2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

canım ben bursadan alıcam zaten gelınlgımı de ınsalllah buna benzer guzel bır model bulabılırım bunu cok bgendım canım yaaa
dualarım senınle canım benım mübarek cuma gununun yuzu suyu hurmetıne ınsallah hersey yoluna girer [/QUOTE]

bahar yayla bursadan almayı planlıyosan ahu alnıpak diye bir modaevi var orayı tavsiye ederim çok şık gelinlik modelleri var birkaç arkadaşım hep ordan aldı hepsinin çok güzeldi

hakkinda hayirlsi olsun cnm ALLAH gonlune gore verir insallah.. ya benim alacagim markanin gelinligi cok pahali 2.500 eurodan basklioo ama duana da ayri para veriyosun 500 euro oldu 3000 euro tl donustusek 6000 ne gerek var bu kadar para gelinlige o yuzden bu yrden almicam beyendigim modele yakin gelinlik bulmaya calisicam insallah

bende Bursa'dan alıcam canım bakalım güzel bişeyler bulabılecek mıyıız :26:

cnm benimmm dikkat et kendinee sakin olmaya calis oruclusun ya oyuzden bole hissediyoruz kendimiiizii. ( zaten ben bu sene ramazandan keyif almadim (( etrafimdaki herkes ole diyooo bu ramazan bi baska diye keyifli deil diye

valla benım guzl gecıodu canım bır sorun yoktu ama bugün nedense cok gergınım aslında neden oldugunu da bılıyorum ama ıste cok uzuluyorum canım yaaa :85:

bahar yayla bursadan almayı planlıyosan ahu alnıpak diye bir modaevi var orayı tavsiye ederim çok şık gelinlik modelleri var birkaç arkadaşım hep ordan aldı hepsinin çok güzeldi[/QUOTE]

ayy canım gercekten mı cok tesekkur ederım mutlu ettin şimdi beni fiyatlar nasıl peki???

bılmıyorum canım ya gıdıcem bursaya bırkac gelınlıkcı gezıcem belkı begendıgım cıkar soyle uygun olanlarından
]

bulursun bulursunn sen yeterkii kafanda modeli belirlee gelirsii cok kolay ben mesla tul ve dantelli olsun istiyorum beyendigin model tarzi.. hep o tarz bakicam baska model yok kafamda suan onemli olan modeli belirlemek gerisini bulursunn cnm ya olmadi gel istanbula burdan al cnm bole bir imkaniniz varmi ?

baharyayla-
geçen yıl bi arkadaşım hazır satın aldı 2250 liraymış bu yıl eylülde evlencek bi arkadaşım var oda hazır bi modelden beğenmiş ona göre ondan dikiyolarmış bu yıl eylülde düğünü 1800liraymış

ebrummm senin 6000 liralık gelinlikte çokmuş ya sakın sakın alma yazık günah ya iyi bi modaeviine resmini götür hemen hemen aynısını dikerler

baharyayla tabi daha uygun yerlerde var ama kumaşları falan güzel olmuyo bide hep olan modeller oluyo ya ama ahu alnıpakta cennet gibi bi giriyosun 100lerce gelinlik var her model ayrıca kataloglar falanda var birebir dikiyolar

bılmıyorum canım ya gıdıcem bursaya bırkac gelınlıkcı gezıcem belkı begendıgım cıkar soyle uygun olanlarından
]

bulursun bulursunn sen yeterkii kafanda modeli belirlee gelirsii cok kolay ben mesla tul ve dantelli olsun istiyorum beyendigin model tarzi.. hep o tarz bakicam baska model yok kafamda suan onemli olan modeli belirlemek gerisini bulursunn cnm ya olmadi gel istanbula burdan al cnm bole bir imkaniniz varmi ?

benım begendıgım modelı dıktırsem kaca dıkerler cnım acaba sımdı onu dusunmeye basladım

baharyayla tabi daha uygun yerlerde var ama kumaşları falan güzel olmuyo bide hep olan modeller oluyo ya ama ahu alnıpakta cennet gibi bi giriyosun 100lerce gelinlik var her model ayrıca kataloglar falanda var birebir dikiyolar

cok merak ettım bak sımdı gıdıp baksam mı acaba bu haftasonuu

Hayırdır gelincik seni bu kadar üzen ne*:18::18::18::18:

Anammmm bi geldim herkes gelinlik derdine düşmüş naptınız kızlar ya ben daha bakmıyorum erken diye biliyorum çünkü aynen sizin gibi stres olacağımı

Ayrıca ben gelinliğimi satın almayı değilde kiralamayı düşünüyorum baktımda herkes alma taraftarı, ya parasını düşününce evet arada fark kalmıyo almak mantıklı gelıyo ama çok arkadasım var pişman evinde koymaya yer bulamayan da var satmak isteyip satamayan da bende hep bu yüzden kiralarım diye düşünmüstüm aklımı karıştırdınız bak şimdi

çok az fark var ama şöyle bi 500tl falan fark olsa tam kar ettik diyelimde 100 200 lira fark oluyo ozamanda değmiyo tam tersi modaevini kara geçiriyoz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…