2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

valla benim alyans cok kolaya geldii kafamda belirledim modelii.. gittimm aldimm ciktimm... bi alyans var hem soz hem nisan hemde evlilik tek bir alyans kullanicam

vuvv cok guzelll beyazi severimmmm guzel bu modelll tektas taicakmiisin mesela benim parlaklar uzun alyans kalin bide tektas takiomm kotu durmuyo eger parmaklairn kisaise biraz incelt alyansinii derimm ama model guzell zaten byeaz harika

yok maasallahi var ellerimin daha denemedim nasil durur falan bilmiyorum :78:

belki tektasi sol alyansi saga takarim herkes genellikle ayni parmaga takiyor ama degilmi

gunaydinnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz sahuru yaptimm yatmadan once size yaziyim dedim :)))) ben mukabeleden sonra saat 13:10 da burda olucammm ona goree:))) burda olunn optummmmm sizii

baharcım sorması ayıp salonu ne kadara tuttunuz:)

canım inanırmıssıınnn ben sormadım nısanlıma kaca tuttunuz dıye hıc ama duyumlarıma göre 2500 tlymiş canım salon artı pasta geri kalanı bize ait yine...

tabıkı paylasacaksın canım yaa sen hıc merak etme hersey cok guzel olacak bırlıkte atlatıcaz bu ozlem dolu gunlerı

canıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hoşgelddddddiiiiinnnnnnnnnnn
nasıl merak ettim seni anlatamam canım yaaa
canım altın bıranda artmaya baslayınca kayınvalıdemler karar vermısler gıdısat kötü diye yılbasında gramı 150 yı gorcek dıyor ekonomıstler bızde aldık valla ne bıleyım ama ınanır mısın 1 günde 500 tl kar yaptık

bahatt tatlimmmmmmmmmmmmmmmmmm bu harikaaaa sanada cok yakismisss guzel gunlerde kullanmak nasip olsun canim ozledinmi beni bakimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

teşekküürrrr ederiiimmmmm tatlışşıııııımmmmmmmm darısı en kısa zamanda senin de başına inşalllaaahhhhh
özlemem mi canım ya ben bu kadar Burak'ı merak etmemısımdır heralde hergun gırıp baktım burda mısın diye yok oldugunu gorunce ne kadar uzuldum. özelden mesaj attım kabul etmıyormussun ya da banlandıgın ıcın oyle olmustur. ama cokk uzuldum veee cookkk ozledıımmmmm seniiiii

gunaydinnnnn kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasilsinizzz sahuru yaptimm yatmadan once size yaziyim dedim :)))) ben mukabeleden sonra saat 13:10 da burda olucammm ona goree:))) burda olunn optummmmm sizii

ınsallah burda olmaya calısıcam canım sohbetımız kaldıgı yerden devam etsın artık yeteeeeerrrrrrrr

kızlarrrrrrrrrrrr günaydınnnnnn:))) naparsınızzz?? ben hala tercıhlerle ugraşıyorummm ilk sıralara izmir yazdırdım zorla falan amaa bakalımmm ne olacakk:))

selam kizlarr:))))) baharrcikkk 4 saat sonra gelirim nisanlima hediye almaya gidiyorumm bu arada msn kullaniyormusun adreslerimizi verelimki bi daha banladimizda :) haberdar olalim birbirlerimizde hahahah

kizlarrrr selamm nasilsinizz ay cok yoruldumm oruclu oruclu alisverise gittim ve bittim yani nisanlima hediye aldim kayinvalideyede hediye aldimm oh kurtuldum hediye derdinden :)))

kizlarrrr selamm nasilsinizz ay cok yoruldumm oruclu oruclu alisverise gittim ve bittim yani nisanlima hediye aldim kayinvalideyede hediye aldimm oh kurtuldum hediye derdinden :)))

insan oruçlu oruçlu gezınce bi hararet oluyoo yaa(ee ebrucum ne aldın nişanlınaa ne alsam diye söylüyodunda :))

insan oruçlu oruçlu gezınce bi hararet oluyoo yaa(ee ebrucum ne aldın nişanlınaa ne alsam diye söylüyodunda :))

aynen ole cnm yaaa... ne aldimm sarardan gomlek aldimm tepehomeden kupa aldim ama cok guzel kupaa kupanin uzerinde ucak var sevgiliside asagida ucakdan kalpler dusuyo kizin ustunee ay tam bizlik :))) ole bi model cok sekerr :))kayinvalidemede tepehomedan cerceve aldim incilii ama superrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…