- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.821
yürüyüs en önemlisi birazda hizli hizli yürüyeceksin tabi terleyecek sekilde
bide dedigim gibi bence o tüm videolari almana gerek kalmaz
bi kac hareketi yapsan kafiidir bence ama daha iyi bir bilen varsa aramizda onlarda söylesinler düsüncelerini
teşekkürler tatlım cok sagol valla ıcımı rahatlattın... o zaman 2 dvdsı var zaten bıldıgım kadarıyla ben 1 ını alsam yeterlı olur sanırım... prensevgilisi anlıyor bu ısten o artık ustası olmus ona da sormak lazımmm
o zaman onada danis mutlaka..
yada internetten de firgürleri ögrenebilirsin hevesli isen ve dvdye para vermeyim diyosan
bende simdi istanbul gezimiz icin fotolari bakiyorum
ekimde türkiyeye gelicem bi gün ufak bi istanbul turu yapariz diye konusuyoruz gerceklesir insaallah
ay burda uyguladıgımız şeyleri ve öğünlerşde yazsakmı acep
herkese merhaba kızlar
ailecek iade-i ziyaretimizi yaptık çok şükür bu haftasonu evimize geldikçok güzeldi valla zaten tanışmıştı aileler şimdi iyice kaynaştılar
tam net olmamakla birlikte yüzükleri kurban bayramında takıyoruz
aile arasında olcak ben öyle istiyorum ,büyük nişanlardan fazla hoşlanmıyorum onun yerine sadece arkadaşlarımla yüzükler takıldıktan sonra eğlenmeye gitmek daha cazip geliyor
tüm imkanlarımızı zorlayıp 25 ağustos 2012 de düğünümüzü yapcaz inşallah :90::90::90:
günaydın kızlarrrrrrrrrnasılsınız bakalım.
haftasonu aldım bişiler
ama küçük ev aletlerimi almadım begenmedim ben güya herşeyimi biyerden alcaktım ama secenek yoktu.o yüzden sadece
yemek takımı,tencere seti,çkb seti,2 pamuklu saten nevresim aldım.bi nevresimde anneme aldık 1.800 tuttu.
450 taksit yaptırdım birini verdim 3 kaldı
bayramdan sonra yeni nevresimler gelcekmiş özdileğin katalogu gelcekmiş secenek daha çok olur diye sadece 2 tane aldım bende.
bayramdan sonra gidip 1 nevresim,1 pike takımı,1 bornoz tk alcam taksite ekletcemsonracımaaaaaaa 3 ay sona 1 aylık maasla komple küçük ev aletlwerni alcam hem nakit alınca indirimde olur.taksit yapmicaam için her birini farklı yerlerdende alabilirim
yani aralıkta küçük ev aletlerimi alcam.
ocakta sardırılcaklarımızı sardırcaz.
he ben taksitlerimi öderkene ayriyetten günlük yemek takımımı günlük çkb takımı da alabilirim
böylece yılbasından sonraya sadece ıncık gıncıklarım kalır heyooooooo
resimleri bugün paylaşcam inşallah.aksamada resimleri çekerim güzel güzel yarın topik açarım
hehe yesinler
bizde tam tersi o bana diyo kilo al ben ona diyorum zayifla :90:
ama aslinda ikimizde normaliz
benim boyum 164 kilom 53
onun boyu 170 kilosu 65 ti 70 oldu kilosu bence boyuyla orantili ideal
Canlarımmm günayyddıınnnnn
Haftasonu muhabbet koyuymuş maşallah hep böyle olsun inşallah
Aramıza yeni katılan gelincikler de hoşgeldillerrrr
Melekçim geçmiş doğum günün kutlu olsun tatlımm, nice başarılı mutlu sağlıklı yıllara inşallah sevdiceğinle
Ebrucum boğazda yemek haberine çok sevindim gerçekten böyle devam etmelisin tatllışıımmmm
Emyay_89 canım benim yeni aldığın çeyizciklerini ağız tadıyla kullanmak nasip olur inşallah...
