- 10 Mayıs 2011
- 956
- 20
- 118
- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.261
tamam degıstırmemıssın olmus bıtmıss ıste erkek mılletı kendı ısteklerı olmayınca hemen kızıyorlar bız olsak unuturuz hemen... takma canım uzme kendını kendı yapsaydı madem tercıhını sımdı hıııccc senı uzmesınn
kızlarrr selam kimsecikler yok yine
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
kızlarrr selam kimsecikler yok yine
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
Merhaba kızlarrr,
kim var kim yok bakalım ?
ya ben sımdı bu begendıgım gelınlıgın fıyatını arayıp sorcam ama sorasım da gelmıyoo
şimdi bana ordan ucuk bır rakam soylerse çok üzülürüümm
Hoşgeldin dnzorn
Hoşgeldin dnzorn
cnm nbr nasilsinn ben sana soliimm fiyatini 2.500 euro :))
büyük geçmiş olsun tatlım şuanda iyidir inşallah:26:
hayırlı olsun canım benım Allah tamamına erdirsin...
Hoşgeldin aramıza
hoşbulduk baharyayla amin inşallah nişanı yaptık 2 ay olcak şimdi düğün tarihini belirlicez haziranda olcak galiba.buarada bursadan gelinlik alcam demişsin bursalımısın bende bursalıyımda birbirimize fikir verirdik buarada setini bende çok beğendim güle güle kullan bizde yarın bilezikleri tamamlamaya gidiyoruz 2tane daha alıcaz çok pahalı ama dahada pahalılanabilir diye korkuyoruz
hayallerim yerle bir oldu resmen canım yaa o gelinliği almak kiimm biz kimm_!!!
neyse bız de butcemıze gore bır gelınlık bakarız artık npalım
selam kizlarr nasilsinizzz bugun oruc zor geciyoo midem kotuu ve uzun zamandan sonra kocisle iftara gidicemm... yeni gelenler arkadslar hosgeldiniz aramizaa .hakkinizda hayirlisi olsun.... off yuzum sivilce icindee... bugun pek bir cirkinimm
cnm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uzulmeee al modelii iyi bi moda evi bulursan diktirebilirsinn.... bende burdan almamaya karar verdim dugun zaten baya bi tutuyo gelinlige de bu kadar para vermek istemiyorum nisanlim aliriz dedi ama ben almak istemiyorum.. bi tanidik var moda evi oraya gidip konusucam cnm
ben de bugün çok kötüyüm tatlım ve acayip gerginim... midem de senin dediğin gibi allak bullak pek ıyı hıssetmıyorum kendımı... bugün herkese sarasım var.. mübarek cuma günü böyle olmak istemzdim ama işte hayat şartları... çok moralim bozuk kızllarrrr...
cnm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uzulmeee al modelii iyi bi moda evi bulursan diktirebilirsinn.... bende burdan almamaya karar verdim dugun zaten baya bi tutuyo gelinlige de bu kadar para vermek istemiyorum nisanlim aliriz dedi ama ben almak istemiyorum.. bi tanidik var moda evi oraya gidip konusucam cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?