2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

slm kızlar bende 2012 gelini olcam inşallah.. ankarada düğün yapacak olan varmı?

hosgeldin canimmm benimmmmmmm

hosgeldin canim benimmmm ona göre harcarsinnn :80: bende türkiyeye yerlesicem almanyadan

ekim ayi gibi galibaaa belli degil bizim tarihimiz daha para biriktirmeliyiz ozamana kadarrr nereye gidiyorsun sen ben istanbula

benden baya bi erken gidiyosun demek ki o zaman bana yardimci olursun insaAllah

ben kocaeline gidiyorum istanbulun neresine gideceksin yakin oluruz belki

peki nikah islemleri icin arastirma yaptin mi ben türk vatandasi degilim ekimde nikah tarihi almaya gidicez neler gerekli diye bilmiyorum

veeee almanca biliyosundur tabi ki dimi? türkiyeye gidince almanca sohbet edecek kimsem olmayacaaak

anadolu yakasina....daha nikah mikah tarihi olmadi güzelim bu ekim ayinda nisan olacak seneye dügün iste ben suan türk vatandasiyim süper bol bol almanca konusuruz

anadolu yakasina....daha nikah mikah tarihi olmadi güzelim bu ekim ayinda nisan olacak seneye dügün iste ben suan türk vatandasiyim süper bol bol almanca konusuruz

he öylemi ben ekimde dügün olacak sandim ya yanlis anlamisim pardon

hadi hayirlisi insaAllah

cok sevindim gercekten evet bol bol konusuruz o zaman

ben simdi iftara kaciyorum hayirli aksamlar

neler alamam konusunda bi türlü nerden başlayacama karar veremiyorum ve kafam çokkkkkkkkk karışıkk

hosgeldin tatlim aramizaa hakkinda hayirlisi olsun... nisanlimisin? dugun tarihiniz bellimi ? nerde olucak dugnunuz? hazirliklara ben tabak catal tencereeler yani mutfaktan basladim almaya .. bi aldinmi gerisi geliyo ama.. yani kaliteli al.. kendin beyen.kullanacagin seyleri al.. cok ivir zivira gerek yok.. herkseyi kocisinle beyen al ben ole yaptim :)))) kimsede karismasina izin verme kafan cok karisiyo beyenmek konusunda ben bornozumu bile nisanlimla beraber aldim rengini ikimiz beyendik sende ole yap bi basladinmi gerisi gelir ..koly gelsin simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…