- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.641
kıh kıh kıh nişanlı değilim henüzaaayy uzunca yazıcaktım ama baş ağrıtmayayım diye kısa kesiyorum...
Ben okulumu hem çalıştıp hem okuduğum için uzattım, sevgilimde yurt dışında yaşıyor. Okul bitmeden böylesi bir konuya dahil olacak yapıda bir adam değil babam(gerçi hiçbirzaman değil ama)... Benim babam ve onun tarafı dışında herşey çok güzel ama... işte ocakda okulum biticek inşallah sonra nikah düğün hepsini peş peşe yapıp bende goncamın yanına gidicem inşallah... Yani 3-5 plan var da, şu anda olması en olası olan bu:):)
hahaha bizim bebeğin videolarını yolluyorlar her bebek mi öyle bilmiyorum, nasıl kıpır kıpır ....yüzümdeki mimikleri ben o kadar kullanamıyorum...birde böyle ağlayacak olsu birisi konuşunca hemen susup kulak kesiliyo.. çook meraklı dinlemeye becerebilse kendi de şimdiden konuşucak gibi..... Bayramdan sonra inşallah mevlütü olucak onun adının yazdığı aplike nakış havlular yaptırdım. Gelen misafirlere vericez hediye:):)
olsun canım az kalmış siz birbirinizi sevdikten sonra gerisi teferruat nişan falan boşver kafanı yorma Allah mutluluğunuzu bozmasın kimseye takma kafanı.bizimde 8 yıl oldu üniversite haziranda bitti benim hemen biter bitmez 10 gün sonra nişanlandık benim ailemde okurken pek taraftar değildi yani sabrettik birbirimizi beklemekten yılmadık nişanımız oldu şimdide düğün iiçn sabrediyoruz 2012yi bekliyoruz napalım bak sevgilinde geliyomuş ocak ayına ne kaldı sonrada evlenirsiniz kavuşursun sevgiline takma bişeye kafanı
olsun canım az kalmış siz birbirinizi sevdikten sonra gerisi teferruat nişan falan boşver kafanı yorma Allah mutluluğunuzu bozmasın kimseye takma kafanı.bizimde 8 yıl oldu üniversite haziranda bitti benim hemen biter bitmez 10 gün sonra nişanlandık benim ailemde okurken pek taraftar değildi yani sabrettik birbirimizi beklemekten yılmadık nişanımız oldu şimdide düğün iiçn sabrediyoruz 2012yi bekliyoruz napalım bak sevgilinde geliyomuş ocak ayına ne kaldı sonrada evlenirsiniz kavuşursun sevgiline takma bişeye kafanı
öyle canım öyle bizimkide kıpr kıpır eller ayaklar hiç durmuyo yüzüde binbir şekle giriyo hep ilgi bekliyo onla konuşulsun istiyo gözlerini dikip dinliyo sanki.bizimde bayram sonrası mevlüt olcak sen yenge oluyosun galiba böyle yenge dostlar başına bende bari böyle bişey yaptırayım sizinkide kızmı
Ayyy canım şimdiden çok mutluluklar size..... Benim 5. senemde biticek okul inşallah,diploma projesinde bir aksilik çıkmazsa. Aslında okulu da uzatmadam, dondurmuştum bi dönem. Ama 25 imde mezun olucam inaşallah.... Şimdiden sölesem babama herşeyde başıma kakar. Bi dersten kalsam yok aklın okulda değil ki olur, arkadaşlarla çıksam nereye gittiği belli değil ki olur... Zaten 2 gündür telefonumu meşgul yakaladı. Evde de yardımcı bayan var. Onunla laf yollamış kapansın şu sevgili muhabbeti diye:):) Kapanıcak amma hiç istemediği şekilde
neysem inşallah hepimiz için hep huzurlusu olurrrrrr. mutluluklusu sağlıklısı:) ben cıkıyorum şimdilik kızlar sonra görüşürüz.. kendinize çok iyi bakın....
Eveet bizimki de kız. Eslem hanım:):) pamuk prensesimmmmmmm.. Telefonda hep şımartılar beni. Eslem yengesini özlemiş, Eslemin elleri aynı yengesi diye:):)Ya şimdi böyle anlatıyorum nasıl mutlu ola ola, sevgilimden öncesi ve sonrası diye 2 apayrı hayatım var benim. Birgün böyle şeyler hissediceksin, sende mutlu olucaksın deselerdi dalga geçiyorlar sanırdım... Hey gidi huzur,geldin buldun beni.. ne iyi ettin...
kızlar benim için de dua edın ne olur nisandan beri iş arıyorum ve bunalıma girmek üzereyim aileme daha fazla yük olmak istemıyorum artık Allah hepimize hayırlı birer iş nasip etsin şu mubarek günlerdeinşallah gönlüne göre bi iş bulursun canım bende üniversiteden bu yıl 2ay önce mezun oldum iş arıyorum inşallah 2012ye kadar bulurumda son bi kaç ay bari çeyizime kendi paramla bişeyler alırım sende bana dua ette bulayım huzurlu mutlu çalışabilceğim bi iş
kızlar benim için de dua edın ne olur nisandan beri iş arıyorum ve bunalıma girmek üzereyim aileme daha fazla yük olmak istemıyorum artık Allah hepimize hayırlı birer iş nasip etsin şu mubarek günlerde
gelsin artık şu 2012.
gelsin düğün yeri bakmalarımız
gelsin gelinlik beğenme ve provalarımız
gelsin çeyizimizdeki son parçaları tamamlamamız
gelsin ev arayışlarımız, bulamayıp stresslere girmemiz ve en sonunda minnakk,şirin bir ev yuva bulmamız
gelsin evimize göre yatak odasını beğenmemiz
gelsin salon takımı ve akşamları oturup keyif yapacağımız kotuklarımızı seçmemiz
gelsin evde çeyizlerimizi süsleyip, toplayıp yeni evimize götürmemiz
gelsin kına gecemiz gidicek die ağlamamız (sözdee tabee :)))9
ve gelsin düğünümüzzz
gelsin gelsin gelsin mutluluğumuz kavuşmamızz..............
gelsin artık şu 2012.
gelsin ev arayışlarımız, bulamayıp stresslere girmemiz ve en sonunda minnakk,şirin bir ev yuva bulmamız
gelsin salon takımı ve akşamları oturup keyif yapacağımız kotuklarımızı seçmemiz
ve gelsin düğünümüzzz
gelsin artık şu 2012.
ve gelsin düğünümüzzz
Topuklularımı giyeyim di mi. Yok tarızım değil iyi hissetmem diye düşünmemeliyim. Onları giydiğimi görünce yaşayacağı sevinç zaten beni bambaşkaa dünyalara götürür ana konudan uzaklaşırım:97::97::97:
Saol canım yorumun için.. Çok sevicem bebeği,çooook senın yerine de kaçamak bi mıncıklamalar yaparım
tabi canım topukluları giy seni düşünüp sana yakışcanı düşünüp almış nişanlın giyde mutlu et hem ne güzel kavuşcaksınız bak Allah mutluluğunuzu daim etsin uzun uzun özlem giderin bebişide benim içnde bol bol mıncıkla buarada benim abiminde 18 gün önce kızı oldu hala oldum yani çok tatlı bişey ya bayılıyorum ama pek mımcıklayamıyorum çok ufak daha
gelsin artık şu 2012.
ve gelsin düğünümüzzz
günaydın gelinciklerrrrr
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzelbiz uzaklıktan mıdır bilmem sürekli geriliyoruz sürekli didişme halindeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?