- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.301
benım begendıgım modelı dıktırsem kaca dıkerler cnım acaba sımdı onu dusunmeye basladım
cok merak ettım bak sımdı gıdıp baksam mı acaba bu haftasonuu
ya kizlar yemin ederimki suan aglama krizine girdimm oglen 3 de hazirlanmaya basladm askimla iftara gidicez diyee... ama bi kere aradim dedimki kacda cikicaksinn bana bi sinirle bagirdii ne ariyosun diye uyuyodum dedii... saat 5 olmus karsidan gelicek beni alicak yemege gidicezz bide trafik bende dedimm saat 5 olmuss hadi cik yetisemeyiz dedi ben gelmiyorum dedi yaaa ramazana gireli hic gorusmedik dunde arkadaslari ile gittii bi gunu bana ayirmak cokmu yaa allahinizi severseiz soleyinn evdekilerine bile rezil oldum hazir halde bekliomm ne gelen var ne gidenn giyindim pjamalari yatiyom suan
Oyle güzel anlatmışsın ki :)Salı günü nişanlıma evin doğalgazını başlattınmı hayatım diye sordum beyefendide tık yok ailesi koye gideli 3 ay oldu 3 maaş artı mesaileri var hala küçücük bi adım atmadı üstüne üstlük iftara geldi arkadasları cagırınca beni bile dinlemeden kalkmak için izin isteyip gitti o gün ayrılmayı kafama koydum çünkü artık üstüste gelmişti herşey umrunda değilmişim ona mecburmusum gibi davranmaya başlamasını kabul etmemeliydim ve bitti dedim bidaha mesaj yazmadım, bi saat gecmedi hiçbisey yokmus gibi yazmay basladı cevap vermedim, aradı açmadım ve bugune kadar belki otuz kez aradı ben acmayınca evden aradı yine telefona cıkmadım bi bahane buldum ve sonunda amacıma ulaştım yani ona beni anlaması için bana yaptıgını aptım bensiz bıraktım simdi deli gibi arayıp mesajlar yazıyo dogalgazcıları cagırmıs yarın baslıycaklarmıs bide bu hafta seni bayram alışverişine nereye istersen götüreyim diyo,pazar günü de ablasına iftara davetliyiz. Çoook konuştum biliyorum ama sonuç su ki biz üstlerine düstükçe onlar uzaklaşmaya arkadastı uykuydu diye bahane bulmaya basladılar madem oyle biz de sıkalım dişimizi biraz da onlar yasasın bizim yaşadığımızı
ya kizlar yemin ederimki suan aglama krizine girdimm oglen 3 de hazirlanmaya basladm askimla iftara gidicez diyee... ama bi kere aradim dedimki kacda cikicaksinn bana bi sinirle bagirdii ne ariyosun diye uyuyodum dedii... saat 5 olmus karsidan gelicek beni alicak yemege gidicezz bide trafik bende dedimm saat 5 olmuss hadi cik yetisemeyiz dedi ben gelmiyorum dedi yaaa ramazana gireli hic gorusmedik dunde arkadaslari ile gittii bi gunu bana ayirmak cokmu yaa allahinizi severseiz soleyinn evdekilerine bile rezil oldum hazir halde bekliomm ne gelen var ne gidenn giyindim pjamalari yatiyom suan
takılmıcak gıbı degıl ama canımm erkek millleti işte gecen bahar dedi ya biz onları merkeze yerleştirmişiz onlarsız hareket etmyoz ama onlar hayatlarını yaşıyolar bide erkekler nişanlanınca tamam gozuyle bakıyolar ve heristedıklerını yaptırıyolar ama bizden kaynaklanıyoo cokk poppopluyoruz onlarıı bende nişanlımla konusmuyorum telefonlarıma bakmıyoo su tercıhler yusunden bende demin mesaj attım benı sen arasıya kadar aramıcam senııı diyee hep biz korkuyoruz aman sogumasın aramıs prıoblem cıkmasın dıye aammaa olmuyoo böle dayanmaya calışcam aramıcamm((
canim benim yaaaaa of kötü olmusssoruc bazilarinin basina vuruyor maalesef bir özür borclu sana
