- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.781
sagoll canim benimmm sende ne var ne yokk ohh dün bogazda iftar keyifleri falan filannnaman sabahlar olmasinnnnn:79:
ayy cnmm benimm ne olsun iste dun gittik iftara cok guzeldi iyi vakit gecirdikk kocis bi ilgi bi ilgi anlatamam sana:)) bi hizmett yemekleri onume koyuyo etlerimi o kesiyo :) herseyimi o hazirladi hahahaha ama yinede bulusmucam ramazan bitene kadar:))) iliskimiz tehlikeye girebilir:)) bu acidan biraz dayanicam zaten sunun surasinda ne kaldiki .. bitmesine ama bayramda yine burda olmucak nisanlim((( hic bayram yasamadik kocisle iste olucak poff smdiden uzulmeye basladim... bugun kocis can SIKINTISINdan cikmis evden sokak sokak dolasim ev bakmis kiralik aramis bile ahatta :)) adamlara demiski 6 ay kiralaya vermeyin ben tutarim :))))
bu anlatiklarin ne demek oluyor yani eburusummmm taktik ise yaradiii zafer senin güzellik
siz neredesiniz istanbuldaaaa bizde bir iki aya ev aricazzbugün telefonda konusurken diyordu iste hemen aliriz esyalarimizi ben gelince askerden diyorrr biraz birikmisi var ayyy bi gelsede hizlansa hersey :93:
ben istanbul kadikoy acibademe gelin gidicem :))) avrupa yakasindan anadolu yakasina geciyorum :))))) nisan gibi evi tutucaz insallahh hayyyyy cnm heycanlandimm ismin ne burada hep sorucam unutoyrumm sende galiba pendik miydi ?
nayiiiiiiiiiiirrrr kadiköyyyyy acibadem olma ihtimali varrrr ama üsküdarda olabilirrrrrr ayyyyyyyözlemmmm bennn :78:
vavvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv ozlemm memnun oldumm ciddimisin sen :)))) yehuu arkadasda buldum kendime uskudarda olsa bulusuruz kiz biz gidis gelisde yapariz hahahah super olur cnm yaaaaaaaaaaaaaaaa:)))))))))))))))
bak görüyormusun komsu olucaaaaaazinan cokkk mutlu oldummmmm insallah yakin olur evlerimizzzzz bizde mart nisanda baslicaz ev bakmayaaaaa
artik bir ki bir ki birlikte pilates yaparizzzz
hahahha cnm yaa:) guldurdun beni hop bir iki uc bir ki uc :)) ayy bide ayni eve talip olurmusuzzz:)) ayy ins canim ya bizde haziranda olucak duugn nisanda tutucaz evi anca temizlenmisi tadilat falan derken anca dugune yetisiriz:))
biz biraz daha erkenden bakalim diyoruz biz direk almak istiyoruz ev...hani evlenene kadar bir kac ay ödemis olalim diyoruzz
senin dügün nerede olacak mekan bellimiiben galiba nikah ve ardindan minik yemekli eglence yapicam bütcemizi asiyor diger türlüsü
ya bu kucukcamlicada clup torch diye bi yer var oraya bayramdan sonra davet edilik bi dugune gidicez bakalim nasil diye bide mihrabat korusu var.. oraya da gidicez..ama nisamlimin bu kararindan vazgectircem nikah olsun sonra 100-150 kiisilik yemekli eglenceli bi yere gidelim istiyorum.. cunku gideri cok fazla oluyo nisanlim sorun etmiyo ama ben sorun ediyorum gerek yok ya aman ne biliyimmm cokk kararsisim nasil halletcez su mekani hiccc bilmiyorum dugunden sonra rakkasa gidebilirsiniz eglence olarak guzel bi yer nakkastepede
ben cok masraf olsun istemiyorum...balayina gidelim istiyorum hani o parayi oraya harcarizz ayyy bakicam neresiymiss orasi hic bilmiyorummm mihrabat korusu cok pahali ama süper bir yer bencekücükcamlicayada sen bi gitte bize anlatirsin :87:
bak bakk guzel yer orasii.. bende gittigim yerleri anlatirim fikir edinmis oluruz birbirlerimize
ebruuuuuusss az önce bir yer gördüm cok begendim yaaaa fiyatlari nasil acaba bridge restaurant balo salonuda varmisben bi ara moda terasi düsünüyordum ama oranin fiyati baya bi ucmusss
cnmm bridge restauranta gittimm balosu gorundugu gibi buyuk deil :)) kucuk bide kisi basi 70-80 den basliyor orayi bosver degmez yani dugunede katildim guzel deil alani kucuk cnm..anadolu yakasinda dugun yerleri cok pahalii .. butun yerleri gezdim geneli 80-90 da basliyo bole bogaza bakan yerler dahada pahali oluyor
yazik degilmi yeni evleneceklere ya
birde bizimkisi ufak olur 100 kisi olmaz yaniii cok kalabalik istemiyorum sadece candan insanlar olmali
hayirli olsun..
bizde de ne kadar sorusu sorulmadi..
benim büyük eltim var ona ne kadar yapildiysa bana da o kadar yapilacak haksizlik olmasin diye..
ayni gün nisanlanmisiz..
siz ne zaman ev almayi düsünüyorsunuz? evlendikten sonra mi yoksa hemen mi?
Gelincikleerriiimmmmmm günnaayyddddııııııınnnnnnnnnnn :80::80:
Bugün çok heyecanlıyım evimizin ilk büyük eşyalarını alııccaazzzz
Beyaz eşyalarımızı alııyyoorruuzz bugüüünnnn
Arkadaslar cok dusunduk ve karar verdık siemens alıyoruuzzz aayyy o kadar heyecanlıyım ki anlatamam darısı hepinizin başına inşallaahhh
Merhaba gelincikler,
Nassınız bakimmm
ben çok mutluyum gece nişanlım bana çook güzel bi haber verdi,ablasının arkadası hem de uzaktan akrabaları varmış gelinlikçi kahramanın düğününde gelinliği ben dikicem gelinimiz istediği modeli beğensin demiş, nişanlım da hemen model beğen yaptıralım dedi ayyy çok heyecanlıyım kızlar yaa çok stresli zamanlar geçirdim bitti bitecek diye çok ağladım ama galiba artık işlerimiz yoluna giriyo gelinliğim şimdiden belli olacaksa benim için hala umut var demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?