2012 gelin adayları hazırlıklar başladı mı bakalım :)

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cabuk gel kizzz:) sen gelene kadar 100 sayfa atlarr :)))

eveettt cok hizli ilerliyoruz maaasallaaah

hosgeldinnn tatlimmmm ayyy benimde rüyalarimi süsler böyle seylerr Allahim hakkinda hayirlisini kilsin insallaah

bende senden bi kac gün sorna geliyom prenses

he ya biz onlara dass gibi görünmek icin neler yapiyoruz onlar bizim icin netcekleee :90:

ebrum önemli degil bende iyiyim iste cok sükür yuvarlanip gidiyoruz

onun orasini onlar düsünsün biz fistik gibi olalmdaaa

ee hadi bakalim

kizlar ceyiz listemi paylastim bakmak isterseniz..

hem belki neyi nereden alsam daha iyi olur diye fikir de verebilirsiniz..

caniiiim bakalimmmmm neredeee bende paylasiacm aksam suan cok yogunum ögle arasi bi ben kaldim ofisteeee

yaa bende kaçırdm 65-75 cm falan ne demek ya kaçırdmm benn

pilates topuuuu

pilates hocaniz olucam bir ki bir ki hoop popolar kücülsünnn

ay 1 gün giremedim 10 sayfadan fazla okumak zorunda kaldım. baharcım beyaz eşyaların hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah kocişinle. bide yemek takımı falan alan arkadaşımız vardı emyaydı galiba oda tüm aldıklarını ağız tadıyla kullanır inşallah 2012de. bide boy kilo muhabbeti açılmış tabiki bide hepimizin ortak sorunu kilo verme. benimde fazlam var kızlar kafayı yemek üzereyim bi türlü zayıflayamıyorum ramazanda 2 kilo daha aldım. buarada gelinlerimizin hepsi uzunlar maşallah en kısa ben kalmışım boyum 158cmcik kısayım yani kiloda 52 48 falan olmam gerek olamıyorummm adam akıllı yemek yiyemiyorum kilo alcam diye ne yisem yarıyo resmen ya. bide kızlar benim nişanlım 182 82kg. tam yani benden baya bi uzun oda kilo alıyo ama boyu uzun olduğundan hiiç anlaşılmıyo bende boy namına fakir olduğum için 2 3 kilo alınca hemen göbek basenler çıkıyoo sinir oluyorum kendime aynada bakıp bakıp

kızlar beyaz eşya hangi marka aldınız ya biz bosch almaya karar verdik sizce nasıl

bosch siemens gayet iydir cnm..biz samsung aldık.geçen haftasonu çamaşır makine mi aldm geriye bulaşık kaldı...bir an önce alın kızlar dolar artııgı için zamn gelıcek hepsine hatta bi sefer gelmiş geçen hafta bayramdan snr atekrar gelıormuş..

baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cabuk gel kizzz:) sen gelene kadar 100 sayfa atlarr :)))
gelddiiimmmmmm bebişiiimmmmmm

Allah tamamına erdirsin tatlımm

bende oyle dusunmustum 65 al dedıler zaten bana da oyle alaayım barı tatlışımm

hemen cik gel kiz buralardayiz isler durgun biraz su siralar dinlendiriyorum kendimiii

hep gülelim sekerrrrrr

hep güleliimmm hep mutlu olalımm gelsin artık 2012

kızlar beyaz eşya hangi marka aldınız ya biz bosch almaya karar verdik sizce nasıl

biz profilodan aldık tatlım bosch un urunlerı cok guzel tatlım ama siemensle profıloya da bak derım

tesekkurler tatlıımmm
kılo sorunumuzu hep beraber ustesınden gelecegız ınanıyorum ben bunaaa
pilatesssssle kilolara vedaaaa

merabaaa boy fakiri bende varıımm sen kadarım, ramazandan önce 3 kilo verdim ramazanda hiç almamayı başardım aynıyım 54 kiloyum ama 48 çok zayıf değil mi, ben 50 ye düşsem yeter..
Birde kızma ama senin ismini hep dinazor diye okuyorum :26: ismin neydii söylermisin acaba :78:

bişey dahaaa, bayramda ne kadar tatil yapcaksınız kızlaarr??

baharrr gec kaldin kizzz:))) of bende hastalandim oruc tutamiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kizlar bayramdan sonra bulasik makinami alica simensdenn....

baharrr gec kaldin kizzz:))) of bende hastalandim oruc tutamiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kizlar bayramdan sonra bulasik makinami alica simensdenn....

kac saattır face e takılı kaldım bır de tefalle fakırın sıtelerıne gırdım bakındım oyle falan gec kaldım sekerıımm
olsun canım ya senın elınden bsey gelmez kı o da Allah vergısı :89: hadı bakalım hayırlısıyla almak nasıp olur ınsalllah bebiiişşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…