2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

dogru her yöreye göre degisiyor nisan ve dügün takilari..

benim dügünümde bilezikler tamamlanacak ve taki seti takilacak..

kisa kadar cikacak fiyatlar öylemi? durum gercekten cok vahim..

beyaz esya alan gelinimize hayirli olsun..

bizde alicaz da ben bosch yada arcelik alalim diyorum hayirlisi insaallah..

burda sac kurutma makinesi vardi braundan 20€ ya dedim türkiyede daha uygundur belki almayim..

ama 15€ ya düsmüs kizlar sanirim alicam onu..

internette baktim hepsiburda.com'da ayni sac kurutma makinesi 60TL den basliyor..

balayi planlari olanlar var mi kizlar?

melekkkk dogum günün kutlu olsun..

ada$ oluyoruz bu arada..

Son düzenleyen: Moderatör:

ne zaman nisanlandin? 150gr görünce.. simdilerde nisanlanmis olamazsin heralde yada?

selam kızlar ben 16 temmuzda nişanlandım kayınpederim söz zamanında bze ne kadar istersiniz diye sormuştu babam da ticaret yapmıyoruz herkes durumuna göre takar yuva kuruyoruz demişti. herhangi gram hesabı yapılmadı ki bence çok ayıp...sarrafa gidince ben model beğendim kayınpederim 5 tane düşünüyoruz dedi ki seçtiğimiz model kalındı ve benim bileklerim bir çocuğun bileğinden farksız o kadar ince yani:))) özel olarak yapıldı bi tanesi 30 gr... düğünde takarlar mı bilmiyorum ama şu durumda çok zor gibi geliyor ki kayınpederimin durumu orta halli...nişanda bir de set almıştık o da 3 milyar civarıydı. bizde ev için birikim amaçlı kullanıcaz Allah o günleri gösterir inşallah hepimize....

Helal Olsun Öyle Babaya..

selammmmmmmmmmmmmmmm kizlarrrrrrrrrrr nasilsinizzz..dun giremedim nisanlim ailesi ve benim ailem topluca bogaza iftara gittik inanilmaz guzel gectiii....nisanlimi ozlemisim cok ama kus oldugum icin fazla yuz vermedim :))) oda saolsun elleriyle besledi beni hehhehee.... ama uzun sure yine gorusmucez ramazanda gorusmek istemiyorum cok sinirli oluyo bende agliyorum..iftardan sonra ben onun canina okuyorum o yuzden.. ramazan tehlikeli bi ay bizim icin :))) neyse sunun surasinda bitmesine az kaldi zatenn ..

Son düzenleme:

hayirli olsun..

bizde de ne kadar sorusu sorulmadi..

benim büyük eltim var ona ne kadar yapildiysa bana da o kadar yapilacak haksizlik olmasin diye..

ayni gün nisanlanmisiz..

siz ne zaman ev almayi düsünüyorsunuz? evlendikten sonra mi yoksa hemen mi?

25 temmuzda nişanlandık.seneye baharın düğünümüz var kısmetse.ben çeyizimin ufak tefek herşehini aldım sadece yatak odası halı vs. kaldı mobilyalarada bakıyoruz şu an.daha doğrusu ben bakıyorum :) umarım herşey gönlümüzce olsun.

dolphine hayirli olsun Allah gönlüne göre versin insaAllah

ben ceyizimin coook az bir kismini burdan aldim

türkiyeden tamamilycam ve onun hesabini yapiyorum

5bin 6bin TL ye tamamlayabilirmiyim acaba diye

oyyyy kiyamammm bence en dogru karari aldin 10 gün daha dayansin dayanin sonra gelsin eski mutlu sinirsiz günler

buarada boagzda iftar hem cok kiskandim hemde cok özledimmmm

Merhaba gelincikler,

Nassınız bakimmm

ben çok mutluyum gece nişanlım bana çook güzel bi haber verdi,ablasının arkadası hem de uzaktan akrabaları varmış gelinlikçi kahramanın düğününde gelinliği ben dikicem gelinimiz istediği modeli beğensin demiş, nişanlım da hemen model beğen yaptıralım dedi ayyy çok heyecanlıyım kızlar yaa çok stresli zamanlar geçirdim bitti bitecek diye çok ağladım ama galiba artık işlerimiz yoluna giriyo gelinliğim şimdiden belli olacaksa benim için hala umut var demektir

oyyyyy canim benim süper habermis bu cok sevindimmm cok mutlu oldummmm hadi bakalim gelsin 2012

ay canım benim ya çok sevindim senin adına hala umut var galiba demişsin ne umudu resmen gelinlik dikinme safhasına gelmişsin daha napsın nişanlın inşallah istediğin gibi bi model bulursunda çok güzel bi gelin olursun

aynen canım aynen ramazan tehlikeli bi ay bizde gene ben sinirli oluyorum daha çok ya iftardan sonra görüşelim yada hiç diyorum bende ama sabır çok az kaldı.buarada boğazda iftar aptırmış nişanlın ne güzel ya küsme daha napsın ya ah ah biz bursalarda boğazdan mahrumuz ah ah özendim valla

hayırlı olsun canım ufak tefek şeyler bittiyse iyisin o incik cıncık şeylere bile bir sürü para gidiyo çeyize almaktan üstüme başıma bişey alamz oldum ya bi tişört pantolon beğeniyom alayımmı falan derken hadi boşver çeyize şunu bunu alırım diyom kalıyo off ya artık evlenelimde kıyafete kalsın paralar....

kizlar benimde nisan yada mayista dügünüm olacak insaAllah

avusturyadan türkiyeye yerlesicem

hepinizi bir bir tebrik ediyorum

insaAllah 2012 gelinleri olarak hersey gönlümüzce olur

kizlar ben ceyizim icin eeen fazla 7bin TL lik bir bütce kenara koydum

ona göre alis verisimi yapmam gerek

insaAllah herseyi de alabilirim alamasamda napalim zamanla tamamlanir

önelmi olan mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…