozledimmm valla 3 gun nasil gecti bilmiyorummm sohbetii ozledimmm umarimm bugun burda olrsunuzz kizlarrr

bahar canim yaa nasilda meraklanmissinnn (((( kiz baharr keske altinin dusmesini bekleseydinizzz bizde alicazda simdi dusmesini bekliozzz bide ben model ariyorum kafama gore daha bulamadimmm

eee kizlar hadi neerdesinizzzz

hosbuldukk tatlimmm... evet gordummm bahar setini cok beyendim cok guzelll bende model ariyorum yaptirmak icin;ama bilmiom yaa offf sen nasilsin bakalimm nasil gidiyoo

nasil olsun canim iyiyiz cok sükürr yeni iftar yaptim sayilirr...

sen yokken birazcik daraldim depresyona girdiydim kizlar tuttu cekti beniii

spora asiliyorum pilates power plate Allahimmmm zayiflamam gerekiyorrrr askim gelecek bir bucuk ay icinde sürpriz yapicam

:)))) canim yaaa bende buraya giremedigim zaman depresyonlaydimm CANIMDA COK SIKILDII

power plates vuvv cok SIKILAStirdigini zayiflatgini duydmm valla ben suan evdekiyle idare ediyomm kendi cabalarim ile 5 kilo verdim bi 5 kilo daha verirsenn dugune kadar iyi olucak benim icin dahada vermemm ,,,hadi bakalim cok az kalmisss kocisinee:)))))

sorma canim ya herkes öyle diyor haftada 2 kez power plate bu haftada pilates toplari falan geliyorrrr yemegide azalttim baya baya bi 12 kilom var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…