- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.161
aynen ole cnm yaaa... ne aldimm sarardan gomlek aldimm tepehomeden kupa aldim ama cok guzel kupaa kupanin uzerinde ucak var sevgiliside asagida ucakdan kalpler dusuyo kizin ustunee ay tam bizlik :))) ole bi model cok sekerr :))kayinvalidemede tepehomedan cerceve aldim incilii ama superrr
güüünaaaayydddınnnn...........
istanbulda nası bi hava var böyle yahuu kış geldiii sankiiiiii......
selam kizlarr:))))) baharrcikkk 4 saat sonra gelirim nisanlima hediye almaya gidiyorumm bu arada msn kullaniyormusun adreslerimizi verelimki bi daha banladimizda :) haberdar olalim birbirlerimizde hahahah
kizlarrrr selamm nasilsinizz ay cok yoruldumm oruclu oruclu alisverise gittim ve bittim yani nisanlima hediye aldim kayinvalideyede hediye aldimm oh kurtuldum hediye derdinden :)))
günaydınnnnnnnnnn
güüünaaaayydddınnnn...........
istanbulda nası bi hava var böyle yahuu kış geldiii sankiiiiii......
günaydın canımsakarya da da aynı ruhumu sıkıyor
yaaa kızlar çok moralim bozulduuu :26:
ne gelinlik beğenebiliyorum ne gelin saçı ne de davetiye
kac tane site gezdım sımdıye kadar ama daha nasıl bır model ıstedıgıme bıle karar verebılmıs degılım bu da benım cok canımı sıkmaya basladıı
iyi yapmışsın tatlımmmm gördüm ve çookkk beğendim hepsi de çokk güzelAllah mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah tatlım
zaten gelinliğimi subatta falan alıcaz da tatlım ne bıleyım en azından kafamda bır model olsa daha rahat begenırdım boyle bombos kafayla gıtmek ıstemıyorum gelınlıkcılere :26:
tatlım sen gelınlık bulamadın ben daha nısanlıga bıle karar veremedım. ınan hıc bısı yok kafamda gıtcem modellere baktıkca kafamda bısıler sekıllenır dıe umut edıyorum. ama benımde gelınlıkle ılgılı bı kac model var dusundugum. sende sıkma hıc kendını bı gun cık gez kafanda zaten o zmn bısıler sekıllenır. bak ben gelınlıkle ılgılı begendıgım bı model eklıyım
Eki Görüntüle 239046
model cok guzel tatlım da ben kuyrugunu pek uzun dusunmuyorum oynarken sorun oluyormus oyle dıyor uzun kuyruklu alanlar hatta bır arkadasımdan bılıyorum dugununde sureklı kızın kuyrugunu topladırlar gelen gecen bastı en sonunda tuttuk ıgneledık yukarıya doğru
selaaaam herkeeeseeeee
bende bendeee varıımmm 2012 gelin adayları arasında:):)
gerçi 3 eylülde nişanlanıyoruz daha ama mayıs gibi de düğün düşünüyoruuuuz inşallaaah
hayırlısıı olsn inşşaallaaahhmutlulukla dilermmmmm+ hoşgeldnnn
selaaaam herkeeeseeeee
bende bendeee varıımmm 2012 gelin adayları arasında:):)
gerçi 3 eylülde nişanlanıyoruz daha ama mayıs gibi de düğün düşünüyoruuuuz inşallaaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?