- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.221
ah ahh nerde kocis arkileri ile iftar acmakdan bize sira gelmio
Selam kızlarBen de 2012 gelinlerinden olucam ALLAH'IN izniyle
Selam kızlarBen de 2012 gelinlerinden olucam ALLAH'IN izniyle
hosgeldin caglaaaaagit gide sayimiz artiyor hadi bakalimmm:92:
hosgeldin canımmm:)))
abiye giyme sekerim söyle güzel bir elbise giyin kisa misa hani gayet sade ve hos olmazmi? bu anlattigini nisana giyebilirsin ne güzeeeel:81:
ipek yolda sok SIK tulum gordum acaba ole biseymi giyisem aksesuarlar canlandirsam ama tulum basit durmuyo dugun iicin giyilebilir kumasi satene benzioo hafif parlamasi var
Hoşbulduk kızlarHangi ay düğünler? Nişanlım şuan asker de geldıkten sonra artık salon arayışımız falan başlıcak yavaştan düğünden bi kaç ay önce tutalım dıyoruz
benim kocissste askerdeeeene kadariniz kaldi kisa mi uzun mu ve nerede yapiyor :78:
3buçuk ayımız kaldı cnm uzun dönem
ayyy Allah lkavustursun canimmm bizim 35 kaldi su dk itibariyleeee cok sükürrrr nerede asker
Allahim her bir askerimizi korusun amiiiiiin
Allah kavustursun kızlarrr benım kocıs daha askere gıtmedıı uzun surede gıtmıcekk (
amin cnm çok sağol kısa dönem gıtcek sanırım kocişin?
Hımmm anldım cnm olsunkisa donem gidicek cnm ama ne zaman bilmiomm isi geregi gidemio sozlesmesi var(
merhaba kızlaaaaar
34.5 ayağıma göre topuklu ayakkabı buldum inanabiliyonus muuu
ahhh ahh naapcam ben düğünde
merhaba kızlaaaaar
Hımmm anldım cnm olsun
Eee o zman gözün aydın cnm=) baya ufakmış ayaklar
selm cnmmm benm arkinnde ayaklari kucuk ama bi site var o ordan aliyo super modeller istanbulda merterde yeride var cnmm
merhaba kızlaaaaar
Doğuda cnm askerim sıkıntımız yok RABBİM tüm askerlerimizi korusun şafagında maşşalh cok az kalmş cnm szdemı nşanlısnız düğün ne zman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?