- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.721
çok teşekkkürlerr tatlıışıımmmm darısı hepinizin başına inşşaallaahhh tez vakitte
hadı bakalım Allah agız tadıyla kullanmak nasıp etsın porselencıklerınıı guzel guzel yemekler yaparsın artık yedırırsın onlarda kocişiinneee
merhaba..
hosbulduk herkese cok tesekkürler..
bizde takilan altinlari ev alacagimiz zamana kadar sakliycaz..
ama ben su nisanda 150gr taki alan gelinimizin ne zaman nisanlandigini cok merak ettim..
bana 55gram takildi nisanda..
grami 79TL'ydi
nerdeyse 4500TL tuttu düsünün yani..
slm kızlar bende 2012 evleneceğim ama tam tarih belli değil aranıza yeni katıldım
slm kızlar bende 2012 evleneceğim ama tam tarih belli değil aranıza yeni katıldım
hoşgeldin tatlım aramıza
tarih en kısa zamanda beli olur inşallah
hosgeldin canimmmmmm:80:
Gelincikleerriiimmmmmm günnaayyddddııııııınnnnnnnnnnn :80::80:
Bugün çok heyecanlıyım evimizin ilk büyük eşyalarını alııccaazzzz
Beyaz eşyalarımızı alııyyoorruuzz bugüüünnnn
Arkadaslar cok dusunduk ve karar verdık siemens alıyoruuzzz aayyy o kadar heyecanlıyım ki anlatamam darısı hepinizin başına inşallaahhh
merhaba..
hosbulduk herkese cok tesekkürler..
bizde takilan altinlari ev alacagimiz zamana kadar sakliycaz..
ama ben su nisanda 150gr taki alan gelinimizin ne zaman nisanlandigini cok merak ettim..
bana 55gram takildi nisanda..
grami 79TL'ydi
nerdeyse 4500TL tuttu düsünün yani..
Altın muhabbetine ben de el atayım dedım kızlar,
valla ayvayı yedik desek tam anlamıyla dogru olur heralde , benim nişanda 2 bilezik takıldı annemlerde bi tane taktılar, bizim aldıgımız 22 gr dı galiba ama kayınvalidemlerinkini hiç bilmiyorum 17-18 gr vardır heralde daha 3 bilezik ve set alacaklar nişanlım ek başına nasıl yapacak bütün bunları hiç bilemiyorum kızlar inş düğün zamanımıza kadar altın düşer de onlar da zor durumda kalmazlar
bu günnn doğum günüm arkadaşlar:)
dün gece saat 12 de nişanlım geldi süpriz yaptı bana çok duygulandm yeni yaşına girerken yanında olmak istedim dedi bitanem yaaa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?