- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.281
off baharcıgımm cığlık atmak istiyorum ama haklısın biz herseyıı unutruz hemen ya dua et ne olurr ne yapıcagımm bılmıyorum.canıım bulundugun semtte bence gusel bulamazsann en yakınn il falan gıtme olasılıgın varmı pekii yanı düşündümde ben öle ypardım:)))
bende gelinlik konusunda kararsızım alsakmı bilemedim ama zaten kiralamayla satın alma arası pek fark olmuyomuş nişanlımda alırız sen düüşünme bir kere olcak diyo ama iyi bir yerde bursada 2000lira vermemiz gerekcek bakalım kısmet artık daha vakit var düşüncez
bende gelinlik konusunda kararsızım alsakmı bilemedim ama zaten kiralamayla satın alma arası pek fark olmuyomuş nişanlımda alırız sen düüşünme bir kere olcak diyo ama iyi bir yerde bursada 2000lira vermemiz gerekcek bakalım kısmet artık daha vakit var düşüncez
cnm benimmm dikkat et kendinee sakin olmaya calis oruclusun ya oyuzden bole hissediyoruz kendimiiizii.( zaten ben bu sene ramazandan keyif almadim (( etrafimdaki herkes ole diyooo bu ramazan bi baska diye keyifli deil diye
]bılmıyorum canım ya gıdıcem bursaya bırkac gelınlıkcı gezıcem belkı begendıgım cıkar soyle uygun olanlarından
]bılmıyorum canım ya gıdıcem bursaya bırkac gelınlıkcı gezıcem belkı begendıgım cıkar soyle uygun olanlarından
ebrummm senin 6000 liralık gelinlikte çokmuş ya sakın sakın alma yazık günah ya iyi bi modaeviine resmini götür hemen hemen aynısını dikerler
]
bulursun bulursunn sen yeterkii kafanda modeli belirlee gelirsii cok kolay ben mesla tul ve dantelli olsun istiyorum beyendigin model tarzi.. hep o tarz bakicam baska model yok kafamda suan onemli olan modeli belirlemek gerisini bulursunn cnm ya olmadi gel istanbula burdan al cnm bole bir imkaniniz varmi ?
baharyayla tabi daha uygun yerlerde var ama kumaşları falan güzel olmuyo bide hep olan modeller oluyo ya ama ahu alnıpakta cennet gibi bi giriyosun 100lerce gelinlik var her model ayrıca kataloglar falanda var birebir dikiyolar
yok cnm ya vazgectim almicammm dedigin gibii moda evine gidicem dikebilirsee diker yoksa hazir bulmaya calisirim
benım begendıgım modelı dıktırsem kaca dıkerler cnım acaba sımdı onu dusunmeye basladım
cok merak ettım bak sımdı gıdıp baksam mı acaba bu haftasonuu
bakmak istersen altıparmakta burç sinemasının karşısındaki tarafta biraz daha yukarda
cok morelim bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kizlarrrrrrrrrrrrr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Hayırdır gelincik seni bu kadar üzen ne*:18::18::18::18:
cok morelim bozukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk kizlarrrrrrrrrrrrr cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?