- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.681
çok güzelbenimki bi kutu çikolata gönderse uçucam sevinçten.
ama ben onun ailesine bi kutu çikolatayla bi kolonya göndercem sevinirler.ama nişanlım avcunu yalar
altın o kadar pahalılaştıki hiç bişey alınmıyo inanki:26:
Günaayyddıınn gelincikleriimm
Öncelikli hayırlı cumalar diliyoruumm, bugün çok dua edelim Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah...
Bugün huzurluyum mutluyum akşama aşkım gelecek ve yarın buluşucaz çünküüü, darısı başınıza canlarım
bizde ailemle sahurdan sonra yola çıkıyoruz yarın öğlen aşkımın yanında olcamgerçi aileler ve resmiyet hakim olabilir ama olsun 1 aydır görmüyorum çok özledimm
Kızlar ne yapıyorsun?
iftara kadar bekleme işte :) sen napıyorsunn cnm
selamm kizlarrr kuafordeyimdim yeni geldim biraz canim yandi :))) sohbett super kizlarr sohbetinizz bol olsun diyelimmm hayirli cumalar
MESAİ BİTSEDE EVE GİTSEM :s
altın fiyatları nolcak dıye bakınıorum ya kızlar gramı 107 tl bugün.....
yılbaşına kadar gramı 150 tl olcakmış :S
eskiden ne güzel sıra sıra bilezikleer takılıyordu gelinlere şimdi biz heralde 2 taneyi zor gürürüz
cok kotu zaman geldik kizlar:))) ne taki takilir nede bisey dediginiz gibii altin almis basini gidyioo bakalim nereye gidilcekk... .. sans iste :))))) gercekdenn bide bu sahte ceyrek olaylarida var kizlarr... vicdani el veren takiyo valla(
bu yaz antalyada tüm düğünlerde çeyrek altının yerini yakınlık derecesine göre 50 ve 100 tl ler aldı
bizede oyle olur bu gidişlee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?