- 27 Mart 2011
- 2.984
- 2
- 106
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.241
cidden mi ben nedense seni hep 36 beden hatun hayal ettim ne alakaysaayyy tebrik ederim canmmm bende zor buluyorum 40 beden :78:
amiiiin canimmm
dügün seneye ekimde insallah nisanlanmadik daha biraz karisik o durumlarimizbu ekimde nisani düsünüyoruz bakalim Allahim neyi nasip eder
cidden mi ben nedense seni hep 36 beden hatun hayal ettim ne alakaysa
neden seneye düğün canm
ahahahahahayaklar 40 maalesef boy 1,74 olunca ayaklarda alip basini gidiyorrr
2012 de iste canim
desene canım kafan mı güsel die ben 2012 söz nişan düğün bekleiğim için 2011 i yıldan saymıyorum
ben yokken sohbett koyuu ama darılcam he:))
beklıyom beklıyom yazan yokk bende kaçıyomm napıyımmm :)))
bende öylöe yapiyorum cnaimmm
tatlisimmm ben kaciyourm uykum geldi sabah is var yine haftasonu bol bol girerim artikinnnöpüdlüüünüzzzz kizlarrr
Selam kızlarBen de 2012 gelinlerinden olucam ALLAH'IN izniyle
selamm kizlar cok yorucu bir gun gecirdimm.. yengem yani abimin esii acil hastaneye kaldirdik apandis ameliyati gecirdi acil bi sekilde geceden beri ayaktayim hic uyumadim ve orucumm suan basim cok kotuu cok uykum var(( o yuzden giremedim
ahh iste benim gelinlik tarzim bu bu gelinlikte kesinlikkle favorilerimin arasinda bunuda denicem :)
mrb arkadaşlar bende haziranda nişanlandım 2012 geliniyim yani bende
Ayy inanamıyorum baharcım bu nmodel benimde çoook beğendigim bi model özellikle işlemeli olması, ama ben tesettürlü olduğum için beğensemde bu olur diyemiyorum
slmmm kızlarrrr bugun hiç gıremedımmm tercıhlerımızı yaptık sonunda kavga gurultu yaptıkk ama yaptık Allahın ıznıyle ve ilk tercıhlerımıı izmir yazdım ama nişanlım şimdı tırp atıyoo napıcam bılmıyorummm oo hiçç karışamdıı onunkınıde ben yaptımm hakkımızda hayırlısı yaaa
Eki Görüntüle 239387
kizlar bu gelinligi cok sevdim nerede buldum hatirlamiyorum sey aslinda yüzünüde kapatamadim ama kk dan da bulmus olabilirimmm :18: size göstermek istedim böyle birsey hosuma gidiyor
Selam kızlarBen de 2012 gelinlerinden olucam ALLAH'IN izniyle
günaydın gelinciklerrrrr
günaydın kızlarrrrrr moralımm cokk bozukk nedenııı cokkk acıkk tahmını cokk zor degıll tercıhlerr off bıktımm yaaaa ben yptımm diye dun den breii trıp atıyorr offf napıcam ben yawwwww(
ya ben sımdı bu begendıgım gelınlıgın fıyatını arayıp sorcam ama sorasım da gelmıyoo
şimdi bana ordan ucuk bır rakam soylerse çok üzülürüümm
:26: neden bu kadar uzatıyor kı canım ya madem sana yaptırmasaydı ya tercıhını...
bozma sen moralını ustune de gıtme hıc zmnla kabullenecek az once de dedıgım gıbı...
yapacak baska bıseyı yok cunku
canımm sölerler buyuk olasılıklaa ama sunu söylıyeyımm gelinlik alırken muhakkak pazarlık yapabılen bırıyle gıt acayıp düşerrrr
zaten suu tercih sürecınde süreklıı bu konu yuzunden tartıştık dunde verdı şifresinii ban belki değiştirirmişim diye umut etmişş üzerine gitmicem ama düzelicekmii bilmiyorum suan ne hissetiğimide bılmıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?