2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

olsun canım az kalmış siz birbirinizi sevdikten sonra gerisi teferruat nişan falan boşver kafanı yorma Allah mutluluğunuzu bozmasın kimseye takma kafanı.bizimde 8 yıl oldu üniversite haziranda bitti benim hemen biter bitmez 10 gün sonra nişanlandık benim ailemde okurken pek taraftar değildi yani sabrettik birbirimizi beklemekten yılmadık nişanımız oldu şimdide düğün iiçn sabrediyoruz 2012yi bekliyoruz napalım bak sevgilinde geliyomuş ocak ayına ne kaldı sonrada evlenirsiniz kavuşursun sevgiline takma bişeye kafanı

öyle canım öyle bizimkide kıpr kıpır eller ayaklar hiç durmuyo yüzüde binbir şekle giriyo hep ilgi bekliyo onla konuşulsun istiyo gözlerini dikip dinliyo sanki.bizimde bayram sonrası mevlüt olcak sen yenge oluyosun galiba böyle yenge dostlar başına bende bari böyle bişey yaptırayım sizinkide kızmı

Ayyy canım şimdiden çok mutluluklar size..... Benim 5. senemde biticek okul inşallah,diploma projesinde bir aksilik çıkmazsa. Aslında okulu da uzatmadam, dondurmuştum bi dönem. Ama 25 imde mezun olucam inaşallah.... Şimdiden sölesem babama herşeyde başıma kakar. Bi dersten kalsam yok aklın okulda değil ki olur, arkadaşlarla çıksam nereye gittiği belli değil ki olur... Zaten 2 gündür telefonumu meşgul yakaladı. Evde de yardımcı bayan var. Onunla laf yollamış kapansın şu sevgili muhabbeti diye:):) Kapanıcak amma hiç istemediği şekilde
neysem inaşallah hepimiz için hep huzurlusu olurrrrrr. mutluluklusu sağlıklısı:)

Ayyy canım şimdiden çok mutluluklar size..... Benim 5. senemde biticek okul inşallah,diploma projesinde bir aksilik çıkmazsa. Aslında okulu da uzatmadam, dondurmuştum bi dönem. Ama 25 imde mezun olucam inaşallah.... Şimdiden sölesem babama herşeyde başıma kakar. Bi dersten kalsam yok aklın okulda değil ki olur, arkadaşlarla çıksam nereye gittiği belli değil ki olur... Zaten 2 gündür telefonumu meşgul yakaladı. Evde de yardımcı bayan var. Onunla laf yollamış kapansın şu sevgili muhabbeti diye:):) Kapanıcak amma hiç istemediği şekilde
neysem inşallah hepimiz için hep huzurlusu olurrrrrr. mutluluklusu sağlıklısı:) ben cıkıyorum şimdilik kızlar sonra görüşürüz.. kendinize çok iyi bakın....

Eveet bizimki de kız. Eslem hanım:):) pamuk prensesimmmmmmm.. Telefonda hep şımartılar beni. Eslem yengesini özlemiş, Eslemin elleri aynı yengesi diye:):)Ya şimdi böyle anlatıyorum nasıl mutlu ola ola, sevgilimden öncesi ve sonrası diye 2 apayrı hayatım var benim. Birgün böyle şeyler hissediceksin, sende mutlu olucaksın deselerdi dalga geçiyorlar sanırdım... Hey gidi huzur,geldin buldun beni.. ne iyi ettin...

boşver söyleme doğru diyosun en ufak bi aksilik başarısızlık sevgililere hemen yüklenir sanki çocuklar bize ders çalışma diye baskı yapıyolar tövbe tövbe.boşver takma kafana uygun zaman gelince söylersin onaylamazsada kaç kız sevgiline boşver önemli olan senin mutluluğun.

aynen ya bende öyle ondan önce nasıl yaşıyomuşum diye düşünüyorum nekadar boştur hayatım diyorum nasıl geçiyomuş zaman acaba hatırlamıyorum bile yani öncesini.buarada bizimkide irem hanım

kızlar benim için de dua edın ne olur nisandan beri iş arıyorum ve bunalıma girmek üzereyim aileme daha fazla yük olmak istemıyorum artık Allah hepimize hayırlı birer iş nasip etsin şu mubarek günlerde

kızlar benim için de dua edın ne olur nisandan beri iş arıyorum ve bunalıma girmek üzereyim aileme daha fazla yük olmak istemıyorum artık Allah hepimize hayırlı birer iş nasip etsin şu mubarek günlerde

amin canım amin inşallah hepimiz inşallah bizler için hayyırlı olcak işler buluruz bir an önce bende artık kendim para kazanıp çeyizime bişeyler almak istiyorum 2012ye kadar şu birkaç ay içinde inşallah olur ya

gelsin artık şu 2012.
gelsin düğün yeri bakmalarımız
gelsin gelinlik beğenme ve provalarımız
gelsin çeyizimizdeki son parçaları tamamlamamız
gelsin ev arayışlarımız, bulamayıp stresslere girmemiz ve en sonunda minnakk,şirin bir ev yuva bulmamız
gelsin evimize göre yatak odasını beğenmemiz
gelsin salon takımı ve akşamları oturup keyif yapacağımız kotuklarımızı seçmemiz
gelsin evde çeyizlerimizi süsleyip, toplayıp yeni evimize götürmemiz
gelsin kına gecemiz gidicek die ağlamamız (sözdee tabee :)))9
ve gelsin düğünümüzzz
gelsin gelsin gelsin mutluluğumuz kavuşmamızz..............

hahaha harikasin canim ya:))))) super olmusss tesekkurler :)

süper olmuş valla tamda benim içimden geçenler

bayıldıımmm süper bir özet olmuş

ayy mıncıkla mıncıkla ısır onu benim içinnn kokusunu da içine çekk bebek kokusuna bayılırrıımmm
topukluları da giy mutlu et sevdiğini mutlu olursa o da seni mutlu eder

Allah bağışlasın tatlım Allah uzun ömürler nasip etsin inşallahh Öp benim için onu kocamaannn

hariikkaaaaaaa içimizden geçenleri birkaç cümleyle harika birşekilde dile getirmişsin tebrik edyorum canım valla

günaydın gelinciklerrrrr

günaayyddııınnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaaayyyddıııııııınnnnnnnnnnn

Günaayyddıınn gelincikleriimm
Öncelikli hayırlı cumalar diliyoruumm, bugün çok dua edelim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Bugün huzurluyum mutluyum akşama aşkım gelecek ve yarın buluşucaz çünküüü, darısı başınıza canlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…