- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.121
slmm kızlarrrr nasılsınızzz??ooo bayaaa kalabalığızz bugunn aman allah nazarlardan sakınsınn
sorma canim ya herkes öyle diyor haftada 2 kez power plate bu haftada pilates toplari falan geliyorrrr yemegide azalttim baya baya bi 12 kilom var
slmmmm cnm hosgeldinnnn dimi yaaa
saglikli bi sekilde dugune kadar verirsin cnm insallah ama sakin sok diyetler falan yapma haaa verdigin gibi geri alirsin kilolari ben 5 kiloyu 5 ay icinde verdim yaws yawsss
slmm kızlarrrr nasılsınızzz??ooo bayaaa kalabalığızz bugunn aman allah nazarlardan sakınsınn
as cerencimmmmm iyizzzzz sen nasilsinnnnnn
canim yaa herkes öyle diyorda bende öyle degil hani ben 93 kilodan 69 a düstüm sok degilde hizli hizli veriyorum....
3 yildir sadece 4 kilo aldim oda gecen ramazdan cok cok yedim gecen yil
aldimm hani bence iyi bir snuc sporsuz verdim
ben hizli veriyorum ama iradem az sanirim
ii olmaya calışıyorum tatalımm amaa sükürr yinede.ebrucum ya ben neden giremediğini anlamdımm 3günnokudum mesajınıı amaa:)))
ceza aldim canim yaaa(( afrika mesaji yuzundenn olsunn degerr:)))
bana nıye vermedilerkiii bende attım bence baska bişeydendir mesaj gelmedimiiii????
geldi geldi msjj o konu yuzunden cnmm :))))
çokk soru soruyorum ama nedenı neymişş bi zarar mı vermişsinn cokk saçma yaaaa
anladim canimmm verirsin ama yaaa dugune kadarr o kiloyuuuu.... bende irade super yemicem dedinmii asla agzima bisey girmiyoo..kuralli bisekilde sabah bu oglen su aksam bunu yyicem diyorumm uyguluyorum cok sukur..toplum icersindede yemek verilirken bile yemiyorumm
canimmmm insallah yaaa su bir bucuk ayda 8-10 kg versem gerisi gelir hani nisanima vermis olmak istiyorum nisan ekim sonu
bir bucuk ay icinde 8 - 10 kkilo fazla deilmi cnm yaa sagligina dikkat ett kilo vermek isterken saglini bozma cnm cok dikkat et
ayyy nerelerdesinizzzz hatunlarrrr
burdayimmmmmmmmmm set modellerine bakiyorummmmmmmmm yaaa bu aya kadar model bulmam lazim yaptirmm icinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?