2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

Canlarımmm günayyddıınnnnn

Haftasonu muhabbet koyuymuş maşallah hep böyle olsun inşallah

Aramıza yeni katılan gelincikler de hoşgeldillerrrr

Melekçim geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlımm, nice başarılı mutlu sağlıklı yıllara inşallah sevdiceğinle

Ebrucum boğazda yemek haberine çok sevindim gerçekten böyle devam etmelisin tatllışıımmmm

Emyay_89 canım benim yeni aldığın çeyizciklerini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah...

Bu arada gelelim banaa
Bu haftasonu gecırdıgım en guzel haftasonlarından bırıydı.. 2 gün arka arkaya askımla bırlıkteydımm... Cts beyaz eşya baktık.. Davranışlarıyla o kadar mutlu etti ki beni anlatamam birkez daha aşık oldum Profiloya gittik baştan hayatım hangisini istiyorsan göster onu alalım dedi annesi de yanımızdaydı ben de beğendim ama hep en pahalılarını begenmısım sahıbı oyle dedı Nyse onemlı degıl dedı askitom benım onları hesaplattırdık . Sonra da siemens e gittik benım alacaklarım 500 lıra arttı onunkıler de 700 gerek yok dedım ben sonucta sıemenste profıloda aynı motorlara sahıplermıs sadece dızaynları farklıymııs.. neden 1200 lıra fark odeyelım ki dedim kendımce.. Pazar günü de arkadaşlarla bayram alışverişine çıktık bana ayakkabı hediye aldı cokk mutlu olduumm Sürekli sırnaştı bana sardı öptü kokladıı oyyhhh oyyhhhh içime koyasım geldi vallaaaa Çookk mutluyum kızzllaarrr anlayacağınıızz... Şimdi size beyaz eşyalarımın fotolarını koyacağımm ve de alacağımız akvaryumumuzun resmini de

baharcım hepsi çok güzel canımmmm güle güle kullan kocişinle inşallah.
çok begendim valla.hepsi ne kadar tuttu.ıımm yada şöle sorim bulaşık çamaşşır makinası kaç tuttu

baharcım hepsi çok güzel canımmmm güle güle kullan kocişinle inşallah.
çok begendim valla.hepsi ne kadar tuttu.ıımm yada şöle sorim bulaşık çamaşşır makinası kaç tuttu

çok teşekkürler tatlımm beğenmene sevindimm

valla canım benım sahıbı tanıdık oldugu ıcın baya yardımcı oldu. bu arada bızde bulasık ve fırını kız tarafı buzdolabı ve camasır makınasını erkek alır o yuzden sana soyle dıyebılırım fırın ve bulasık makınası 2400 tuttu dıgerlerı de 3400... senin dediklerinde 2400 sanırım cunku fırınla aynı olması lazım oyle hatırlıyorum camasır makınasının fıyatını... :))

bizde ayni sekilde bir iki sene kiraya cikacagiz kendimizi toparladiktan sonra ev alicaz hayirlisiyla

baharlayla hayirli olsun beyaz esyanizi almisiniz buzdolabini ve mikrodalga firini ne kadar aldin?

bu mirkrodalga firin acaba bizim burda ki 'mikrowelle' ile ayni seymi acaba?

ben türkiyede 'mikrowelle' yok diye saniyodum o yüzden burdan almayi düsünüyodum

birde hepsini profilodan aldin dimi? bende tutarini sorabilirmiyim müsadenle?

ekimde bizde beyaz esya almaya gidicez cünkü

emyay sanada hayirlis olsun bir sürü seyler almisin güle güle kullanmak nasip olusn insaallah

bende simdi ceyiz listemi pc ye gecirip kuzene göndercem türkiyede birlikte alis veris yapicaz

bir sürü sey var almam gerekenn oof off

he birde nakit ödeyince indirim mi yapiyorlar?

ramazan ayinda ki son haftamiz hayirlara vesile olsun insaallah kizlar

sağol baharcım bizdede kız tarafı bulaşık çamaşır makinası alıyoda ondan sordum.
melekcim evet nakitte bi hayli indirim yapıyolar sıkı pazarlık yapan biriyle yap alışverişini

kizlar bizde beyaz esya olarak bulasik ve camasir makinesini alicaz kiz tarafi olarak

ben arcelik'in bulasik makinesini begenmistim bizim memlekette kendi evimizde olanin aynisini istiyorum da bakalim hayirlisi

hm insaallah bu isten anlayan biriyle giderim o zaman ceyiz sonucta nerden kirpabilsem iyidir =))

teşekkürler canım benim...

buzdolabı 2300 tl civarı tatlım milrodalga da hepsini ordan aldıgımız için eşantiyon verildi

Ama mıkrodalga almanya da ne demek bılmıyorum ne yazık ki

Amiinn bu arada canım....

Son düzenleme:

bence de oyle yapmalısın yanına o gün çeneci birini al da git valla benım nişanlımın ben bu kadar oldugunu bılmıyordum hem baya ındırım yaptırdı hem de esantıyon ıstedı ama ıyı oldu nerden kırpsak kar dedıgın gıbı tatlım

prensessevgilisi bi gelse o bilir belki ayni sey mi diye

anladim cok tesekkür ederim

nisanlim da arastirmalara basladi ama birlikte ancak karar veririz hangisini alicamiza

hepsini bir yerden almanda iyi oldu aslinda

prensessevgilisi bi gelse o bilir belki ayni sey mi diye

anladim cok tesekkür ederim

nisanlim da arastirmalara basladi ama birlikte ancak karar veririz hangisini alicamiza

hepsini bir yerden almanda iyi oldu aslinda

tabıkı ıyı oluyo. hem ındırım yaptırabılıyorsun hem de esantıyon ısteyebılıyorsun bu arada buzdolabını yanlıs yazmısım canım yanlıs bılgılendırmeyeyım 2300 cıvarı buzdolabının fıyatı dusunursen dıye soyluyeyım dedım

esantiyon dedigin ne oluyo ama kiz onu anlamadim

evet ya biz agirlik alis verisini nisanda yapmistik (bizim orda agirlik alis verisi denir)

orda da amcamiz sag olsun baya bi indirim yaptirmisti

girdigimiz yer kar yapacagina zarar yapti mübarek

eşantiyon hediye demek oluyor tatlım

sizin amca da iyimiş maşallah

hepsini almana gerek var mi ona kendin karar verisin tabi de
bana sorsan bi kac hareketi ögrenip onlari devamli yapman yeterli olabilir
bide yürüyüs yapmak cok önemli
benim o dedigim kisiler günde en az 2 saat yürüyüse cikiyolar

sen zayiflamak icin mi yoksa öylesine mi yapmak istiyorsun?

4 kilo fazlam var ve vücudumda yaglanmalar basladı ne yazık kii :26:

sıkılaşmak ve kilo vermek istiyorum yani anlayacağın tatlıımm... Yürüyüşe başlayacağım ramazandan sonra zaten...

4 kilo fazlam var ve vücudumda yaglanmalar basladı ne yazık kii :26:

sıkılaşmak ve kilo vermek istiyorum yani anlayacağın tatlıımm... Yürüyüşe başlayacağım ramazandan sonra zaten...

yürüyüs en önemlisi birazda hizli hizli yürüyeceksin tabi terleyecek sekilde

bide dedigim gibi bence o tüm videolari almana gerek kalmaz

bi kac hareketi yapsan kafiidir bence ama daha iyi bir bilen varsa aramizda onlarda söylesinler düsüncelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…