2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

slmm kızlarrrr nasılsınızzz??ooo bayaaa kalabalığızz bugunn aman allah nazarlardan sakınsınn

sorma canim ya herkes öyle diyor haftada 2 kez power plate bu haftada pilates toplari falan geliyorrrr yemegide azalttim baya baya bi 12 kilom var

saglikli bi sekilde dugune kadar verirsin cnm insallah ama sakin sok diyetler falan yapma haaa verdigin gibi geri alirsin kilolari ben 5 kiloyu 5 ay icinde verdim yaws yawsss

saglikli bi sekilde dugune kadar verirsin cnm insallah ama sakin sok diyetler falan yapma haaa verdigin gibi geri alirsin kilolari ben 5 kiloyu 5 ay icinde verdim yaws yawsss

canim yaa herkes öyle diyorda bende öyle degil hani ben 93 kilodan 69 a düstüm sok degilde hizli hizli veriyorum....

3 yildir sadece 4 kilo aldim oda gecen ramazdan cok cok yedim gecen yil

aldimm hani bence iyi bir snuc sporsuz verdim

ben hizli veriyorum ama iradem az sanirim

anladim canimmm verirsin ama yaaa dugune kadarr o kiloyuuuu.... bende irade super yemicem dedinmii asla agzima bisey girmiyoo..kuralli bisekilde sabah bu oglen su aksam bunu yyicem diyorumm uyguluyorum cok sukur..toplum icersindede yemek verilirken bile yemiyorumm

neyse kızlar ben kaçarrrrr kafamm bii dünyaaa takip edicemm sizi bana dua edinn lütfennn öpuldünüzzz ii gecelerrrrrr:)))))

çokk soru soruyorum ama nedenı neymişş bi zarar mı vermişsinn cokk saçma yaaaa

estagfirullah cnm benim cok soru sormuyonki :))) yaa birincisi melekler yardimi bolumune konuyu acmam gerekiyormus bide sey bi mesaji bir cok kez yere yapistirirsam bu ceza almama sebeb oluyormus ondaannn

canimmmm insallah yaaa su bir bucuk ayda 8-10 kg versem gerisi gelir hani nisanima vermis olmak istiyorum nisan ekim sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…