2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

sagoll canim benimmm sende ne var ne yokk ohh dün bogazda iftar keyifleri falan filannn aman sabahlar olmasinnnnn:79:

ayy cnmm benimm ne olsun iste dun gittik iftara cok guzeldi iyi vakit gecirdikk kocis bi ilgi bi ilgi anlatamam sana:)) bi hizmett yemekleri onume koyuyo etlerimi o kesiyo :) herseyimi o hazirladi hahahaha ama yinede bulusmucam ramazan bitene kadar:))) iliskimiz tehlikeye girebilir:)) bu acidan biraz dayanicam zaten sunun surasinda ne kaldiki .. bitmesine ama bayramda yine burda olmucak nisanlim ((( hic bayram yasamadik kocisle iste olucak poff smdiden uzulmeye basladim... bugun kocis can SIKINTISINdan cikmis evden sokak sokak dolasim ev bakmis kiralik aramis bile ahatta :)) adamlara demiski 6 ay kiralaya vermeyin ben tutarim :))))

bu anlatiklarin ne demek oluyor yani eburusummmm taktik ise yaradiii zafer senin güzellik

siz neredesiniz istanbuldaaaa bizde bir iki aya ev aricazz bugün telefonda konusurken diyordu iste hemen aliriz esyalarimizi ben gelince askerden diyorrr biraz birikmisi var ayyy bi gelsede hizlansa hersey:93:

ben istanbul kadikoy acibademe gelin gidicem :))) avrupa yakasindan anadolu yakasina geciyorum :))))) nisan gibi evi tutucaz insallahh hayyyyy cnm heycanlandimm ismin ne burada hep sorucam unutoyrumm sende galiba pendik miydi ?

ben istanbul kadikoy acibademe gelin gidicem :))) avrupa yakasindan anadolu yakasina geciyorum :))))) nisan gibi evi tutucaz insallahh hayyyyy cnm heycanlandimm ismin ne burada hep sorucam unutoyrumm sende galiba pendik miydi ?

nayiiiiiiiiiiirrrr kadiköyyyyy acibadem olma ihtimali varrrr ama üsküdarda olabilirrrrrr ayyyyyyy özlemmmm bennn :78:

nayiiiiiiiiiiirrrr kadiköyyyyy acibadem olma ihtimali varrrr ama üsküdarda olabilirrrrrr ayyyyyyy özlemmmm bennn :78:

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ozlemm memnun oldumm ciddimisin sen :)))) yehuu arkadasda buldum kendime uskudarda olsa bulusuruz kiz biz gidis gelisde yapariz hahahah super olur cnm yaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))

vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ozlemm memnun oldumm ciddimisin sen :)))) yehuu arkadasda buldum kendime uskudarda olsa bulusuruz kiz biz gidis gelisde yapariz hahahah super olur cnm yaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))

bak görüyormusun komsu olucaaaaaaz inan cokkk mutlu oldummmmm insallah yakin olur evlerimizzzzz bizde mart nisanda baslicaz ev bakmayaaaaa

artik bir ki bir ki birlikte pilates yaparizzzz

bak görüyormusun komsu olucaaaaaaz inan cokkk mutlu oldummmmm insallah yakin olur evlerimizzzzz bizde mart nisanda baslicaz ev bakmayaaaaa

artik bir ki bir ki birlikte pilates yaparizzzz

hahahha cnm yaa:) guldurdun beni hop bir iki uc bir ki uc :)) ayy bide ayni eve talip olurmusuzzz:)) ayy ins canim ya bizde haziranda olucak duugn nisanda tutucaz evi anca temizlenmisi tadilat falan derken anca dugune yetisiriz:))

hahahha cnm yaa:) guldurdun beni hop bir iki uc bir ki uc :)) ayy bide ayni eve talip olurmusuzzz:)) ayy ins canim ya bizde haziranda olucak duugn nisanda tutucaz evi anca temizlenmisi tadilat falan derken anca dugune yetisiriz:))

biz biraz daha erkenden bakalim diyoruz biz direk almak istiyoruz ev...hani evlenene kadar bir kac ay ödemis olalim diyoruzz

senin dügün nerede olacak mekan bellimii ben galiba nikah ve ardindan minik yemekli eglence yapicam bütcemizi asiyor diger türlüsü

ya bu kucukcamlicada clup torch diye bi yer var oraya bayramdan sonra davet edilik bi dugune gidicez bakalim nasil diye bide mihrabat korusu var.. oraya da gidicez..ama nisamlimin bu kararindan vazgectircem nikah olsun sonra 100-150 kiisilik yemekli eglenceli bi yere gidelim istiyorum.. cunku gideri cok fazla oluyo nisanlim sorun etmiyo ama ben sorun ediyorum gerek yok ya aman ne biliyimmm cokk kararsisim nasil halletcez su mekani hiccc bilmiyorum dugunden sonra rakkasa gidebilirsiniz eglence olarak guzel bi yer nakkastepede

ben cok masraf olsun istemiyorum...balayina gidelim istiyorum hani o parayi oraya harcarizz ayyy bakicam neresiymiss orasi hic bilmiyorummm mihrabat korusu cok pahali ama süper bir yer bence kücükcamlicayada sen bi gitte bize anlatirsin :87:

ebruuuuuusss az önce bir yer gördüm cok begendim yaaaa fiyatlari nasil acaba bridge restaurant balo salonuda varmis ben bi ara moda terasi düsünüyordum ama oranin fiyati baya bi ucmusss

