2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

bizde ailemle sahurdan sonra yola çıkıyoruz yarın öğlen aşkımın yanında olcam gerçi aileler ve resmiyet hakim olabilir ama olsun 1 aydır görmüyorum çok özledimm

selamm kizlarrr kuafordeyimdim yeni geldim biraz canim yandi :))) sohbett super kizlarr sohbetinizz bol olsun diyelimmm hayirli cumalar

yılbaşına kadar gramı 150 tl olcakmış :S
eskiden ne güzel sıra sıra bilezikleer takılıyordu gelinlere şimdi biz heralde 2 taneyi zor gürürüz

cok kotu zaman geldik kizlar:))) ne taki takilir nede bisey dediginiz gibii altin almis basini gidyioo bakalim nereye gidilcekk... .. sans iste :))))) gercekdenn bide bu sahte ceyrek olaylarida var kizlarr... vicdani el veren takiyo valla(

cok kotu zaman geldik kizlar:))) ne taki takilir nede bisey dediginiz gibii altin almis basini gidyioo bakalim nereye gidilcekk... .. sans iste :))))) gercekdenn bide bu sahte ceyrek olaylarida var kizlarr... vicdani el veren takiyo valla(

bu yaz antalyada tüm düğünlerde çeyrek altının yerini yakınlık derecesine göre 50 ve 100 tl ler aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…