- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.841
prensessevgilisi bi gelse o bilir belki ayni sey mi diye
anladim cok tesekkür ederim
nisanlim da arastirmalara basladi ama birlikte ancak karar veririz hangisini alicamiza
hepsini bir yerden almanda iyi oldu aslinda
kızzllaarrr bişi sorucammm :26:
Ben pilates topu alsam evde yapabilir miyim sizce bir de ebru şallının dvdlerini alırımmm olur mu acabaa???
hepsini almana gerek var mi ona kendin karar verisin tabi de
bana sorsan bi kac hareketi ögrenip onlari devamli yapman yeterli olabilir
bide yürüyüs yapmak cok önemli
benim o dedigim kisiler günde en az 2 saat yürüyüse cikiyolar
sen zayiflamak icin mi yoksa öylesine mi yapmak istiyorsun?
4 kilo fazlam var ve vücudumda yaglanmalar basladı ne yazık kii :26:
sıkılaşmak ve kilo vermek istiyorum yani anlayacağın tatlıımm... Yürüyüşe başlayacağım ramazandan sonra zaten...
teşekkürler tatlım cok sagol valla ıcımı rahatlattın... o zaman 2 dvdsı var zaten bıldıgım kadarıyla ben 1 ını alsam yeterlı olur sanırım... prensevgilisi anlıyor bu ısten o artık ustası olmus ona da sormak lazımmm
o zaman onada danis mutlaka..
yada internetten de firgürleri ögrenebilirsin hevesli isen ve dvdye para vermeyim diyosan
bende simdi istanbul gezimiz icin fotolari bakiyorum
ekimde türkiyeye gelicem bi gün ufak bi istanbul turu yapariz diye konusuyoruz gerceklesir insaallah
gunaydinnnn gelinciklerrrrr...nasilsinizz
sohbet koyu masalllahhh msallahhhh
baharcimm nasilsinnn ozledik seni vallaa... beyaz esyani cok beyendim guzel gunlerde kullanmak nasip olur insallahh...akvaryumda guzel :)))) kocisler guzel mutlu bi hafta sonu gecirmene cok mutlu oldum cnm benimm... bizde haftasonu nisanlimin ailesi ile birlikteydik guzel vakit gecirdim ama yinede ramazan bitine kadar kocisle gorusmucem :))))
nasıl dustun pekı tatlım o 8 kiloyuucok sevındım senın adınaa ben de dugune kadar versem sıkılassam yeter bana hemen olsun ıstemıyorum bebişim yaaa :97:
prensesssevgili kiz dun sen nereye kayboldunn uyuyami kaldin :))))
4 kilocuk birsey degil bence cogalmadan baslamalisinnn pilateseee
tatlimm ben selülit savar dvdsini yapiyorummm acccaip fark etti daha yeni yeni baslamis olsam bileeee hani bak cok sacma ama basen popo calisiyorum göbekte gitti ki incecikti belim zatenn
günaydinnn baharcimmmmm
bahar kiz biz senle ayni boy ve kilodayiz o zaman daha nesini vermek istiyosun sen =))
kizlar en ufak damat benim ki 170 boyuyla :90: boyuna posuna kurban olurum ben onun
hosgeldiniz ebrum prenses iyisiniz umarim?
benı bu kadar sevdıgını bılmıyordum tatlım yaa
ebru yazmıs onu ama olsun ben de gunaydın demeyı unutmustum zatenn
gunaydınnnn tatlışıımmm
ayyy ne demek bu kadar sevdigini bilmiyordum sevmese bu kadar kaprisimizi cekermi bu kocisler simdi hani egri otur dogru konus demisler hepimizde accik kapris accik trip var cok simartilmisiz kendi adima bunu dogrulaya bilirim:78:
ayy hadı bakalım ınsllah ya bende en kısa zamanda baslyayım o zaman tatlım ya moral verdın valla bana cok saolll
selülit savar dvdsını alayım o zaman ılk olarak canım
:
hatlar ıyıce karıstı tatlım yaaa koptum suanda resmen
sen az once ebrunun yazdıgı yazının altına gunaydın baharcım yazmıssında yanlıslıkla ben de sana dedım kı benı bu kadar sevdıgını bılmıyordum dedımmm canııımm yaaaaaaama hatlar ıyıce karıstı senın aklın ebrunun yazısına gıttı bu sefer de umarım anlatabılmısımdır tatlışıımmm
günaydnn kızlaaarrr
[SUB][/SUB]
kesinlikle basla tatlissss cok terletiyor insanii ben hani 2003 ten beri spor yapiyorum ama bir saat icinde bu kadar etkili sonuc alacagim aklimin ucundan dahi gecmezdiiii birde ramazan diye az az yürüyüs yapiyorum hani pantollar kotlarim hepsi minicikte olsa bollasti:79::79::79::79:
baharlayla onlar bizim icin dünya yakisiklisi demissin ya cok haklisin
Allahim sahit öyle bi hayranlik var ki icimde ona karsi en ufak bi hareketine bile hayranim
bide bizde hasretlike var ya msnde camerali konusunca ayilip bayiliyorum
Allah hepimiz sevdiklerimize kavustursun insaAllah güzellik boy pos hepsi gecici önemli olan temiz bir insan olabilmek
prensessevgilisi süpermis o zaman bende türkiyeden alirim
gercekten bilmiyordum orda var diye
sahimi kiz ekimin kacinda geliyosun peki sen?
kizlar benim göbek filan yok ama kalcalarim var onlari sIkIlastirmak icin bi kac egzersiz yapsam iyi olurda
üseniyoruuum :90:
Allahimmmm topiccekkk PAzartesi sendromu yasiyoruzzz sen bizi koruuuu
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cabuk gel kizzz:) sen gelene kadar 100 sayfa atlarr :)))Ama cok guldurdun tatlşım benı ya Allah da seni güldürsün valla
Kızlar ogle arasına cıkıyorum 1 saat sonra burdayım ayrılmayın bır yere sakın heee
günayyddııınnn hoşgeldinn canıımm
ayyy hadı bakalım ıyıce heveslendırdın benıı valla pekı ben ne kadarlık alayım topu cm olarak yanı sence 163 boyundayımm da :78:
selam kızlarrr benimde düğünüm nisanda inşallllaaahhhhdüğün salonları falan gezildi eimde nişanı yapıoruz uzatmadan nisan ayınada düğünümüzz kısmetsee..heyecanlıyım fenaaaa rüyalarıma girmeye başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?