- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.181
hosgelmis yeni gelinciklerrrr
calisiyorum gözümden uyku akiyorrr :84:
hosgelmis yeni gelinciklerrrr
calisiyorum gözümden uyku akiyorrr :84:
ayyy bır model begendım canım harıka yaaa asık oldum resmen ılk defa oluyor boyleee
model buu
Eki Görüntüle 239086
baaak buldn bile gördn müüüinşallah istedklermzi bulablrz cnm ya bn dıktrmek taraftarı dıılm pek uzerımde görmek ıstıorum önce..yoksa begenmem falan çok üzülürm snra butun gun suratm asık olurum..aylarca planla hayal et bekle ıstedgn gbi olmasn..allah korusun..inşallah herşey gönlümüzce olur hayırlsıyla..
benımde cok uykummm vaarrrrrrrr :84::84:
amiiinn canım ınsallahhhh
ben de dıktırme almam zaten canım benımmm hazır ıstıyorum ve sanırım ben de kuyruklu ıstıyorum madem dugmelı yapıyorlr artık o zaman hıc fena olmazzzz
selam kızlarr ben ne zaman gelını olacagım bellı degılD normal sartlarda 2012 hazıranda dugun yapacaktık sımdı bakıyoruzda ozaman kadar beklemenın ne anlamı var nısanlımın halasının esyalı kıraya verdıgı bır ev vardı o evı mutayıte verınce esyalar kaldı mutayıt esyaları sıfır daıre bır eve otekı ev yapılana kadar tasıdı bızde dırek evlenıp orada oturalımm dugunumuzu ıstedıgımız gıbı yapalım esyayıda yavas yavas kendı paramızla yaparız zaten esya var dıyoruz bu yuzden bayramda erkene aldıgımızı nısanlım babama acıklayacak sanırım kasımda bana yolll gorunuyor DD
ayyy bır model begendım canım harıka yaaa asık oldum resmen ılk defa oluyor boyleee
model buu
Eki Görüntüle 239086
selamm kizlar cok yorucu bir gun gecirdimm.. yengem yani abimin esii acil hastaneye kaldirdik apandis ameliyati gecirdi acil bi sekilde geceden beri ayaktayim hic uyumadim ve orucumm suan basim cok kotuu cok uykum var(( o yuzden giremedim
selamm kizlar cok yorucu bir gun gecirdimm.. yengem yani abimin esii acil hastaneye kaldirdik apandis ameliyati gecirdi acil bi sekilde geceden beri ayaktayim hic uyumadim ve orucumm suan basim cok kotuu cok uykum var(( o yuzden giremedim
model buu
Eki Görüntüle 239086
mrb arkadaşlar bende haziranda nişanlandım 2012 geliniyim yani bende
ayyy gecmis olsun ebrummm Allahim acilk sifalar versin bir an önce...yat dinlen bu gece kuzummm
Ayy çok geçmiş olsun tatlım Allah şifa versin ben evde olduğum halde bugun zor gecti hemen yat dinlen şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?