- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.141
valla benim alyans cok kolaya geldii kafamda belirledim modelii.. gittimm aldimm ciktimm... bi alyans var hem soz hem nisan hemde evlilik tek bir alyans kullanicam
vuvv cok guzelll beyazi severimmmm guzel bu modelll tektas taicakmiisin mesela benim parlaklar uzun alyans kalin bide tektas takiomm kotu durmuyo eger parmaklairn kisaise biraz incelt alyansinii derimm ama model guzell zaten byeaz harika
baharcım sorması ayıp salonu ne kadara tuttunuz:)
Sağol tatlım inşallah herşey güzel olur, burda konuşup paylaşınca içim rahatlıyo sanki yalnız olmadığımı hissediyorum. Güzel sözlerin için sağol canım inş bende paylaşırım burda aldıklarımızı
kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yaa yaptigim yardim konusundan dolayi banladimmo yuzden 3 gun giremedimm ama yinede sizi takip edebilldimmm
aramiza yeni katilan arkadaslar hosgeldinizzzzzz
baharcimm setini cok beyendimm hangi markanin o modell sanki ben onu gordum bi yerdeeennnnnn
eee ben yokkken neler yaptiinizz bakalimmm sizi cok ozledimmm valla 3 gun nasil gecti bilmiyorummm sohbetii ozledimmm umarimm bugun burda olrsunuzz kizlarrr
bahar canim yaa nasilda meraklanmissinnn(((( kiz baharr keske altinin dusmesini bekleseydinizzz bizde alicazda simdi dusmesini bekliozzz bide ben model ariyorum kafama gore daha bulamadimmm
bahatt tatlimmmmmmmmmmmmmmmmmm bu harikaaaa sanada cok yakismisss guzel gunlerde kullanmak nasip olsun canim ozledinmi beni bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
gunaydinnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz sahuru yaptimm yatmadan once size yaziyim dedim :)))) ben mukabeleden sonra saat 13:10 da burda olucammm ona goree:))) burda olunn optummmmm sizii
hooşgeellddiiiinnnnnnnnnn
canım inanırmıssıınnn ben sormadım nısanlıma kaca tuttunuz dıye hıc ama duyumlarıma göre 2500 tlymiş canım salon artı pasta geri kalanı bize ait yine...
aaa çok uygun tutmuşsunuz bizim burda güzel bi salon dört beş milyar:)
kıslarrr nabersiniz napıyonuz bakimmmm
kizlarrrr selamm nasilsinizz ay cok yoruldumm oruclu oruclu alisverise gittim ve bittim yani nisanlima hediye aldim kayinvalideyede hediye aldimm oh kurtuldum hediye derdinden :)))
insan oruçlu oruçlu gezınce bi hararet oluyoo yaa(ee ebrucum ne aldın nişanlınaa ne alsam diye söylüyodunda :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?