Bu arada gelelim banaa
Bu haftasonu gecırdıgım en guzel haftasonlarından bırıydı.. 2 gün arka arkaya askımla bırlıkteydımm... Cts beyaz eşya baktık.. Davranışlarıyla o kadar mutlu etti ki beni anlatamam birkez daha aşık oldumProfiloya gittik baştan hayatım hangisini istiyorsan göster onu alalım dedi annesi de yanımızdaydı ben de beğendim ama hep en pahalılarını begenmısım sahıbı oyle dedı Nyse onemlı degıl dedı askitom benım onları hesaplattırdık . Sonra da siemens e gittik benım alacaklarım 500 lıra arttı onunkıler de 700 gerek yok dedım ben sonucta sıemenste profıloda aynı motorlara sahıplermıs sadece dızaynları farklıymııs.. neden 1200 lıra fark odeyelım ki dedim kendımce.. Pazar günü de arkadaşlarla bayram alışverişine çıktık bana ayakkabı hediye aldı cokk mutlu olduumm Sürekli sırnaştı bana sardı öptü kokladıı oyyhhh oyyhhhh içime koyasım geldi vallaaaa Çookk mutluyum kızzllaarrr anlayacağınıızz... Şimdi size beyaz eşyalarımın fotolarını koyacağımm ve de alacağımız akvaryumumuzun resmini de
işte evimizin ilk mobilyalarrıı
Eki Görüntüle 245037 Eki Görüntüle 245036 Eki Görüntüle 245038 Eki Görüntüle 245039 Eki Görüntüle 245086
bu da alacağımız akvaryuma bir örnekk
Eki Görüntüle 245045
darısı başınıza gelincikleriimmm
gunaydinnnn gelinciklerrrrr...nasilsinizz
sohbet koyu masalllahhh msallahhhh
baharcimm nasilsinnn ozledik seni vallaa... beyaz esyani cok beyendim guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallahh...akvaryumda guzel :)))) kocisler guzel mutlu bi hafta sonu gecirmene cok mutlu oldum cnm benimm... bizde haftasonu nisanlimin ailesi ile birlikteydik guzel vakit gecirdim ama yinede ramazan bitine kadar kocisle gorusmucem :))))
benımde boy 163 kılo 54 ama vermek ıstıyorum yaa :))
askım zayıf ama boyu 173 kılo 63 yakında ben onu gecıcem
sızın normal ama ne guzeel ıdeal kılodasınıızzz
benimde boy 1.64 65 kiloydum suan 57 kiloya dustum dugune kadar bi 5 kilo daha vericem insallah ama sok bir diyet uygulamiyorum bu 8 kiloyu 6 ay icinde verdim hemen hemenn
nisanlimda boyu 1.75 kilosu 77 zayif sevmem biraz daha kilo aldircam
yerim sennii beennnn
ben de senı cok ozledım tatlım yaaa...
senın kocıs yavas yavas akıllanıyo desene sen de hemen yumusamamakla en ıyısını yapıyosun tebrık edıyorum tatlışıımm bıraz daha ceksın ne kaldı surda
benimde boy 1.64 65 kiloydum suan 57 kiloya dustum dugune kadar bi 5 kilo daha vericem insallah ama sok bir diyet uygulamiyorum bu 8 kiloyu 6 ay icinde verdim hemen hemenn
nisanlimda boyu 1.75 kilosu 77 zayif sevmem biraz daha kilo aldircam
:)))) aynen ole tatlisss..ama bir ilgi bir ilgi yemekteyken anlatamammm... tabagima yemekleri koyuyuoo bicakla kesiyoo ekmegimi veriyoo :)) hep bana o servis yapti :))) babamlarin yaninda hehe cok guzel oldu
bahar kiz biz senle ayni boy ve kilodayiz o zaman daha nesini vermek istiyosun sen =))
kizlar en ufak damat benim ki 170 boyuyla :90: boyuna posuna kurban olurum ben onun
hosgeldiniz ebrum prenses iyisiniz umarim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?