2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

ayyy bır model begendım canım harıka yaaa asık oldum resmen ılk defa oluyor boyleee
model buu
Eki Görüntüle 239086

baaak buldn bile gördn müüü inşallah istedklermzi bulablrz cnm ya bn dıktrmek taraftarı dıılm pek uzerımde görmek ıstıorum önce..yoksa begenmem falan çok üzülürm snra butun gun suratm asık olurum..aylarca planla hayal et bekle ıstedgn gbi olmasn..allah korusun..inşallah herşey gönlümüzce olur hayırlsıyla..

Son düzenleme:

amiiinn canım ınsallahhhh
ben de dıktırme almam zaten canım benımmm hazır ıstıyorum ve sanırım ben de kuyruklu ıstıyorum madem dugmelı yapıyorlr artık o zaman hıc fena olmazzzz

benımde cok uykummm vaarrrrrrrr :84::84:

ayyy canimmm yaaa ramazanda cok dengem sasti ya inanirmisin tüm gece özüme uyku girmiyor bizde´iftar ve sahur arasi sadece 6 saat var

hani iftari yap yat falan saat 12 1 oluyor 4 te geri kalk 7 de ise gittt anam mosmor gözlerle geziyorum iyxiki kociss görmüyor beni bu sekilde korkardi alim Allah:82:

selam kızlarr ben ne zaman gelını olacagım bellı degıl D normal sartlarda 2012 hazıranda dugun yapacaktık sımdı bakıyoruzda ozaman kadar beklemenın ne anlamı var nısanlımın halasının esyalı kıraya verdıgı bır ev vardı o evı mutayıte verınce esyalar kaldı mutayıt esyaları sıfır daıre bır eve otekı ev yapılana kadar tasıdı bızde dırek evlenıp orada oturalımm dugunumuzu ıstedıgımız gıbı yapalım esyayıda yavas yavas kendı paramızla yaparız zaten esya var dıyoruz bu yuzden bayramda erkene aldıgımızı nısanlım babama acıklayacak sanırım kasımda bana yolll gorunuyor DD

aaa kısmet işte cnm göruomsn :) allah mutlu etsn hayırlısı hangısıyse o tarıhte olsn cnmm

ıste bosbosuna beklemeekk aman ceyızım tam olsun dıye ugrasmak yerınee evlenırım mısss mıss sevdıgım adamlaa elele kurarız yuvamızı dıyoruzz hem ozaman aldıgınız esyaya karısan gorusende olmaz toplu alısverıslere gıtme falanda yok ıyı degılmı sızce bu fıkır bırde ıstanbul ve mersınde dugun yapcazzz ıstanbuldakı dugun ıcın tavsıyelerınız varmı D

selamm kizlar cok yorucu bir gun gecirdimm.. yengem yani abimin esii acil hastaneye kaldirdik apandis ameliyati gecirdi acil bi sekilde geceden beri ayaktayim hic uyumadim ve orucumm suan basim cok kotuu cok uykum var(( o yuzden giremedim

selamm kizlar cok yorucu bir gun gecirdimm.. yengem yani abimin esii acil hastaneye kaldirdik apandis ameliyati gecirdi acil bi sekilde geceden beri ayaktayim hic uyumadim ve orucumm suan basim cok kotuu cok uykum var(( o yuzden giremedim

ayyy gecmis olsun ebrummm Allahim acilk sifalar versin bir an önce...yat dinlen bu gece kuzummm

Ayy çok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin ben evde olduğum halde bugun zor gecti hemen yat dinlen şekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…