2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

teşekkürler tatlım cok sagol valla ıcımı rahatlattın... o zaman 2 dvdsı var zaten bıldıgım kadarıyla ben 1 ını alsam yeterlı olur sanırım... prensevgilisi anlıyor bu ısten o artık ustası olmus ona da sormak lazımmm

o zaman onada danis mutlaka..

yada internetten de firgürleri ögrenebilirsin hevesli isen ve dvdye para vermeyim diyosan

bende simdi istanbul gezimiz icin fotolari bakiyorum

ekimde türkiyeye gelicem bi gün ufak bi istanbul turu yapariz diye konusuyoruz gerceklesir insaallah

inşallah tatlımm... İstanbul güzel bir şehir gezilecek görülecek çok yeri var 1 hafta bile yetmiyor insana gercekten.. Sen de en güzel şekilde degerlendıırırsın tatlımm

insallah canim

daha önce hic istanbula gitme hevesim yoktu

ama simdi kocaeline gidipte istanbula ugramamak olmaz cok yakin cünkü

hepinize kolay gelsin kizlar

ama cokta fazla zayiflamayiin

bence de tatlım gıtmelısınn

cok zayıflamak degıl amacım 4 kılo kafi. dun nısanlım sen koca popolu teyze mı olcaksın ılerde basenlerın cıkmaya baslmıs sankı deyınce beynımden vuruldum o bıraz dıkkatlı olmamı ıstıyor arada boyle teşvikleme amaclı ıgnelıyor benı ama ıyı oluyor baska turlu azımlenmem yoksa

hehe yesinler

bizde tam tersi o bana diyo kilo al ben ona diyorum zayifla :90:

ama aslinda ikimizde normaliz

benim boyum 164 kilom 53

onun boyu 170 kilosu 65 ti 70 oldu kilosu bence boyuyla orantili ideal

ah canim süper olmuss cok sevindimmm bizde daha yüzük takmadikkk cok heyecanliyim bizim isler biraz karisik daha tanisma bile olmadiii offff

salihacim baya birseyler almissin canim bende bu aydan sonra yani ekim ayindan itibaren her ay alicam ocak ayina kadar falan bitirmek istiyorum bakalim nasil olacak ne olacakkk ay heyecanlandim yineeee

gunaydinnnn gelinciklerrrrr...nasilsinizz
sohbet koyu masalllahhh msallahhhh

baharcimm nasilsinnn ozledik seni vallaa... beyaz esyani cok beyendim guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallahh...akvaryumda guzel :)))) kocisler guzel mutlu bi hafta sonu gecirmene cok mutlu oldum cnm benimm... bizde haftasonu nisanlimin ailesi ile birlikteydik guzel vakit gecirdim ama yinede ramazan bitine kadar kocisle gorusmucem :))))

hehe yesinler

bizde tam tersi o bana diyo kilo al ben ona diyorum zayifla :90:

ama aslinda ikimizde normaliz

benim boyum 164 kilom 53

onun boyu 170 kilosu 65 ti 70 oldu kilosu bence boyuyla orantili ideal

benımde boy 163 kılo 54 ama vermek ıstıyorum yaa :))

askım zayıf ama boyu 173 kılo 63 yakında ben onu gecıcem

sızın normal ama ne guzeel ıdeal kılodasınıızzz

ayyyy cok sevindimmm cinikommmmm ne güzel icindeki o sevinci o duyguyu tamhmin edebiliyorummmm

darisi basimiza amiiiiiiiiiiiiiiiiin Allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip eder insallah tatlisim hepsi cok güzel cok begendim ayrica akvaryum fikrine bayildimm ne kadar hossunsuz

yerim sennii beennnn
ben de senı cok ozledım tatlım yaaa...
senın kocıs yavas yavas akıllanıyo desene sen de hemen yumusamamakla en ıyısını yapıyosun tebrık edıyorum tatlışıımm bıraz daha ceksın ne kaldı surda

benımde boy 163 kılo 54 ama vermek ıstıyorum yaa :))

askım zayıf ama boyu 173 kılo 63 yakında ben onu gecıcem

sızın normal ama ne guzeel ıdeal kılodasınıızzz

benimde boy 1.64 65 kiloydum suan 57 kiloya dustum dugune kadar bi 5 kilo daha vericem insallah ama sok bir diyet uygulamiyorum bu 8 kiloyu 6 ay icinde verdim hemen hemenn

nisanlimda boyu 1.75 kilosu 77 zayif sevmem biraz daha kilo aldircam

benimde boy 1.64 65 kiloydum suan 57 kiloya dustum dugune kadar bi 5 kilo daha vericem insallah ama sok bir diyet uygulamiyorum bu 8 kiloyu 6 ay icinde verdim hemen hemenn

nasıl dustun pekı tatlım o 8 kiloyuu cok sevındım senın adınaa ben de dugune kadar versem sıkılassam yeter bana hemen olsun ıstemıyorum bebişim yaaa :97:

:)))) aynen ole tatlisss..ama bir ilgi bir ilgi yemekteyken anlatamammm... tabagima yemekleri koyuyuoo bicakla kesiyoo ekmegimi veriyoo :)) hep bana o servis yapti :))) babamlarin yaninda hehe cok guzel oldu

bahar kiz biz senle ayni boy ve kilodayiz o zaman daha nesini vermek istiyosun sen =))

kizlar en ufak damat benim ki 170 boyuyla :90: boyuna posuna kurban olurum ben onun

hosgeldiniz ebrum prenses iyisiniz umarim?

evlendikten sonra tüm kocisler kilo alirlar biraz

cevremde hep öyle olmustur yani

:)))) aynen ole tatlisss..ama bir ilgi bir ilgi yemekteyken anlatamammm... tabagima yemekleri koyuyuoo bicakla kesiyoo ekmegimi veriyoo :)) hep bana o servis yapti :))) babamlarin yaninda hehe cok guzel oldu

bahar kiz biz senle ayni boy ve kilodayiz o zaman daha nesini vermek istiyosun sen =))

kizlar en ufak damat benim ki 170 boyuyla :90: boyuna posuna kurban olurum ben onun

hosgeldiniz ebrum prenses iyisiniz umarim?

canım ben bıraz kalın kemıklıyım genıs bır vucudum var yanı ornek olarak cagla sıkelın bel kısmını verebılırım odun gıbı ama genıs bır belı var benım de hem genıs hemde ayva gobeklı olanından ıste ben onu ıstemıyoruumm :)) kalcamda kalkık genıslerden hemen kalkıyo kılo alınca sınır oluyooruum ondan yanı tatlımm...

olsun benımkı de kısa zaten 173 ama ne onemı var tatlım yaa onlar bızım ıcın dunya yakısıklısıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…