2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

prensessevgilisi bi gelse o bilir belki ayni sey mi diye

anladim cok tesekkür ederim

nisanlim da arastirmalara basladi ama birlikte ancak karar veririz hangisini alicamiza

hepsini bir yerden almanda iyi oldu aslinda

canimmmmm evet mikrodalga mikrowelle ayrica biz baktik fiyat olarak hic bir fark yok belki 10 20 euro onuda kargoya vericeksin zaten birde bozuldugunda kalicaksin öyle en en en iyisi türkiyeden almak herseyii

kızzllaarrr bişi sorucammm :26:

Ben pilates topu alsam evde yapabilir miyim sizce bir de ebru şallının dvdlerini alırımmm olur mu acabaa???

yaparsin baharcimmm bak biliyorsun ben yapiyorummm ve pantollarim bollasti yasasin ebru salli

zaten bir hedefe kilitlenmek gerekiyorrr hani basense basen göbekse göbekkk gibisinden

4 kilo fazlam var ve vücudumda yaglanmalar basladı ne yazık kii :26:

sıkılaşmak ve kilo vermek istiyorum yani anlayacağın tatlıımm... Yürüyüşe başlayacağım ramazandan sonra zaten...

4 kilocuk birsey degil bence cogalmadan baslamalisinnn pilateseee

tatlimm ben selülit savar dvdsini yapiyorummm acccaip fark etti daha yeni yeni baslamis olsam bileeee hani bak cok sacma ama basen popo calisiyorum göbekte gitti ki incecikti belim zatenn

kiiiizzzz bende ekimde türkiyedeyimmm nisanima gidiciiizz hani yüzükleri takiciiz

günaydinnn baharcimmmmm

nasıl dustun pekı tatlım o 8 kiloyuu cok sevındım senın adınaa ben de dugune kadar versem sıkılassam yeter bana hemen olsun ıstemıyorum bebişim yaaa :97:

ben kisin vermeye basladimm...yediigime cok dikkat ettim kahvalti normal ettim oglenleri hep haslanmis brokoli yada karnibahar.yada patates yogurtla yedim aksamlarida corba ve sebze yemegi yedim..makarnayi cikardim hayatimdan pilavi ekmegi kizartmayi.. her cesit yedim ama sadece bir kasik yedim ve hergunde 200 mekik ve plates topum var internetten ebru salli acip onu yaptimm bu sekilde yaws sekilde verdim kiloyu

ayy hadı bakalım ınsllah ya bende en kısa zamanda baslyayım o zaman tatlım ya moral verdın valla bana cok saolll
selülit savar dvdsını alayım o zaman ılk olarak canım

benı bu kadar sevdıgını bılmıyordum tatlım yaa
ebru yazmıs onu ama olsun ben de gunaydın demeyı unutmustum zatenn
gunaydınnnn tatlışıımmm

Son düzenleme:
bahar kiz biz senle ayni boy ve kilodayiz o zaman daha nesini vermek istiyosun sen =))

kizlar en ufak damat benim ki 170 boyuyla :90: boyuna posuna kurban olurum ben onun

hosgeldiniz ebrum prenses iyisiniz umarim?

hosbulduuuuuk iyiyim tatlim sende iyisindir umarimmmm benim kocste 1.72 falan benden bi cm kisa ben 1.73 ayrica kendimi en sisko gelincik ilan ediyorum bu nedir yahuuu

benı bu kadar sevdıgını bılmıyordum tatlım yaa
ebru yazmıs onu ama olsun ben de gunaydın demeyı unutmustum zatenn
gunaydınnnn tatlışıımmm

ayyy ne demek bu kadar sevdigini bilmiyordum sevmese bu kadar kaprisimizi cekermi bu kocisler simdi hani egri otur dogru konus demisler hepimizde accik kapris accik trip var cok simartilmisiz kendi adima bunu dogrulaya bilirim:78:

baharlayla onlar bizim icin dünya yakisiklisi demissin ya cok haklisin

Allahim sahit öyle bi hayranlik var ki icimde ona karsi en ufak bi hareketine bile hayranim

bide bizde hasretlike var ya msnde camerali konusunca ayilip bayiliyorum

Allah hepimiz sevdiklerimize kavustursun insaAllah güzellik boy pos hepsi gecici önemli olan temiz bir insan olabilmek

prensessevgilisi süpermis o zaman bende türkiyeden alirim

gercekten bilmiyordum orda var diye

sahimi kiz ekimin kacinda geliyosun peki sen?