takılmıcak gıbı degıl ama canımm erkek millleti işte gecen bahar dedi ya biz onları merkeze yerleştirmişiz onlarsız hareket etmyoz ama onlar hayatlarını yaşıyolar bide erkekler nişanlanınca tamam gozuyle bakıyolar ve heristedıklerını yaptırıyolar ama bizden kaynaklanıyoo cokk poppopluyoruz onlarıı bende nişanlımla konusmuyorum telefonlarıma bakmıyoo su tercıhler yusunden bende demin mesaj attım benı sen arasıya kadar aramıcam senııı diyee hep biz korkuyoruz aman sogumasın aramıs prıoblem cıkmasın dıye aammaa olmuyoo böle dayanmaya calışcam aramıcamm((
ozrunu diledi hatta agliyarak diledi ben kopegin tekiyim dedi seni cok kiriyorum dedi ALLAH beni hic affetmicek dedi vicdan azabi cekiyorum dedi..hungur hungur telde agladi ama afeetmedim..uzun bi sure affedemicem galiba( ya halimi dusunebiliyormusun canim hazirlanmisimm ayakkabilarimi giyinmisim gelme ssaati yaklasmis diye evdekilerde biliyo gidecegimi bi anda pislik ole dedigi zaman kaldim ole salak gibi oldum (( evdekilerde sorun ciktigini anladii cok agladim halada agliyorumm.inanirmisin yuregime kalbime sanki igne batiyor cok kirdi beni (( dedim bundan sonra bana asla yapamayacagin sozler vermeee asla bulusucaz diye beni umutlandirma simdi yarin yine gidiyor sehir disinaa 2 hafta gormedimm (carsambaaya kadar yine gormucemm haftaya ben bulusmucam onunla ceza olsunn
ozrunu diledi hatta agliyarak diledi ben kopegin tekiyim dedi seni cok kiriyorum dedi ALLAH beni hic affetmicek dedi vicdan azabi cekiyorum dedi..hungur hungur telde agladi ama afeetmedim..uzun bi sure affedemicem galiba( ya halimi dusunebiliyormusun canim hazirlanmisimm ayakkabilarimi giyinmisim gelme ssaati yaklasmis diye evdekilerde biliyo gidecegimi bi anda pislik ole dedigi zaman kaldim ole salak gibi oldum (( evdekilerde sorun ciktigini anladii cok agladim halada agliyorumm.inanirmisin yuregime kalbime sanki igne batiyor cok kirdi beni (( dedim bundan sonra bana asla yapamayacagin sozler vermeee asla bulusucaz diye beni umutlandirma simdi yarin yine gidiyor sehir disinaa 2 hafta gormedimm (carsambaaya kadar yine gormucemm haftaya ben bulusmucam onunla ceza olsunn
ah canim benim uyku sersemi oda ne dedigini bilememis ama sen kesinlikle haklisin suan senin yerine koydum kendimi bende olsam aynisini yapardim evdekilerinde anlamasi cabasi tabiikide
bakalim carsambaya kadar ne olacak ama sen....suskunlugunla tribini at sekerim fazla üzerine gitme haksiz sen olursun bu sefer biliyorsun
çok kırılmıssın canım ya o kadar iyi anlıyorum ki seni yazdıklarımız teselli etmez biliyorum ama üzülme en azından farkına varmıs hatasının...
kirildim yaa ole bi kirildimkii inanirmisin kalbim yuregim acidiii ... dedim ama arkadaslarinlami evlenceksin benimlemi gercekden SIKILdim bu arkadaslarinla dedim haa bide aksam disari cikiyodu beyefendi ulan insan benim yanima gelir ya bu kadarmi odunsun sen kuzenimle cay icmeye gidicem dedi
dedim benden izin aldinmi geri don hemen gitmiceksin dedim geri dondurdum onu ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh iiii oldu onaaa
yaa off ama bu kadarda olmazki ama ...oruclu diye bulusaiyoruz resmen ama arkadaslari gelince fizana cagirsalar bile gider o gel gelelim benim bulusma olunca surekli bi sey cikiyoo.. ariyo tlf acmiyorum cildirsin biraz.. zaten konusmak bile istemiorumm..cok kirginim yaaa. biliyoo hassas oldugumuu duygusal oldugumu bile bile hep ayni seyleri yapiyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?