Son düzenleme:

bak bakk guzel yer orasii.. bende gittigim yerleri anlatirim fikir edinmis oluruz birbirlerimize

ebruuuuuusss az önce bir yer gördüm cok begendim yaaaa fiyatlari nasil acaba bridge restaurant balo salonuda varmis ben bi ara moda terasi düsünüyordum ama oranin fiyati baya bi ucmusss

cnmm bridge restauranta gittimm balosu gorundugu gibi buyuk deil :)) kucuk bide kisi basi 70-80 den basliyor orayi bosver degmez yani dugunede katildim guzel deil alani kucuk cnm..anadolu yakasinda dugun yerleri cok pahalii .. butun yerleri gezdim geneli 80-90 da basliyo bole bogaza bakan yerler dahada pahali oluyor

yazik degilmi yeni evleneceklere ya

birde bizimkisi ufak olur 100 kisi olmaz yaniii cok kalabalik istemiyorum sadece candan insanlar olmali

yazik degilmi yeni evleneceklere ya

birde bizimkisi ufak olur 100 kisi olmaz yaniii cok kalabalik istemiyorum sadece candan insanlar olmali

ya ole az kisi iseniz. dedigim gibi daha eglenceli yerlere bakin bridge biraz kasiyo :)) rakkas mesela inanilmaz super..cok guzel eglendiriyo.seye bak garden 74. feriye . oba cafe. ted. eventgarden .dahill istanbul . nanna restaurant.kurucesme divan.korupark istanbul,meyyali ,hmm aklima geldikce yazicam sana.buralarada bi bak ama az kisi olucaksa biraz tuzlu buralarda

hadi ya aynı gün mü oh ne güzel:))) biz hemen ev alamayız canım altınlar ve araba har,ici hiçbir birikimimiz yok önce kira tutarı sonra kredi çekeriz k ira ödeyene kadar evimizin parasını öderiz diye düşünüyoruz...

herkese merhabaaaaaaa

herkese merhaba kızlar

ailecek iade-i ziyaretimizi yaptık çok şükür bu haftasonu evimize geldik çok güzeldi valla zaten tanışmıştı aileler şimdi iyice kaynaştılar
tam net olmamakla birlikte yüzükleri kurban bayramında takıyoruz
aile arasında olcak ben öyle istiyorum ,büyük nişanlardan fazla hoşlanmıyorum onun yerine sadece arkadaşlarımla yüzükler takıldıktan sonra eğlenmeye gitmek daha cazip geliyor

tüm imkanlarımızı zorlayıp 25 ağustos 2012 de düğünümüzü yapcaz inşallah :90::90::90:

ayy çok heyecanlı ya hayırlı olsun canım bende siemens almayı düşünüyorum 2. alternatif bosch bakalım artık :97:

bak işte ne güzel haberr sıkıntıların tümü geçsin bu gelinlik haberiyle inşallah canım çok sevindim

günaydın kızlarrrrrrrrr nasılsınız bakalım.
haftasonu aldım bişiler
ama küçük ev aletlerimi almadım begenmedim ben güya herşeyimi biyerden alcaktım ama secenek yoktu.o yüzden sadece
yemek takımı,tencere seti,çkb seti,2 pamuklu saten nevresim aldım.bi nevresimde anneme aldık 1.800 tuttu.
450 taksit yaptırdım birini verdim 3 kaldı
bayramdan sonra yeni nevresimler gelcekmiş özdileğin katalogu gelcekmiş secenek daha çok olur diye sadece 2 tane aldım bende.
bayramdan sonra gidip 1 nevresim,1 pike takımı,1 bornoz tk alcam taksite ekletcem sonracımaaaaaaa 3 ay sona 1 aylık maasla komple küçük ev aletlwerni alcam hem nakit alınca indirimde olur.taksit yapmicaam için her birini farklı yerlerdende alabilirim
yani aralıkta küçük ev aletlerimi alcam.
ocakta sardırılcaklarımızı sardırcaz.
he ben taksitlerimi öderkene ayriyetten günlük yemek takımımı günlük çkb takımı da alabilirim
böylece yılbasından sonraya sadece ıncık gıncıklarım kalır heyooooooo
resimleri bugün paylaşcam inşallah.aksamada resimleri çekerim güzel güzel yarın topik açarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…