- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.201
selamm kizlar cok yorucu bir gun gecirdimm.. yengem yani abimin esii acil hastaneye kaldirdik apandis ameliyati gecirdi acil bi sekilde geceden beri ayaktayim hic uyumadim ve orucumm suan basim cok kotuu cok uykum var(( o yuzden giremedim
evett benimde öle biii sorunum var canımmm buyuk ıhtımalle dıkılecek benimkideeAyy inanamıyorum baharcım bu nmodel benimde çoook beğendigim bi model özellikle işlemeli olması, ama ben tesettürlü olduğum için beğensemde bu olur diyemiyorum
hatunlar coook bitkinimmmm...
power plate ardindan bi saat yürüyüs iftara bi saat var biraz kestirip geliyorum
kızlarrrrrrr yaa neredesınızzzz nerde eskii sohbetlerrrrrr kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 239387
kizlar bu gelinligi cok sevdim nerede buldum hatirlamiyorum sey aslinda yüzünüde kapatamadim ama kk dan da bulmus olabilirimmm :18: size göstermek istedim böyle birsey hosuma gidiyor
hımmm ama benım omuz askısı hosuma gıtmedıı bence daha gusel modellerr bulursun yaa ama yınede zevk meselesii:))
bakalim nasil birsey nasip olacakkkk ayyyyyy nerede bu kizlarr yaaa hepsi kocis yaninda ayip ayip olan var olmayan var
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy burdayim ama cok kotuyummm midem falann (( nbrsiniz bakalim bugun baharda yokk
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldimmmmmmmmm sorry kizlarr ya size bisey sorucammm nisanlimin kuzeni evlenicek ilk once nisan yapmamaya karar verdiler bende dugune giyeceklerimi tasarladim hazirladim yarinda alicaktim ama bugun nisanlim nisanda yapicaklarmisdediii of ben simdi ne giyinicemmm ..duugn icin sifon bol pileli pnt alicaktim ipekyoldan ..vizon rengi uzerine krem yada beyz ceket icine pudra renklerinden gomlek yada badi ayakkabimda o renklerde olucaktii.. simdi nisan olucak dedi.. nisanda bu yazdiklarimi alsam dugunde ne giyincem peki yaaa abiye falan giyinememm
geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldimmmmmmmmm sorry kizlarr ya size bisey sorucammm nisanlimin kuzeni evlenicek ilk once nisan yapmamaya karar verdiler bende dugune giyeceklerimi tasarladim hazirladim yarinda alicaktim ama bugun nisanlim nisanda yapicaklarmisdediii of ben simdi ne giyinicemmm ..duugn icin sifon bol pileli pnt alicaktim ipekyoldan ..vizon rengi uzerine krem yada beyz ceket icine pudra renklerinden gomlek yada badi ayakkabimda o renklerde olucaktii.. simdi nisan olucak dedi.. nisanda bu yazdiklarimi alsam dugunde ne giyincem peki yaaa abiye falan giyinememm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?