- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.701
benim kız kardeşim 2008de evlendi onun düğünde küçük altın 55 liraydı. yinede kötü düşünmemek lazım yaa
altın fiyatları nolcak dıye bakınıorum ya kızlar gramı 107 tl bugün.....
yılbaşına kadar gramı 150 tl olcakmış :S
eskiden ne güzel sıra sıra bilezikleer takılıyordu gelinlere şimdi biz heralde 2 taneyi zor gürürüz
çok güzel cnm çok moda bunlar güle güle kullan..
gerçektende çok pahalı ya düğün zamanı napcaz bılmıorum...
çok güzel cnm çok moda bunlar güle güle kullan..
gerçektende çok pahalı ya düğün zamanı napcaz bılmıorum...
ayyy canim cok güzellll güle güle kullan insallaah
bu yil bana hediye yok askim askerde
olsun simdiye kadar aldiklarina sayarimm onun cani sagolsun
bende 2012 geliniyim ..
selam kızlarrrrr
altın muhabbeti dönmüşken hemen bişeyler yazıyım dedimm
nişandan sonra bilezikler ve set hariç para ve çeyrekleri biz bankada hesap açtırıp külçe altına çevirdik altın malum acaip yükseliyor. en kazançlı birikim külçe bana kalırsa....siz de öyle yapın malum hepimiz ev hayalindeyiz başka türlü de yapamayız zaten altın olmadan. bana da nişanda 150 gr bizelik takıldı ama bu gidişle düğünde bi tane takılmaz
selam kızlarrrrr
altın muhabbeti dönmüşken hemen bişeyler yazıyım dedimm
nişandan sonra bilezikler ve set hariç para ve çeyrekleri biz bankada hesap açtırıp külçe altına çevirdik altın malum acaip yükseliyor. en kazançlı birikim külçe bana kalırsa....siz de öyle yapın malum hepimiz ev hayalindeyiz başka türlü de yapamayız zaten altın olmadan. bana da nişanda 150 gr bizelik takıldı ama bu gidişle düğünde bi tane takılmaz
selamm kizlarrrr nasilsinizzz... altin mubatti baya koyulasmis :))) valla bizim ev kira olucak.. takilarida bankada kasada saklicazz.. ev aldigimizdada onlari kullanicaz.. planimiz bu simdilik eee napiyorsunuz bakalim
valla bizimde ev kira kira olcak bizde altınları ev almak için kullancaktık ama altınları nasıl alcaz o bile meçhul ne pahalılık ya 20gramlık normal bi bilezik 2000liradan fazla 6 tane alcak bizimkiler 13000e yakın tutuyo 2 yıl önce abimlere aldık 1200 liradan 7000lira civarıydı resmen 2 katı ya napcaz bide sonra zarar edermiyizki ya biz aldıktan sonra bide 80tlye falan düşermi kafası sıyırırım ama annemde altın düşmez hiç merak etme diyo ama ben korrkuyorum valla
huhu kizlar bende suan türkiyedeyim bizim de tarih hemen hemen belli gibi 11 agustos 2012 :) valla ramazan ayinda salon bulmak ne zormus sükür ki süper bi salon bulduk sonunda hehehe
bende 2012 geliniyim ..
günaydın kızlarrrrrrr.
bugün öğlende çıkıyorumya bitirmem gereken işler var zaman kısıtlı arada bakarım ama pek yazamam öpüldünüz
huhu kizlar bende suan türkiyedeyim bizim de tarih hemen hemen belli gibi 11 agustos 2012 :) valla ramazan ayinda salon bulmak ne zormus sükür ki süper bi salon bulduk sonunda hehehe
Gelincikleerriiimmmmmm günnaayyddddııııııınnnnnnnnnnn :80::80:
Bugün çok heyecanlıyım evimizin ilk büyük eşyalarını alııccaazzzz
Beyaz eşyalarımızı alııyyoorruuzz bugüüünnnn
Arkadaslar cok dusunduk ve karar verdık siemens alıyoruuzzz aayyy o kadar heyecanlıyım ki anlatamam darısı hepinizin başına inşallaahhh
ben alacakmisim gibi heyecanlandim resmennnnn günaydiiin bu arda ayyy ayyy ayyy darisii diger gelinciklere ve banaaaaa amiiin:81:
bende dün karar verdimm porselen takimima alicam iki yildir gözümde cok pahali cok pahali diyordum ama kahvaltiligini almicam 1450 euro olacakk yavas yavas alicam:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?