- Konu Sahibi rashabahar
-
- #2.861
Ama cok guldurdun tatlşım benı ya Allah da seni güldürsün valla
Kızlar ogle arasına cıkıyorum 1 saat sonra burdayım ayrılmayın bır yere sakın heee
baharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cabuk gel kizzz:) sen gelene kadar 100 sayfa atlarr :)))
selam kızlarrr benimde düğünüm nisanda inşallllaaahhhhdüğün salonları falan gezildi eimde nişanı yapıoruz uzatmadan nisan ayınada düğünümüzz kısmetsee..heyecanlıyım fenaaaa rüyalarıma girmeye başladı
bende senden bi kac gün sorna geliyom prenses
he ya biz onlara dass gibi görünmek icin neler yapiyoruz onlar bizim icin netcekleee :90:
ebrum önemli degil bende iyiyim iste cok sükür yuvarlanip gidiyoruz
onun orasini onlar düsünsün biz fistik gibi olalmdaaa
yaa bende kaçırdm 65-75 cm falan ne demek ya kaçırdmm benn
bana plates topu gibi geldi ama dur acıklarlar şimdi bakalım neymiş
ee hadi bakalim
kizlar ceyiz listemi paylastim bakmak isterseniz..
hem belki neyi nereden alsam daha iyi olur diye fikir de verebilirsiniz..
yaa bende kaçırdm 65-75 cm falan ne demek ya kaçırdmm benn
caniiiim bakalimmmmm neredeee bende paylasiacm aksam suan cok yogunum ögle arasi bi ben kaldim ofisteeee
pilates topuuuu
pilates hocaniz olucam bir ki bir ki hoop popolar kücülsünnn
hmm anladm cnm..bnde de war ama ewde oyle beklıor
kızlar beyaz eşya hangi marka aldınız ya biz bosch almaya karar verdik sizce nasıl
gelddiiimmmmmm bebişiiimmmmmmbaharrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr cabuk gel kizzz:) sen gelene kadar 100 sayfa atlarr :)))
selam kızlarrr benimde düğünüm nisanda inşallllaaahhhhdüğün salonları falan gezildi eimde nişanı yapıoruz uzatmadan nisan ayınada düğünümüzz kısmetsee..heyecanlıyım fenaaaa rüyalarıma girmeye başladı
canim ben hata yaptim sen yapma 55cm lik aldim boyum 1.73 aman tanrimmmm kendimi cüce aynasindami görüyorum ne yapiyorum hareket edemiyorum 75 cm lik alicam sen benden 10 cm kisasin sen 65 cmlik al bence ama eger bir yerde görme gibi bir sansin olursa hani sismis halini oradan all:81:
hemen cik gel kiz buralardayiz isler durgun biraz su siralar dinlendiriyorum kendimiii
hep gülelim sekerrrrrr
kızlar beyaz eşya hangi marka aldınız ya biz bosch almaya karar verdik sizce nasıl
ay 1 gün giremedim 10 sayfadan fazla okumak zorunda kaldım. baharcım beyaz eşyaların hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah kocişinle. bide yemek takımı falan alan arkadaşımız vardı emyaydı galiba oda tüm aldıklarını ağız tadıyla kullanır inşallah 2012de. bide boy kilo muhabbeti açılmış tabiki bide hepimizin ortak sorunu kilo verme. benimde fazlam var kızlar kafayı yemek üzereyim bi türlü zayıflayamıyorum ramazanda 2 kilo daha aldım. buarada gelinlerimizin hepsi uzunlar maşallah en kısa ben kalmışım boyum 158cmcik kısayım yani kiloda 52 48 falan olmam gerek olamıyorummm adam akıllı yemek yiyemiyorum kilo alcam diye ne yisem yarıyo resmen ya. bide kızlar benim nişanlım 182 82kg. tam yani benden baya bi uzun oda kilo alıyo ama boyu uzun olduğundan hiiç anlaşılmıyo bende boy namına fakir olduğum için 2 3 kilo alınca hemen göbek basenler çıkıyoo sinir oluyorum kendime aynada bakıp bakıp
ay 1 gün giremedim 10 sayfadan fazla okumak zorunda kaldım. baharcım beyaz eşyaların hayırlı olsun güle güle kullanın inşallah kocişinle. bide yemek takımı falan alan arkadaşımız vardı emyaydı galiba oda tüm aldıklarını ağız tadıyla kullanır inşallah 2012de. bide boy kilo muhabbeti açılmış tabiki bide hepimizin ortak sorunu kilo verme. benimde fazlam var kızlar kafayı yemek üzereyim bi türlü zayıflayamıyorum ramazanda 2 kilo daha aldım. buarada gelinlerimizin hepsi uzunlar maşallah en kısa ben kalmışım boyum 158cmcik kısayım yani kiloda 52 48 falan olmam gerek olamıyorummm adam akıllı yemek yiyemiyorum kilo alcam diye ne yisem yarıyo resmen ya. bide kızlar benim nişanlım 182 82kg. tam yani benden baya bi uzun oda kilo alıyo ama boyu uzun olduğundan hiiç anlaşılmıyo bende boy namına fakir olduğum için 2 3 kilo alınca hemen göbek basenler çıkıyoo sinir oluyorum kendime aynada bakıp bakıp
bişey dahaaa, bayramda ne kadar tatil yapcaksınız kızlaarr??
baharrr gec kaldin kizzz:))) of bende hastalandim oruc tutamiom yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende kizlar bayramdan sonra bulasik makinami alica simensdenn....
ben büyük ihtimal 9 gün yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?