- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.661
kızzllaarrr bişey sormak istiyorum sizee...
Benim saçlarım düz ve kalın telli sürekli ya topluyorum ya da düz kullanıyorum.. yarın askımın yanına giderken maşa yapmak istiyorum.. gorumcecıgım bana maşa almıştı fakat ben kullanmayı bi türlü beceremedimBu maşa nasıl yapılıyor anlayabilmiş değilim acaba benım saclarımın kalınlığından mı kaynaklanıyor dersiniz çok saçma şekillere giriyor saçım resmen Bana anlatabilecek olan var mı aranızdaaa??? Aşkım yarın beni farklı ve güzel görsüünn
uzaklıktan olabılır canım ınsanın canına tak edıyor bazen bızde de oluyor cunku ama yanyana gelınce hıcbısey kalmıyor merak etme sizin de öyle olur büyük ihtimalüzme tatlı canını senn
saçından ince bi tutam alıorsun.maşayı açıorsun.maşanın kalın çubuguna saçını sarıorsun.snra alttaki çubugud serbest bırakıosn.yeteri kadar beklıyorsun.maşayı hafif aralayıp saçından aşağı doğru kaydırıorsun.işte bu kadaarrrbilmem açıklayıcı oldu mu cnm :44:
bazı saçlar maşa tutmaz belki ondan olmuodur senın kı..geceden gazeteyle sar çok guzel olureskiler bilio bu işleri walla
cok sagol tatlım deneyecegım
pekı o gazeteyle nasıp sarılıyor ben duymustum onu da nasıl oldugunu sormadım hııccc o daha kolaysa oyle yapayım
cnm o bilgn bugidi işte eskıden bigudi yokken gazeteyle yaparlarmış....maşa daha pratih..gece gazeteyle yatman gerekıor dıger turlu
inşallah yapabılırım canım yaa
ben de bır sac var misina gibi ılk defa gorenle peruk gibi saçların diyor cok kalın tellı canım ya o yuzden kolay kolay tutumuyor tutunca da sekıl hıc bozulmuyorr duzeltemıyorum bırdaha da o yuzden bırkac defa denedım sınır oldum bırdaha da denemedım ama sen anlattın ya deneyecegımbırsey daha kımısı dıpten sar dıyor kımısı uctan basla dıyor sence hangısı daha ıyı canım???
inşLLh sadece uzaklıktandıraradaki sevgi git gide yıpranmaya basladı
ben genelde uçtan sarmaya başlıorum çnku dier turlu saç derimi yaktm bi kerebide çok yukarsan kıwrımlı olunca bn sewmıorum bıraz daha alttan olunca daha hoş duruo dalgalar..yanii tam dipten değilde 5 parmak altına kadar sar saçını daha hoş duruor..
bizde oyle bır donem gecırmıstık tatlım... bırbırımızı goresımız bıle gelmıyordu resmen buyu yapılmıs gıbıydı suphelenmeye baslamıstım artık.. ne desem suc oluyordu ustume gelme sıkıyosun benı bunaltıyosun yeter artık falan fılan cok kırdı benı zamanında... artık ılıskımızın bıtecegıne tamamen ınanmaya baslamıstımm gecelerce agladıgımı bılıyoruum... Ama sonra farkettım kı bana soyleyemedıgı sıkıntıları var gerek ısıyle ılgılı gerek aılesıyle ılgılı ve bende hıc ustune gıtmemeye karar verdım sonra baktım hersey yoluna girmeye basladı ve uzun zmandır da Allaha şükür aramız cok ıyısen de oyle dusunmelısın belkı de sana soyleyemedıgı sıkıntıları vardır. Sevdıklerımız sıkıntıları oldugunda en yakın bızlerı gorduklerı ıcın bıze bunu yansıtıyorlar ıste ne yazık kıı... ustune gıtme hıc ararsa guzel konus zamanla hersey yoluna girecektir eminim dualarım seninle tatlım
çok sağol tatlım ya bu aksam denemk ıcın sabırsızlanıyorum gercı her seferınde hüsranla sonuclandı ama ınsallah bu sefer olur :)
kizlaaaaaar ben geldimmmm nasilsinizzzz
sohbet almis yürümüs maasallahh
emyayciiiim üzme tatli canini olur böyle seyler üzerine gitme sen
emyayciiiim üzme tatli canini olur böyle seyler üzerine gitme sen
allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı,hakkımda hayırlısını gönlüme baki eylesin inşallah
hoşgeldiiinn..nabeerr
hoşgeldin canım,
sen nasılsın bakalım
cicicimmm sen nerede calisiyorduuuunhosgeldın canımcım nasılsınn??
Ben de sımdı ogle arasından geldim işimin başına
allahım gönlümdekini hakkımda hayırlı,hakkımda hayırlısını gönlüme baki eylesin inşallah
selam kizlarrrr nasilsinizzzz kuafore gidip gelicemm hemen :)) bekleyin benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?