kizlar benim göbek filan yok ama kalcalarim var onlari sIkIlastirmak icin bi kac egzersiz yapsam iyi olurda

üseniyoruuum :90:

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy ne demek bu kadar sevdigini bilmiyordum sevmese bu kadar kaprisimizi cekermi bu kocisler simdi hani egri otur dogru konus demisler hepimizde accik kapris accik trip var cok simartilmisiz kendi adima bunu dogrulaya bilirim:78:

hatlar ıyıce karıstı tatlım yaaa koptum suanda resmen
sen az once ebrunun yazdıgı yazının altına gunaydın baharcım yazmıssında yanlıslıkla ben de sana dedım kı benı bu kadar sevdıgını bılmıyordum dedımmm canııımm yaaaaaa ama hatlar ıyıce karıstı senın aklın ebrunun yazısına gıttı bu sefer de umarım anlatabılmısımdır tatlışıımmm

[SUB][/SUB]
ayy hadı bakalım ınsllah ya bende en kısa zamanda baslyayım o zaman tatlım ya moral verdın valla bana cok saolll
selülit savar dvdsını alayım o zaman ılk olarak canım

:

kesinlikle basla tatlissss cok terletiyor insanii ben hani 2003 ten beri spor yapiyorum ama bir saat icinde bu kadar etkili sonuc alacagim aklimin ucundan dahi gecmezdiiii birde ramazan diye az az yürüyüs yapiyorum hani pantollar kotlarim hepsi minicikte olsa bollasti:79::79::79::79:

Allahimmmm topiccekkk PAzartesi sendromu yasiyoruzzz sen bizi koruuuu

günaydnn kızlaaarrr

günayyddııınnn hoşgeldinn canıımm

ayyy hadı bakalım ıyıce heveslendırdın benıı valla pekı ben ne kadarlık alayım topu cm olarak yanı sence 163 boyundayımm da :78:

önceliklee duana amiiiiiiiiin

sonrasian ekimin 17sine

bence hemen basla egzersizlere ne kadar bekletirsen okadar zorrrr hem kocislere tas gibi görünmeliyizzzz

selam kızlarrr benimde düğünüm nisanda inşallllaaahhhh düğün salonları falan gezildi eimde nişanı yapıoruz uzatmadan nisan ayınada düğünümüzz kısmetsee..heyecanlıyım fenaaaa rüyalarıma girmeye başladı

bende senden bi kac gün sorna geliyom prenses

he ya biz onlara dass gibi görünmek icin neler yapiyoruz onlar bizim icin netcekleee :90:

ebrum önemli degil bende iyiyim iste cok sükür yuvarlanip gidiyoruz

günayyddııınnn hoşgeldinn canıımm

ayyy hadı bakalım ıyıce heveslendırdın benıı valla pekı ben ne kadarlık alayım topu cm olarak yanı sence 163 boyundayımm da :78:

canim ben hata yaptim sen yapma 55cm lik aldim boyum 1.73 aman tanrimmmm kendimi cüce aynasindami görüyorum ne yapiyorum hareket edemiyorum 75 cm lik alicam sen benden 10 cm kisasin sen 65 cmlik al bence ama eger bir yerde görme gibi bir sansin olursa hani sismis halini oradan all:81:

hosgeldin tatlimmm.hakkinda hayirlisi olsun hersey gonlunce olur insallah.... burda tatli telaslarini bize anlatirsinn...ceyiz icin aldiklarini hemde fikir edinmis oluruz birbirlerimizee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…