2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

insallaaaah hos misafir porselenleri olacak günlük kullanim icin ben pasabahcede begendim bir takim bu yil alirim insallahhhh tatildeee

merhaba..

hosbulduk herkese cok tesekkürler..

bizde takilan altinlari ev alacagimiz zamana kadar sakliycaz..

ama ben su nisanda 150gr taki alan gelinimizin ne zaman nisanlandigini cok merak ettim..

bana 55gram takildi nisanda..

grami 79TL'ydi

nerdeyse 4500TL tuttu düsünün yani..

iyi düsünmüssünüz canim demekki arkadasimizin nasibi daha cokmus maasallah diyelimmm

slm kızlar bende 2012 evleneceğim ama tam tarih belli değil aranıza yeni katıldım

kızlar ben bugün 12 çıkışlıyım haberiniz olsun sekerlerr
haftasonu cok ozleyecegım hepınızıı evde de net yok zaten artık ancak pazartesı ıs bası yaptıgımda gırebılırım:87:

bahaarrrr tatlimmm gunaydinnn nasilsinnn..ayy bak simdi bende heycan yaptimm :))))) cok sevindimmmmm hadi bakalimm hayirlii olsunnnn :)))) simense karar vermenize sevindim cnm beimm guzel gunlerde kullanmak nasip olur tatlimm daisi bizlerin basina

bence buna bu kadar kafa yormaya gerek yok bazı yorelerde hersey nısanda takılıyo dugunde artıdan bısı olmuyo. belkı o arkadasınkıde öledır. bende aralıkta nısanlanıyorum benım altınlarım alındı. benım bılezıklerımde 130 gr cıvarında ama dugunde baska bılezık takmıcak kayınvalıdemler.

Merhaba Kızlarrr,

Yeni gelen arkadaslar hepiniz hoşgeldinizzz, ne güzel tarihi belli olanlar bile var bizim henüz kesin değil,
Baharcımmm hayırlı olsun yeni beyaz esyalarınız hatırlıyorum da ben de eşyalar alınırken çooook heyecanlanmıstım güle güle kullanırsın inş kocişinlee...

Altın muhabbetine ben de el atayım dedım kızlar,
valla ayvayı yedik desek tam anlamıyla dogru olur heralde , benim nişanda 2 bilezik takıldı annemlerde bi tane taktılar, bizim aldıgımız 22 gr dı galiba ama kayınvalidemlerinkini hiç bilmiyorum 17-18 gr vardır heralde daha 3 bilezik ve set alacaklar nişanlım ek başına nasıl yapacak bütün bunları hiç bilemiyorum kızlar inş düğün zamanımıza kadar altın düşer de onlar da zor durumda kalmazlar

bu günnn doğum günüm arkadaşlar:)

dün gece saat 12 de nişanlım geldi süpriz yaptı bana çok duygulandm yeni yaşına girerken yanında olmak istedim dedi bitanem yaaa...

yılbaşına kadar çok daha yükseleceği söyleniyo hiç düşeceği yok

bugünde altın 107lira bugünlerde bilezikleri tamamlıcaktık ama çok pahalı biraz daha takip edelim inşallah düşer.bu arada baharcımda beyaz eşyalarını alcakmış bugün inşallah hepsi dilediği gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…