2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

tamam degıstırmemıssın olmus bıtmıss ıste erkek mılletı kendı ısteklerı olmayınca hemen kızıyorlar bız olsak unuturuz hemen... takma canım uzme kendını kendı yapsaydı madem tercıhını sımdı hıııccc senı uzmesınn [/QUOTE]

off baharcıgımm cığlık atmak istiyorum ama haklısın biz herseyıı unutruz hemen ya dua et ne olurr ne yapıcagımm bılmıyorum.canıım bulundugun semtte bence gusel bulamazsann en yakınn il falan gıtme olasılıgın varmı pekii yanı düşündümde ben öle ypardım:)))

off baharcıgımm cığlık atmak istiyorum ama haklısın biz herseyıı unutruz hemen ya dua et ne olurr ne yapıcagımm bılmıyorum.canıım bulundugun semtte bence gusel bulamazsann en yakınn il falan gıtme olasılıgın varmı pekii yanı düşündümde ben öle ypardım:)))[/QUOTE]

canım ben bursadan alıcam zaten gelınlgımı de ınsalllah buna benzer guzel bır model bulabılırım bunu cok bgendım canım yaaa
dualarım senınle canım benım mübarek cuma gununun yuzu suyu hurmetıne ınsallah hersey yoluna girer

selam kizlarr nasilsinizzz bugun oruc zor geciyoo midem kotuu ve uzun zamandan sonra kocisle iftara gidicemm... yeni gelenler arkadslar hosgeldiniz aramizaa .hakkinizda hayirlisi olsun.... off yuzum sivilce icindee... bugun pek bir cirkinimm

[

hayallerim yerle bir oldu resmen canım yaa o gelinliği almak kiimm biz kimm_!!!
neyse bız de butcemıze gore bır gelınlık bakarız artık npalım

cnm benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm uzulmeee al modelii iyi bi moda evi bulursan diktirebilirsinn.... bende burdan almamaya karar verdim dugun zaten baya bi tutuyo gelinlige de bu kadar para vermek istemiyorum nisanlim aliriz dedi ama ben almak istemiyorum.. bi tanidik var moda evi oraya gidip konusucam cnm

selam kizlarr nasilsinizzz bugun oruc zor geciyoo midem kotuu ve uzun zamandan sonra kocisle iftara gidicemm... yeni gelenler arkadslar hosgeldiniz aramizaa .hakkinizda hayirlisi olsun.... off yuzum sivilce icindee... bugun pek bir cirkinimm

ben de bugün çok kötüyüm tatlım ve acayip gerginim... midem de senin dediğin gibi allak bullak pek ıyı hıssetmıyorum kendımı... bugün herkese sarasım var.. mübarek cuma günü böyle olmak istemzdim ama işte hayat şartları... çok moralim bozuk kızllarrrr...

bende gelinlik konusunda kararsızım alsakmı bilemedim ama zaten kiralamayla satın alma arası pek fark olmuyomuş nişanlımda alırız sen düüşünme bir kere olcak diyo ama iyi bir yerde bursada 2000lira vermemiz gerekcek bakalım kısmet artık daha vakit var düşüncez

cnm benimmm dikkat et kendinee sakin olmaya calis oruclusun ya oyuzden bole hissediyoruz kendimiiizii. ( zaten ben bu sene ramazandan keyif almadim (( etrafimdaki herkes ole diyooo bu ramazan bi baska diye keyifli deil diye

bılmıyorum canım ya gıdıcem bursaya bırkac gelınlıkcı gezıcem belkı begendıgım cıkar soyle uygun olanlarından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…