2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

kızlar bişi soracağım size sizce kafamda bi gelinlik modeli belirlemelımıyım fakat sundan korkuyorum oo belırledıgım model gıbı bulamzsam acayıp moralım bozulur sizce napmalıyımmm direk moda evimi gezmelıyım???

selamm kizlar cok yorucu bir gun gecirdimm.. yengem yani abimin esii acil hastaneye kaldirdik apandis ameliyati gecirdi acil bi sekilde geceden beri ayaktayim hic uyumadim ve orucumm suan basim cok kotuu cok uykum var(( o yuzden giremedim

büyük geçmiş olsun tatlım şuanda iyidir inşallah:26:

ahh iste benim gelinlik tarzim bu bu gelinlikte kesinlikkle favorilerimin arasinda bunuda denicem :)

ben de denemek istiyorum canım da bu markayı nerde bulabılırım bilmiyorum yaa antalyadaymış sanırım satş yeri :26:

mrb arkadaşlar bende haziranda nişanlandım 2012 geliniyim yani bende

hayırlı olsun canım benım Allah tamamına erdirsin...
Hoşgeldin aramıza

Ayy inanamıyorum baharcım bu nmodel benimde çoook beğendigim bi model özellikle işlemeli olması, ama ben tesettürlü olduğum için beğensemde bu olur diyemiyorum

neden olmasın canım üst kısmını kapattırırsın sen de ona göre oynama yaparlar üzerine diye düşünüyorum

canım sen yapmıssın ya gerisini takma kafana sonucta artık tercıhı gerı alma gıbı bır ımkanı yok zamanla kabullenecek mecburen İnşallah istediğin yer olur canım beniimmm sen onun için dua et

Eki Görüntüle 239387

kizlar bu gelinligi cok sevdim nerede buldum hatirlamiyorum sey aslinda yüzünüde kapatamadim ama kk dan da bulmus olabilirimmm :18: size göstermek istedim böyle birsey hosuma gidiyor

guzelmıs canım bu model de ben ozellıkle etek kısmını cok begendım

Selam kızlar Ben de 2012 gelinlerinden olucam ALLAH'IN izniyle

Hoşgeldin canım aramızaaa

günaydın gelinciklerrrrr

günayyddıınnnnn

Kızlaarrr günaayyddıınnnn
dün çok yoğundum iş yerinde eve gidince girerim diye kurdum kendimi eve bir gitsem ne göreyim netimizi kesmişleerrr :85:
abıcım sagolsun yatırmamıs onlar da kesmısler...
artık ben uzun sure gıremem heralde aksamları cok uzuldum ınanın kıı :26:

günaydın kızlarrrrrr moralımm cokk bozukk nedenııı cokkk acıkk tahmını cokk zor degıll tercıhlerr off bıktımm yaaaa ben yptımm diye dun den breii trıp atıyorr offf napıcam ben yawwwww(

ya ben sımdı bu begendıgım gelınlıgın fıyatını arayıp sorcam ama sorasım da gelmıyoo
şimdi bana ordan ucuk bır rakam soylerse çok üzülürüümm

günaydın kızlarrrrrr moralımm cokk bozukk nedenııı cokkk acıkk tahmını cokk zor degıll tercıhlerr off bıktımm yaaaa ben yptımm diye dun den breii trıp atıyorr offf napıcam ben yawwwww(

:26: neden bu kadar uzatıyor kı canım ya madem sana yaptırmasaydı ya tercıhını...
bozma sen moralını ustune de gıtme hıc zmnla kabullenecek az once de dedıgım gıbı...
yapacak baska bıseyı yok cunku

ya ben sımdı bu begendıgım gelınlıgın fıyatını arayıp sorcam ama sorasım da gelmıyoo
şimdi bana ordan ucuk bır rakam soylerse çok üzülürüümm

canımm sölerler buyuk olasılıklaa ama sunu söylıyeyımm gelinlik alırken muhakkak pazarlık yapabılen bırıyle gıt acayıp düşerrrr

zaten suu tercih sürecınde süreklıı bu konu yuzunden tartıştık dunde verdı şifresinii ban belki değiştirirmişim diye umut etmişş üzerine gitmicem ama düzelicekmii bilmiyorum suan ne hissetiğimide bılmıyorummm

canımm sölerler buyuk olasılıklaa ama sunu söylıyeyımm gelinlik alırken muhakkak pazarlık yapabılen bırıyle gıt acayıp düşerrrr

haklısın canım da bu gelınlık fırması antalyadaymış yaa :26:

tamam degıstırmemıssın olmus bıtmıss ıste erkek mılletı kendı ısteklerı olmayınca hemen kızıyorlar bız olsak unuturuz hemen... takma canım uzme kendını kendı yapsaydı madem tercıhını sımdı hıııccc senı uzmesınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…